Skip to main content

Paul Surugiu Fuego anunţă când începe Drag de România mea, sezonul 11, la TVR 2

 
Paul Surugiu alias Fuego a ajuns la sezonul cu numărul 11 al emisiunii Drag de România mea difuzată de postul TVR 2 / foto: arhiva personală
Paul Surugiu alias Fuego a ajuns la sezonul cu numărul 11 al emisiunii Drag de România mea difuzată de postul TVR 2 / foto: arhiva personală

Fuego - Paul Surugiu revine cu cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Drag de România mea la TVR 2. Emisiunea va avea duete interpretate de Fuego şi de invitaţii săi, precum şi gale de folclor cu artişti renumiţi.

Publicitate

 Premiera noului sezon va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2.

Sezonul 11 vine cu noutăţi precum jocuri, glume şi provocări între mai multe echipe de artişti, dar şi momente de muzică şi poezie.

Drag de România mea debutează cu un concert organizat de Paul Surugiu Fuego la Chişinău. Este vorba despre spectacolul „Mi-a fost dor de voi", susţinut de artist în luna iunie, cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate, la Teatrul Verde.

Va fi un show cu şlagărele lui Paul Surugiu, alături de invitaţi din România şi din Republica Moldova, precum Nelly Ciobanu, Paula Seling, Anişoara Puică, Yan Raiburg, Akord, Gabriel Nebunu, Maria Stoianov.

GALERIE FOTO. Fuego: „Vom avea clipe de calitate petrecute în prezenţa unor oameni valoroşi”

Ce spune Fuego despe noul sezon Drag de România mea?

„Sezonul nou Drag de România mea! va fi captivant, cu personaje noi, cu foarte mulţi artişti de top din Basarabia şi cu arta de acolo, asta pentru că ţin enorm să arăt românilor ce oameni talentaţi sunt peste Prut.

Vom avea duete şi momente emoţionante.

Până la urmă, despre asta e vorba în emisiune, despre clipe de calitate petrecute în prezenţa unor oameni valoroşi, care merită să apară la tv, care au ce spune, care promovează o muzică decentă şi care pot reprezenta un exemplu pentru cei din jurul lor.”

CITEŞTE ŞI:::

TVR. Fără Vedeta populară în toamnă. Ce va face Iuliana Tudor? Soarta emisiunii Câştigă România, cu Virgil Ianţu? Încă se discută

EXCLUSIV! Ştim ce fac Rivalii de la TVR 2. Marina Almăşan şi Dan Helciug încep filmările. Când revin la TV?

Victor Rebengiuc, într-un spectacol-eveniment la TV: „Am început să mă gândesc la sfârşit, la moarte”. Ce post difuzează?

Iuliana Tudor va fi profesor pentru cei care îşi doresc o carieră în folclor: „Cererea este foarte mare de multă vreme şi artiştii au nevoie de o îndrumare clară”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus