Skip to main content

Audienţe finala Vocea României 2023. Câţi români s-au uitat? Finala de pe Pro TV, pe primul loc

 
Audienţe finala Vocea României 2023. Câţi români s-au uitat? Finala de pe Pro TV, pe primul loc

AUDIENŢE FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Ultimul act al sezonului Vocea României a fost pe primul loc pe intervalul de difuzare. În minutele de vârf, cifrele s-au apropiat de un milion şi jumătate de telespectatori, potrivit StirileProTV.ro

Publicitate

La nivelul întregii ţări, notează site-ul Pro TV, minutul de vârf a fost înregistrat la ora 22.14. În acel moment, peste 1,4 milioane de români se uitau la emisiunea câştigată de Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă.

Este al treilea trofeu consecutiv câştigat de un concurent de la Tudor Chirilă şi al şaselea de când a intrat ca antrenor la Vocea României.

VIDEO - Câştigătoarea Vocea României este Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă

Vocea României a fost difuzată între 20.30 şi 00.10. Media la nivelul întregii ţări, potrivit ŞtirileProTV a fost de 1,2 milioane de români în fiecare minut. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cifrele Pro TV au fost de două ori mai mari decât ale locului următor, ocupat de Antena 1.

Pro TV anunţă că, pe publicul comercial al staţiei (21-54 de ani naţional ABCD), audienţa a fost 6,9 puncte de rating (adică în jur de 450.000 de telespectatori), în timp de Antena 1 a avut pe acest segment 4% rating (adică aproximativ 260.000 de telespectatori).

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, au fost diferenţe considerabile şi pe celelalte segmente de public. La oraşe, finala Vocii a ajuns la 700.000 de telespectatori, cifră de peste două ori mai mare decât audienţele Antenei.

Pe toate segmentele de public, Kanal D a fost pe locul al treilea.

Pe intervalul Vocea României, Antena 1 a avut pe post serialul Camera 609 şi o reluare America Express, iar Kanal D a difuzat serialul Secrete de familie şi Jocul cuvintelor, cu Dan Negru.

Anul trecut, finala Vocea României a fost difuzată pe 23 decembrie. Câştigată tot de un concurent de la Tudor Chirilă (Iulian Nunucă), emisiunea a fost urmărită, în medie, de 1,4 milioane de români în fiecare minut şi a fost, ca şi în acest an, pe primul loc în audienţe.

Citeşte şi: AUDIENŢE Finala Vocea României 2022: Pro TV, primul loc cu show-ul câştigat de Iulian Nunucă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus