Skip to main content

Look TV: Nu există niciun acord cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS a posturilor Look TV şi Look Plus

 
Look TV Aici este fotbalul
Look TV Aici este fotbalul

Look TV Aici este fotbalul

Publicitate

Look TV şi RCS&RDS nu au ajuns la nicio înţelegere în privinţa retransmisiei. Reprezentanţii posturilor care retransmit meciurile din Liga I spun „categoric” că nu există vreun acord cu privire la preluarea în reţeaua Rcs&Rds, a posturilor Look TV şi Look Plus.

Reprezentanţii posturilor precizează că au fost încheiate contracte de retransmisie cu UPC, dar şi cu alţi operatori de cablu, însă fără să precizeze nume.

„Posturile Look si Look Plus nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS&RDS din data de 1 iulie, 2014”, au menţionat reprezentanţii posturilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaela mihaela
    RCS-RDS au scos canale pe banda rulanta.Au scos si Universal Channel.Poate au o explicatie totusi platim abonament ptr anumite canale.Ar tb sa avem niste explicatii
  • mihaela mihaela
    RCS-RDS au scos canale pe banda rulanta.Au scos si Universal Channel.Poate au o explicatie totusi platim abonament ptr anumite canale
  • noName noName
    iSB va intra în insolvenţă în curând şi Gino de la Ligă nu mai vede nici un bănuţ. Cum îşi poate recupera iSB investiţia de aprox 30 miloane euro când UPC are maxim 1,5 milioane abonaţi care în mod cert nu toţi vor activa pachetul Fotbal la 10lei. Este clar ca lumina zilei că urmează ţeapa secolului în fotbalul Românesc iar RDS şi Romtelecom au simţit asta.
  • SRI SRI
    Cat mai are Look Tv pana la faliment? informatia asta nu o dau in comunicat?

Trimite un comentariu

sus