Skip to main content

Virginia Rogin şi Julia Marcan vor face parte din serialul Camera 609. Julia Marcan a apărut în 5Gang şi în Sacrificiul, tot la Antena 1

 
Virginia Rogin şi Julia Marcan vor face parte din serialul Camera 609. Julia Marcan a apărut în 5Gang şi în Sacrificiul, tot la Antena 1

Încă două actriţe se alătură proiectului Lasă-mă, îmi place! Camera 609, produs de Ruxandra Ion la Antena 1. Distribuţia comediei romantice este completată de Virginia Rogin şi Julia Marcan.

Publicitate

Virginia Rogin a jucat în seriale precum Inimă de ţigan, Iubire şi onoare, Fructul oprit,  iar Julia Marcan a apărut în 5Gang, The Power, Brackdraft 2 şi Sacrificiul, difuzat tot la Antena 1.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este o adaptare după producţia turcească Room 309 (titlul original: No 309).

În Camera 609, Virginia Rogin o va interpreta pe Elisabeta Pop cea care după dispariţia soţului său, cunoscutul arhitect Iosif Pop, rămâne vocea autoritară a familiei Pop. 

Elisabeta este cultă şi rafinată. Ea şi-a crescut cei doi copii, pe Sergiu (Mihai Călin) şi Mircea (Claudiu Bleonţ). Elisabeta este cea care va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a se asigura că ultima dorinţă a soţului său va fi respectată de întreaga familie.

Virginia Rogin:

"Sunt foarte încântată să mă alătur unui alt proiect marca Ruxandra Ion, într-un rol cu totul nou pentru mine, dar şi pentru dumneavoastră. Spun asta pentru că de această dată voi juca un personaj pozitiv, cu care îmi doresc să îi suprind pe cei care ne vor urmări din toamnă, la Antena 1."

Julia Marcan revine la TV şi o va pune în scenă pe Lara Pop. fiica Luminiţei (Anca Androne) şi a lui Mircea (Claudiu Bleonţ) şi nepoata Elisabetei (Virginia Rogin). Lara are 15 ani şi este singura căreia bunicul i-a lăsat ceva.

Julia Marcan:

"Am primit cu mare bucurie vestea ca voi face parte din  cea mai nouă producţie a doamnei Ruxandra Ion. Desi proiectul este nou, cu o echipă nouă, tânără şi foarte talentată, am acelaşi sentiment de căldură ca şi atunci când am jucat pentru serialul Sacrificiul.

Despre Lara pot spune că este o adolescentă inteligentă, carismatică şi foarte încrezătoare în forţele proprii. De multe ori  chiar dă dovadă de mai multă maturitate şi înţelepciune decât fratele ei mai mare. Rămâne o surpriză relaţionarea Larei cu ceilalţi. Abia aştept să o cunoaşteţi mai bine."

Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

Galerie foto:

Citeşte şi: Antena 1, un nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, după o producţie turcească

 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus