Skip to main content

Ce lovitură! Kanal D rămâne fără Survivor, emisiunea cu care a bătut Pro TV şi Antena 1?

 
Ce lovitură! Kanal D rămâne fără Survivor, emisiunea cu care a bătut Pro TV şi Antena 1?

Survivor România, emisiunea care a adus audienţe mari pentru Kanal D în prima parte a anului, nu mai este la postul turcesc.

Publicitate

Potrivit unor surse apropiate Kanal D, emisiunea cu care postul TV a trecut de multe ori peste Pro TV şi Antena 1 va fi la alt post de teleleviziune.

Subiectul a fost adus în discuţie şi la şedinţa CNA de astăzi, când Cristina Pocora l-a abordat direct pe reprezentantul Kanal D: "Citeam în presă că acest format ar fi luat de CME (compania care deţine Pro TV)".

Răspunsul reprezentantului Kanal D în şedinţa CNA: "Nu îl mai facem noi (formatul), îl vor face colegii noştri. Dacă l-au cumpărat probabil îl doresc să o facă". 

Contactaţi de Paginademedia.ro după şedinţa CNA, oficialii Kanal D nu au mai comentat în niciun fel informaţia despre care s-a discutat în şedinţa CNA.

Se duce Survivor înapoi la Pro TV?

Răspunsul Pro TV: "Mulţumim pentru întrebare, unul dintre principiile companiei noastre este să nu comentăm speculaţiile apărute în presă."

Formatul „Survivor” a mai fost la Pro TV în urmă cu şase ani. Postul din Pache Protopopescu a difuzat show-ul în toamna anului 2016, dar fără succes. Audienţele au fost modeste, iar emisiunea filmată în Filipine, iniţial difuzată de la 20:30, a fost mutată la 22:00, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Finala „Supravieţuitorul” din noiembrie 2016 a pus Pro TV pe primul loc doar pe comercial. Detalii, AICI

Compania Zucchero a produs pentru Pro TV show-ul „Supravieţuitorul”.

Survivor, din 2020 pe Kanal D

Kanal D a anunţat că preia formatul „Survivor” în noiembrie 2019, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Formatul a fost unul similar cu cel al Exatlon şi a fost filmat în Republica Dominicană, iar producătorul era Acun Medya.

„Taticool” Dan Cruceru a prezentat primul sezon Survivor pe Kanal D, care a debutat în ianuarie 2020. Al doilea sezon, cel din 2021, a fost prezentat de Daniel Pavel.

Elena Ionescu s-a impus în primul sezon, iar Edmond Zannidache a câştigat al doilea sezon.

Al doilea sezon a adus audienţe peste media staţiei Kanal D. Primul episod, care s-a difuzat în ianuarie, a atras în faţa televizoarelor peste 2,4 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Show-ul s-a întins pe durata a şase luni, finala disputându-se în luna iulie. Finala a avut audienţe de peste 1,7 milioane de telespectatori.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Finala Supravieţuitorul, după Ziua în care mi s-a scris destinul. Locul 3 pe naţional, 2 pe urban şi 1 pe comercial

CITEŞTE ŞI: Pro TV înscrie la OSIM un nou nume de emisiune, „Supravieţuitorul”

CITEŞTE ŞI: Show-ul Survivor se întoarce, dar la un alt post. În ce ţară va fi filmat

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Ce debut pentru Survivor! Audienţe care s-au apropiat de 2,5 milioane şi cifre duble faţă de Pro TV chiar şi la tineri

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Sâmbătă, românii au stat cu ochii pe finala Survivor la Kanal D. Cifre importante pentru ediţia câştigată de Zanni

CITEŞTE ŞI: Totul despre Survivor şi povestea lui Daniel Pavel. De la marină, la radio şi TV: „Am fost reporter în centrul de media al Institutului de Marină”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • P.M. P.M.
    Pana la urma ce se mai aude?
  • Ionulica Ionulica
    Marean nu știi dacă sa îl înjuri ha

    Si tu nu stii ce sa mai zici de Antenuta, nu stii cum sa o mai lauzi. Saptamana trecuta Zero Barat.
  • Mile Mile
    Marean nu știi dacă sa îl înjuri ha
  • Villy Villy
    @Kidon
    De Andreea Raicu știu ca era în negocieri cu Pro. Cel mai probabil pt Sunt celebru...La fel și Iulia Vantur sau Monica Barladeanu.
    La Pro 2 vor fi și alte emisiuni: 1 un fel Cooltour de la Happy, 1 un fel de 40 întrebări cu Denise Rifai, 1 de cooking.
    As putea sa mai spun ceva de Cosmin Gusa și Maricel Pacuraru care vor sa pună pe un trust de presa. Însă sunt multe de povestit.
  • Vilosr Vilosr
    Villy ești portar la ei

    Tu sigur esti la Antenuta Zero.
  • Marian Marian
    Villy , Radu Valcan nu va pleca de la antenuta a spus ca nu-i adevarat ce se spune , va filma pentru Insula varanului
  • Mile Mile
    Villy ești portar la ei
  • Allex Allex
    Survivor va fi produs la Pro Tv cel mai probabil în primăvară, cu 3 sau 4 ediții pe săptămână. Nu cred că Sunt celebru va mai fi produs în 2022.
    Kidon, din ce știu eu, Mihail Alecu e producător la Antena 1 acum, posibil că postarea aceea face referire la un proiect al Antenei.
  • Allex Allex
    Xenox, Pro 2 este în căutare de producții proprii. În scurt timp va crește producția locală acolo până la 50-60%.
  • Xenox Xenox
    Eu daca as fi in locul managementului de la Pro, as pune Survivor pe Pro 2, cu un jurnal de stiri gen stirile de la ora 5 si un fel de Acces Direct, si asta ar ridica instant canalul asta, chiar posibil in zona Kanal D.

    A mai facut Sirbu treaba asta in 2004-2010, cand Acasa avea telenovele care bateau chiar si Pro TV.
  • Ionulica Ionulica
    Sabina ca ești angajata la ei de aia ha

    Ca tine postac. Saptamana trecuta Antenuta umilita zi de zi.
  • Ionulica Ionulica
    Pai postacii erau împotriva ei ha

    Te referi la Antneuta nu ? Ca Survivor la Kanal a sters pe jos cu Bucatarii in fiecare duminica. Ai uitat postac ?
  • Iuli Iuli
    Voi reveni la acest comentariu când se vor duela Survivor ProTV și Exatlon Kanal D:
    Părerea mea este că ProTV își v-a lua chix cu Survivor, la fel ca și cu Supraviețuitorul.

    @Johnno, ce treabă are casa de producție? Și este foarte puțin probabil ca ProTV să lucreze cu Acun Medya.
    Apropo, X Factor și Vocea României sunt formate care aparțin unei companii-mamă și totuși se duelau în fiecare vineri.

    Casa de producție nu are nici o treabă cu zilele de program ale unor emisiuni, atâta timp cât ei își scot banii pentru producerea emisiunii, îi doare la corason că x și y se duelează în aceeași zi.
  • Expertul Expertul
    Formatul Survivor este in posesia CME. In Ceha si Slovakia s-a dat drumul la casting incepand de luni 11 octombrie. Cred ca foarte curand va anunta si ProTV achizitia formatului. In Ceha Voyo va difuza in noiembrie prima mini serie produsa exclusiv pentru aceasta platforma. Sper ca managementul sa decida producerea de mini serii si pentru voyo Romania.
  • Dan Dan
    Am început sa nu mai înțeleg...antena aleagă sa devina pro TV..a luat aproape tot ce a trecut pe la pro, acum pro TV vrea sa fie kanal d...cam nasol, ca lumea e obișnuita sa vadă la acele posturi TV ce I reprezentau...

Trimite un comentariu

sus