Skip to main content

VIDEO ARHIVĂ. Un punct, ţinta de audienţă Digi 24 acum cinci ani. La cât a ajuns?

 
VIDEO ARHIVĂ. Un punct, ţinta de audienţă Digi 24 acum cinci ani. La cât a ajuns?

VIDEO ARHIVĂ. Rating 1. Aceasta era ţinta de audienţă pe care Digi 24 şi-o trasa la lansare, acum fix cinci ani. În număr de telespectatori, 1% însemna atunci aproximativ 100.000 de oameni. Acum înseamnă ceva mai puţin.

Publicitate

Declaraţia venea de la George Orbean (pe atungi managerul de proiect al Digi 24). Câţiva ani, Digi 24 nu a fost în studiile de audienţă şi se baza pe cercetări interne.

În prezent, audienţa Digi 24 este măsurată oficial. Postul RCS a sărit de 1 rating seara, la oraşe, şi pe segmentul comercial. Cât este, faţă de ţinta din 2012:

Digi 24 are, la nivelul întregii ţări, aproape 80.000 de telespectatori după media pe zi (0,4 rating). Stă mai bine seara (130.000 şi 0,7 rating).

La oraşe, postul de ştiri al RCS are o medie de 65.000 de persoane (0,7 rating). Seara, sare de 100.000 (1,2 rating).

VIDEO ARHIVĂ. George Orbean, în 2012, despre ţinta de audienţă a Digi 24

VIDEO ARHIVĂ. George Orbean despre modelul de business

VIDEO ARHIVĂ. Imagini din redacţia şi din studiourile Digi 24, filmate acum cinci ani

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion
    Digi este cel mai corect post de stiri dar este imposibil ca vreodata sa aiba audientele A3, Romania TV sau B1 din cauza telespectatorului standard al acestui post: se informeaza preponderent de pe net, se uita putin la TV, ca activitate complementara , doar seara cand se intoarce de la serviciu si pe periade scurte. E public restrans din capul locului care n-o sa inteleaga cum cineva poate sa-si petreaca timpul privind un bucatar...
  • costel costel
    La ora asta Digi 24 este singurul post TV in care mai am incredere.
  • sgiu sgiu
    Se calculează si numarul ceor ce au tv.
  • Obae nema Matematica Obae nema Matematica
    Pt intelectualul de Obae: daca Romania are aproximativ 20 de milioane de locuitori, cat inseamna 1%? 200 000 de telespectatori. Nu mai sustine ca punctul de rating inseamna 100 000 de telespectatori.
  • or or
    deci orbean e cel mai tare?
  • sgiu sgiu
    @sile @unadowa Rămâneți la rangul romania tv.Ca si antena 3 e prea avansata pt.voi
  • Teo Teo
    Dupa un an de la lansare, digi avea rating de0,5 puncte si nu era distribuit decat pe rcs. Orbean era complet nebun si probabil ca e si mai nebun astazi, dar a dat clasa tuturor cu proiectul digi. A fost cea mai profesionista lansare dupa Pro Tv, intr-un peisaj media dominat de televiziuni obosite si mimetice.
  • unadowa unadowa
    digi, o simpla arma politica. macar a3 si rtv sunt asumati. digi n-are nici macar curajul asta.
  • dana dana
    Înlăturarea lui George Orban și preluarea Digital de către gruparea Prelipceanu Hurezeanu Lembrau Mădălina Rădulescu a generat un scandal monstru în RCS, intre domnul Oprea și zoltan teszari. De altfel, la câteva luni a fost zburat și puternicul președinte al consiliului de administrație, celebrul domn O. Prelipceanu a rămas in schema după mai multe episoade foarte tensionate gratie sprijinitorilor sai care nu au permis sa fie concediat. Cariera acestui personaj este o înșiruire de trădări, ascensiuni nejustificate și servituti. PĂCAT PENTRU DIGI!
  • Hurezeanu Hurezeanu
    Pe vremea lui Orbean nimeni nu suna pe firul scurt in redacție la digi. După ce a rămas Prelipceanu, orice decizie se discuta înainte in forum du domnu Oprea si cu Hurezeanu, după care *** venea in redacție si recita ce i se spusese. Oricum, *** vesela a preluat diigi gata făcut, ca nu ar fi fost in stare 1000 de ani sa puna pe picioare un asemenea post.
  • domnul O domnul O
    Cele mai slabe audiente la digi sunt seara in primetime, cand toate celelalte posturi cresc. slugarnicia lui prelipceanu alunga orice telespectator cu bun-simt. o mare prostie racolarea acestui mediocru ijn echipa digi24 ui o catastrofa numirea lui ca redactor-sef. chiar, cum este sa ramai redactor-sef dupa plecarea lui Orbean? :)) stie domnul O!;)
  • folositorul folositorul
    ***
  • lembrau lembrau
    Nu de oameni ca Orbean e nevoie in tara asta, ci de servfitori ca prelipceanu. Unde sunt Valeria Dorneanu, Cristi Citre, Teo Tita, Luca Niculescu, Cristina Popescu si toti ceilalti care au construit Digi de la zero? S-au transformat in Lembrau, Madalina Radulescu, Dragos patraru, Anamaria Lembrau? Pai la inceput stirile aveau logica si nu erau folosite pe post de arma politica. Dar, pana la urma, romancele care raman acasa ajung *** pe banii barbatului, nu? :))
  • cici cici
    Hahaha, cine mai tine minte sedintele de sumar cu Orbean? Ramanea luna pe jos la sfarsit, dupa ce stergea podeaua cu sefiide sectie. Cateodata mai era unul care se uita ca pisica in lemne si nu intelegea nimic, cum il chema? Parca Prepelipceanu, nu? De la Pamant la Luna...
  • Madalina Radulescu Madalina Radulescu
    Daca strigi Orbean pe langa prelipceanu, si astazi sare in picioare. Asta a vrut sa distruga tot ce a facut Orbean la inceput, dar nici de asta nu a fost in stare!

Trimite un comentariu

sus