Skip to main content

Ce lovitură! Kanal D rămâne fără Survivor, emisiunea cu care a bătut Pro TV şi Antena 1?

 
Ce lovitură! Kanal D rămâne fără Survivor, emisiunea cu care a bătut Pro TV şi Antena 1?

Survivor România, emisiunea care a adus audienţe mari pentru Kanal D în prima parte a anului, nu mai este la postul turcesc.

Publicitate

Potrivit unor surse apropiate Kanal D, emisiunea cu care postul TV a trecut de multe ori peste Pro TV şi Antena 1 va fi la alt post de teleleviziune.

Subiectul a fost adus în discuţie şi la şedinţa CNA de astăzi, când Cristina Pocora l-a abordat direct pe reprezentantul Kanal D: "Citeam în presă că acest format ar fi luat de CME (compania care deţine Pro TV)".

Răspunsul reprezentantului Kanal D în şedinţa CNA: "Nu îl mai facem noi (formatul), îl vor face colegii noştri. Dacă l-au cumpărat probabil îl doresc să o facă". 

Contactaţi de Paginademedia.ro după şedinţa CNA, oficialii Kanal D nu au mai comentat în niciun fel informaţia despre care s-a discutat în şedinţa CNA.

Se duce Survivor înapoi la Pro TV?

Răspunsul Pro TV: "Mulţumim pentru întrebare, unul dintre principiile companiei noastre este să nu comentăm speculaţiile apărute în presă."

Formatul „Survivor” a mai fost la Pro TV în urmă cu şase ani. Postul din Pache Protopopescu a difuzat show-ul în toamna anului 2016, dar fără succes. Audienţele au fost modeste, iar emisiunea filmată în Filipine, iniţial difuzată de la 20:30, a fost mutată la 22:00, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Finala „Supravieţuitorul” din noiembrie 2016 a pus Pro TV pe primul loc doar pe comercial. Detalii, AICI

Compania Zucchero a produs pentru Pro TV show-ul „Supravieţuitorul”.

Survivor, din 2020 pe Kanal D

Kanal D a anunţat că preia formatul „Survivor” în noiembrie 2019, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Formatul a fost unul similar cu cel al Exatlon şi a fost filmat în Republica Dominicană, iar producătorul era Acun Medya.

„Taticool” Dan Cruceru a prezentat primul sezon Survivor pe Kanal D, care a debutat în ianuarie 2020. Al doilea sezon, cel din 2021, a fost prezentat de Daniel Pavel.

Elena Ionescu s-a impus în primul sezon, iar Edmond Zannidache a câştigat al doilea sezon.

Al doilea sezon a adus audienţe peste media staţiei Kanal D. Primul episod, care s-a difuzat în ianuarie, a atras în faţa televizoarelor peste 2,4 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Show-ul s-a întins pe durata a şase luni, finala disputându-se în luna iulie. Finala a avut audienţe de peste 1,7 milioane de telespectatori.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Finala Supravieţuitorul, după Ziua în care mi s-a scris destinul. Locul 3 pe naţional, 2 pe urban şi 1 pe comercial

CITEŞTE ŞI: Pro TV înscrie la OSIM un nou nume de emisiune, „Supravieţuitorul”

CITEŞTE ŞI: Show-ul Survivor se întoarce, dar la un alt post. În ce ţară va fi filmat

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Ce debut pentru Survivor! Audienţe care s-au apropiat de 2,5 milioane şi cifre duble faţă de Pro TV chiar şi la tineri

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Sâmbătă, românii au stat cu ochii pe finala Survivor la Kanal D. Cifre importante pentru ediţia câştigată de Zanni

CITEŞTE ŞI: Totul despre Survivor şi povestea lui Daniel Pavel. De la marină, la radio şi TV: „Am fost reporter în centrul de media al Institutului de Marină”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @Villy Informatiile date de tine s-au cam confirmat. Poti sa ne spui in ce emisiune va aparea Andreea Raicu? Stii despre ce emisiune este acest anunt? Cineva a spus pe pagina de media ca ar fi vorba de Sunt celebru, dar din cate stiu acest format presupune difuzare live si ProTV a anuntat emisiunea pentru 2022, nu la sfarsit de 2021, cand sunt anuntate filmarile din acest anunt. Mihai Alecu > ‎TV & Film Freelancers Romania
  Buna seara!
  Am nevoie, pentru un proiect TV de reality, in afara tarii (nu in Europa), de:

  Operatori camera
  Asistenti camera/sunet
  Producator Continut de teren
  Loggeri

  Perioada estimativa: 25 Noiembrie - 21/22 decembrie 2021
  Vaccinul este un must (din pacate asta este situatia)

  Daca este cineva interesat, putem discuta mai multe detalii in privat.

  Merci frumos!
 • asta e umilinta maxima pentru pro tv. mai rau nu se puteau umili singuri. sa te crezi regele televiziunilor si sa trebuiasca sa furi un format ca sa nu fii rupt pe genunchi de concurenta
 • Eu am spus că Survivor nu va mai fi pe Kanal D ,dar nu m -a crezut nimeni.
 • Kanal D va face Exatlon. Nu renunță ei așa ușor.
  Acum sa nu dea kix din nou Pro-ul.
  În primăvara îi vom vedea pe A Raicu, Radu Vulcan și Razvan Fodor la Pro.
 • Eu am spus acum câteva săptămâni că Survivor nu va mai fi pe Kanal D ,dar nu m-a crezut nimeni .
 • Era de asteptat ca Exatlon sa fie raspunsul Kanal D la aceasta mutare. Curios e cum o sa se si intample asta? Nu cred ca va fi posibil ca cele 2 sa fie o concurenta directa, pentru ca sunt produse de cam aceeasi productie turceasca si in aceleasi locatii. Probabil Survivor se va face in prima jumatate a anului si Exatlon in a doua jumatate a anului, pana se va satura publicul de formate de genul... E trist pentru public.

  Foarte interesant e cine a pus intrebarea din partea CNA, dna Pocora! Cine e dna Pocora? Sotia fostului prezentator Survivor de la Kanal D, Dan Cruceru! Stia dna ceva si a zis sa afle un raspuns sigur.
 • poate ne spun mai multe oamenii care comentează pe aici sau vor comenta lumea zice că unul din formatele astea tip reality îl va avea ca prezentator pe un fost om de telenovele și emisiuni

  sunt curios care va fi primul scos în față de Pro TV/ Cme Sunt celebru scoate mă de aici sau Survivor
 • Kanal D o să producă Exatlon

  Survivor nu o să rupă audientele la ProTV din cauză că ei o să difuzeze emisiunea o zi sau două pe săptămână.

Trimite un comentariu

sus