Skip to main content

Ramona Dumitrescu şi-a dat demisia de la Virgin Radio. „Nu este prima dată când plec, este deja a doua oară”

 
Ramona Dumitrescu
Ramona Dumitrescu

Demisie. Ramona Dumitrescu a plecat de la Virgin Radio, post deţinut de Czech Media Invest, care mai are în portofoliu şi posturile Europa FM şi Vibe FM. Ramona a intrat în echipa postului de radio în februarie 2020.

Publicitate

DJ-iţa şi-a anunţat plecarea de la Virgin Radio într-un videoclip pe Tik Tok. „Nu este prima dată când plec, este deja a doua oară”, a spus ea.

Ramona Dumitrescu s-a auzit la Virgin Radio de luni până vineri, în intervalul 13.00-16.00.

Ea a intrat în radio la Pro FM, în anul 2017. Acolo a făcut echipă, la Dimineaţa blană, cu Sebastian Coţofană şi Radu Ţibulcă (actor şi realizatorul podcastului Vin de-o poveste).

A trecut şi pe la microfonul Smart FM în 2019, unde s-a ocupat de matinal cu Vlad Craioveanu. Ramona Dumitrescu este absolventa Facultăţii de Jurnalism din Timişoara.

„Frumoşilor, astăzi a fost ultima mea zi la Virgin Radio. Gata, plec. Bine, nu este prima dată când plec, este deja a doua oară.
 
Si oricât de drag mi-ar fi acest loc, pentru că este primul loc în care am putit să fiu eu, este locul în care am avut libertate deplină atât în materie de muzică, dar şi în materie de discurs, am fost lăsată să fiu fix aşa cum îmi doresc eu.
 
Oricât de mult aş iubi acest loc şi oricât de recunoscătoare le-aş fi oamenilor de aici, vă spun sincer, că sper să nu mă mai întorc, pentru că vreau să evoluez.

Nu o să vă spun momentan încotro mă îndrept, dar va trebui să staţi cu ochii şi cu urechile pe mine... În câteva zile o să vă spun încotro plec”, a spus ea în videoclipul de pe Tik Tok.

Citeşte şi: Nume nou la microfonul Virgin Radio. A trecut şi pe la matinalele Pro FM şi Smart FM

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus