Skip to main content

Look TV: Nu există niciun acord cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS a posturilor Look TV şi Look Plus

 
Look TV Aici este fotbalul
Look TV Aici este fotbalul

Look TV Aici este fotbalul

Publicitate

Look TV şi RCS&RDS nu au ajuns la nicio înţelegere în privinţa retransmisiei. Reprezentanţii posturilor care retransmit meciurile din Liga I spun „categoric” că nu există vreun acord cu privire la preluarea în reţeaua Rcs&Rds, a posturilor Look TV şi Look Plus.

Reprezentanţii posturilor precizează că au fost încheiate contracte de retransmisie cu UPC, dar şi cu alţi operatori de cablu, însă fără să precizeze nume.

„Posturile Look si Look Plus nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS&RDS din data de 1 iulie, 2014”, au menţionat reprezentanţii posturilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costi Costi
    Da sa iasa ba odata si sa spuna direct: Ba frate la noi nu o sa mai vedeti LIGA 1. Cine vrea sa plece sa plece. Ca oamenii aia oricum nu mai stau mai mult de o luna. Si pentru luna aia in care ii mai pacelesc pe aia sa stea isi terfelesc imaginea aiurea plus ca aia pe care i-ai pacalit sa mai stea iti devin 'dusmani'. Aia in veci nu se mai intorc la tine. Cien naiba le-o face strategia astora de la RDS ?
  • Costi Costi
    Au mai uita sa puna in comunicat si faptul ca RDS nici macar nu negociaza pentru drepturile TV. Au mai uita sa supa si faptul ca zvonul a fost lansat de sportnews si ca sursa citata era 'o persoana din conducerea RDS'. Astia de la RDS mai au putin si incep sa ia ostatici ... la asemnea tactici au inceput sa recurga.
  • Costi Costi
    Au scos Discovery. Aia a fost cea mai mare tampenie a lor.
  • karl karl
    RDS si Romtelecom au simtit pe naiba. Ei boicoteaza intentionat LIGA 1. Ii doare undeva de fotbalul romanesc si de abonati. Ei vor sa revina iar la sistemul vechi cand isi imparteau ei anii in care difuzau liga 1 si luau toti banii din publicitate.
  • karl karl
    Acum cateva luni au si marit abonamentel cu 5 lei. Cica taxa de mentenanta. Niste finuti ce sa zic.
  • karl karl
    Sa te rogi sa nu dea faliment. Daca da faliment ne intoarcem iar la monopolul derepturile TV cand numai abonatii unui singur cablist vedeau meciurile. RDS asta isi dorest. Motiv pentru care ar trebui penalizati grav de consiliul concurentei.
  • Marius Marius
    Aprorpo de UPC,mi-a venit un mail prin care imi spuneau ca imi re-recalculeaza factura,deja marita cu 3 lei.
    Nu m-as mira sa-mi bage inca 10 deoarece vad ca nu mi-au "taiat" inca cele 2 look-uri,desi am dezactivat optiunea atat pe site cat si prin sms...si la voi e la fel?
  • banatan de pusta banatan de pusta
    la o rescanare o sa gasesti canalul linga paramount, adica urmatorul in lista. din fericire RDS nu participa la licitatia pornita de grupuri detinatoare de canale Tv ( intact,discovery). iar daca nu vor sa intre in jocul lor,ceilalti asmut abonatii unii impotriva altora. felicitari si la RTC ca a rezistat "tentatiei" look. ...
  • mihai mihai
    Universal nu a fost scos din grila ci mutat pe alta frecventa. Trbuie rescanare facuta. Pe frecventa universal a fost introdus paramoud
  • Costi Costi
    Mihaela ,nu a fost scos ci a fost inlocuit cu alt post,dar a ramas in grila imediat dupa acest post care a fost introdus.
  • mihaita mihaita
    pai si asta e ok? sa scoata ei ce vor, cand vor?
    eu nu ma uit prea mult la TV insa atunci cand ma uit stau pe History.
    Nu stiu cat de urmarit este acest post si ma gandesc daca nu cumva se trezeste unul cu fundu' in sus si il scoate si pe ala.
  • Vasile Vasile
    Poate ne spun domnii de la Look și ce condiții au pus, dacă ziua se vaită și noaptea nu pot dormi de grija "iubitorilor fotbalului".
  • dan dan
    in contracte nu sunt specificate posturile ci nr acestora, singurele nominalizate sunt cele in pachete platite extra asa ca atunci cand semnezi un contract o faci pt un nr minim de canale in pachetul de baza, nici un furnizor de cablu nu le nominalizeaza in contract
    @niName contractul e mai mare pt ca implica si 1.000.000 pt cupa ligii, daca RDS si Dolce nu intra in joc sigur Arpad Paszkany o sa aiba probleme pt ca sigur el in spatele afaceri chiar daca formal nu mai actionarul principal la cele 2 posturi tv
  • Raul Raul
    Mihaela, RDS au scos canale dar au incecar sa le inlocuiasca. Au scos Universal si au bagat in schimb Paramount. Explicatia o vezi in contract. Isi rezerva dreptul de a modifica fara o instiintare in prealabil a grilei de programe. Asta e problema romanilor, semneaza dar nu se uita ce anume semneaza iar apoi se plang in gura mare.
  • noName noName
    Şi UPC a scos astăzi de pe satelit canalul VH-1 România fără nici o explicaţie. Mutarea asta au omis să o anunţe în schimb spammează la greu că au introdus LookTV pentru 12lei suplimentari.

Trimite un comentariu

sus