Skip to main content

VIDEO ARHIVĂ. Un punct, ținta de audiență Digi 24 acum cinci ani. La cât a ajuns?

 
VIDEO ARHIVĂ. Un punct, ținta de audiență Digi 24 acum cinci ani. La cât a ajuns?

VIDEO ARHIVĂ. Rating 1. Aceasta era ținta de audiență pe care Digi 24 și-o trasa la lansare, acum fix cinci ani. În număr de telespectatori, 1% însemna atunci aproximativ 100.000 de oameni. Acum înseamnă ceva mai puțin. 

Publicitate

Declarația venea de la George Orbean (pe atungi managerul de proiect al Digi 24). Câțiva ani, Digi 24 nu a fost în studiile de audiență și se baza pe cercetări interne.

În prezent, audiența Digi 24 este măsurată oficial. Postul RCS a sărit de 1 rating seara, la orașe, și pe segmentul comercial. Cât este, față de ținta din 2012:

Digi 24 are, la nivelul întregii țări, aproape 80.000 de telespectatori după media pe zi (0,4 rating). Stă mai bine seara (130.000 și 0,7 rating).

La orașe, postul de știri al RCS are o medie de 65.000 de persoane (0,7 rating). Seara, sare de 100.000 (1,2 rating). 

VIDEO ARHIVĂ. George Orbean, în 2012, despre ținta de audiență a Digi 24

 VIDEO ARHIVĂGeorge Orbean despre modelul de business

 VIDEO ARHIVĂImagini din redacția și din studiourile Digi 24, filmate acum cinci ani

 
Citește și:
 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Digi este cel mai corect post de stiri dar este imposibil ca vreodata sa aiba audientele A3, Romania TV sau B1 din cauza telespectatorului standard al acestui post: se informeaza preponderent de pe net, se uita putin la TV, ca activitate complementara , doar seara cand se intoarce de la serviciu si pe periade scurte. E public restrans din capul locului care n-o sa inteleaga cum cineva poate sa-si petreaca timpul privind un bucatar...
  • Pt intelectualul de Obae: daca Romania are aproximativ 20 de milioane de locuitori, cat inseamna 1%? 200 000 de telespectatori. Nu mai sustine ca punctul de rating inseamna 100 000 de telespectatori.
  • Dupa un an de la lansare, digi avea rating de0,5 puncte si nu era distribuit decat pe rcs. Orbean era complet nebun si probabil ca e si mai nebun astazi, dar a dat clasa tuturor cu proiectul digi. A fost cea mai profesionista lansare dupa Pro Tv, intr-un peisaj media dominat de televiziuni obosite si mimetice.
  • Înlăturarea lui George Orban și preluarea Digital de către gruparea Prelipceanu Hurezeanu Lembrau Mădălina Rădulescu a generat un scandal monstru în RCS, intre domnul Oprea și zoltan teszari. De altfel, la câteva luni a fost zburat și puternicul președinte al consiliului de administrație, celebrul domn O. Prelipceanu a rămas in schema după mai multe episoade foarte tensionate gratie sprijinitorilor sai care nu au permis sa fie concediat. Cariera acestui personaj este o înșiruire de trădări, ascensiuni nejustificate și servituti. PĂCAT PENTRU DIGI!
  • Pe vremea lui Orbean nimeni nu suna pe firul scurt in redacție la digi. După ce a rămas Prelipceanu, orice decizie se discuta înainte in forum du domnu Oprea si cu Hurezeanu, după care *** venea in redacție si recita ce i se spusese. Oricum, *** vesela a preluat diigi gata făcut, ca nu ar fi fost in stare 1000 de ani sa puna pe picioare un asemenea post.
  • Cele mai slabe audiente la digi sunt seara in primetime, cand toate celelalte posturi cresc. slugarnicia lui prelipceanu alunga orice telespectator cu bun-simt. o mare prostie racolarea acestui mediocru ijn echipa digi24 ui o catastrofa numirea lui ca redactor-sef. chiar, cum este sa ramai redactor-sef dupa plecarea lui Orbean? :)) stie domnul O!;)
  • Nu de oameni ca Orbean e nevoie in tara asta, ci de servfitori ca prelipceanu. Unde sunt Valeria Dorneanu, Cristi Citre, Teo Tita, Luca Niculescu, Cristina Popescu si toti ceilalti care au construit Digi de la zero? S-au transformat in Lembrau, Madalina Radulescu, Dragos patraru, Anamaria Lembrau? Pai la inceput stirile aveau logica si nu erau folosite pe post de arma politica. Dar, pana la urma, romancele care raman acasa ajung *** pe banii barbatului, nu? :))
  • Hahaha, cine mai tine minte sedintele de sumar cu Orbean? Ramanea luna pe jos la sfarsit, dupa ce stergea podeaua cu sefiide sectie. Cateodata mai era unul care se uita ca pisica in lemne si nu intelegea nimic, cum il chema? Parca Prepelipceanu, nu? De la Pamant la Luna...
  • Daca strigi Orbean pe langa prelipceanu, si astazi sare in picioare. Asta a vrut sa distruga tot ce a facut Orbean la inceput, dar nici de asta nu a fost in stare!

Trimite un comentariu