Skip to main content

INTERVIU. Zannidache - Zanni, despre apariţiile episodice în serialul Groapa, de la Pro TV: „Personajul meu este o „săgeată pentru gaşca din Giurgiu...”

 
Zanni a povestit pentru Paginademedia.ro, despre apariţiile episodice în serialul Groapa (Pro TV)
Foto: arhiva personală
Zanni a povestit pentru Paginademedia.ro, despre apariţiile episodice în serialul Groapa (Pro TV) Foto: arhiva personală

INTERVIU. Zannidache - Zani, căştigătorul primului sezon al emisiunii Survivor de la Kanal D, a povestit despre apariţiile episodice din serialul Groapa, de la Pro TV.

Publicitate

„A fost destul de rapidă adaptarea la ceea ce am avut de făcut (...) Personajul meu este o „săgeată” pentru gaşca din Giurgiu, aparând în gaşca lui Franco (Emilian Oprea) pentru câteva intervenţii”, povesteşte Zanni într-un interviu acordat pentru Paginademedia.ro.

Reamintim că serialului Groapa - Familia e totul! a fost scos din grila postului, după doar trei episoade difuzate. Producţia poate fi urmărită numai pe platforma Voyo.

Producţia îi are în rolurile principale pe Daniel Nuţă (Sacrificiul, Adela şi a interpretat rolul lui Vlad Ţepes în serialul Ascensiunea Imperiului Otoman - Rise of Empires: Ottoman şi pe Teona Stavarachi (Ramon).

Paginademedia.ro: Cum te-ai pregătit pentru rol?

Zanni: Având în vedere faptul că intervenţiile mele au fost unele episodice, iar replicile destul de punctuale, când am ajuns pe set, m-am uitat la ceilalţi actori şi am discutat cu regizorul despre relaţia personajului meu cu ceilalţi. Deci a fost destul de rapidă adaptarea la ceea ce am avut de făcut. 

Paginademedia.ro: Ce poţi să ne spui despre personajul tău?

Zanni: Probabil aţi văzut că personajul meu este o „săgeată” pentru gaşca din Giurgiu, aparând în gaşca lui Franco (interpretat de Emilian Oprea) pentru câteva intervenţii.

Paginademedia.ro: Cum este să joci într-un serial pentru prima dată?

Zanni: Cred că am făcut lucruri mai dificile până la acest moment. Probabil când va fi vorba despre un personaj principal sau voi avea un rol relevant într-un serial deja consacrat, atunci voi simţi cu adevărat o provocare mai mare.

Zannidache a câştigat Survivor în anul 2021 şi a făcut parte de la echipa Faimoşilor. Cântăreţul a mai participat şi la emisiunea culinară Chefi la cuţite, de la Antena 1.

Srialul este bazat pe formatul turcesc Cukur (Groapa), care a fost difuzat şi la noi cu titlul Legea familiei la Happy Channel.

Distrubiţia serialului este completată de nume precum Maria Buză (Zina), Nicu Mihoc (Sandu), Emilian Oprea (Franco), Tudor Istodor (Vali), Dana Rogoz (Mari) şi Andrei Bănuţă (Denis).

 
 

Citeşte şi: VIDEO. Groapa, imagini inedite din serial, în clipul semnat Andrei Bănuţă şi DOC, Dă-le bani!

Citeşte şi: Pro TV scoate din grilă serialul Groapa. Unde se va putea vedea?

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus