Skip to main content

BILANȚ 2018. Cele mai citite articole de pe Paginademedia.ro. Un derapaj marca Mihai Gâdea, cel mai citit: „Pupați-o în c*r pe Kovesi”

 
BILANȚ 2018. Cele mai citite articole de pe Paginademedia.ro. Un derapaj marca Mihai Gâdea, cel mai citit: „Pupați-o în c*r pe Kovesi”

Paginademedia.ro a făcut retrospectiva pentru 2018. Care sunt cele mai citite materiale publicate în 2018? Anul trecut a fost un an cu foarte multe derapaje, transferuri pe piața media, gafe, dar și cu producții noi în grilele posturilor.

Publicitate

Un derapaj este cea mai citită știre publicată de Paginademedia.ro, anul trecut. O abatere marca Antena 3, cu Mihai Gâdea în prim plan.

Este vorba despre o ieșire nervoasă a moderatorului, în direct, la televizor. Totul a culminat cu o replică dură: „Pupați-o în c*r pe Kovesi...Pupați-o, domnule, în c*r pe Kovesi.”

Ieșirea lui Gâdea nu a rămas trecută cu vederea, ulterior, fiind și sancționată de Consiliul Național al Audiovizualului: 40.000 de lei. La pachet cu alte derapaje. 

Citește și: Cum a încercat CNA să „spele” rușinea emisiunii nesancționate cu „Pupați-o în *** pe Kovesi”. A dat o amendă „la pachet”

La începutul anului trecut a debutat la Antena 1 serialul românesc Fructul oprit, produs de Ruxandra Ion. Știrea care anunța serialul s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai citite materiale de pe Paginademedia.ro. 

Pe locul al treilea s-a clasat tot un derapaj. Tot de la Antena 3. Tot cu Mihai Gândea, dar și Mircea Badea. Un atac dur la adresa Pro TV: 

„Minciuni mizerabile. Pro TV manipulează. Campanie de minciuni mizerabile, devoalată", spuneau cei doi realizatori pe post. 

Plecarea Gabrielei Cristea de la Kanal D, după 10 ani, a fost un subiect de interes pentru cititori. Ea trecea la Antena Stars:

„Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”

Anul care s-a încheiat a mai fost marcat și de alte evenimente media:

  • Plecarea lui Dragoș Pătraru de la TVR 1 la Prima TV
  • Revinerea lui Mircea Radu la Antena 1, însă pentru scurt timp
  • Un reportaj video, live de la Pro TV, care a surprins momentul în care o tânără „priza” un praf de pe brațul alteia

Topul celor mai citite știri de pe Paginademedia.ro în 2018

1. VIDEO. Mihai Gâdea, ieșire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupați-o, domnule, în *** pe Kovesi”

2. Serialul Fructul oprit va debuta la Antena 1 săptămâna viitoare. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea și Adriana Trandafir fac parte din distribuție

3. DERAPAJ la Antena 3. Atac dur la Pro TV: "minciuni mizerabile". O știre de șase luni cu Esca, dată ca "o încercare disperată de a scoate oameni în stradă". Reacția Pro TV.

4. După o relație de aproape 10 ani cu Kanal D, Gabriela Cristea schimbă postul. „Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”

5. EXCLUSIV. CEC Bank rupe contractul cu Papaya, agenția care "și-a luat liber să protesteze"

6. EXCLUSIV. Dragoș Pătraru a semnat pentru un nou sezon Starea Nației. La ce televiziune

7. Ferma vedetelor și-a desemnat cei 12 concurenți-vedete

8. Serialul Fructul oprit va avea și sezonul al doilea la Antena 1

9. Antena Stars a anunțat noul format pe care îl va prezenta Gabriela Cristea. Au început preselecțiile

10. Va fi sau nu Dragoș Pătraru luni la TVR? Situația emisiunii Starea Nației, încă incertă

11. VIDEO. Gafa zilei. Ce a citit de pe prompter o știristă a Antenei 3

12. AUDIENȚE. Starea Nației, primele cifre la Prima TV. Emisiunea lui Pătraru a crescut de câteva ori audiența postului

13. Schimbări la Antena 1: Mircea Radu, scos de joi. Dan Negru, mutat de vineri

14. Mircea Radu se urcă din nou în caravană. Ce emisiune va prezenta la Antena 1

15. VIDEO. Martor fără voie. O tânără prizează într-un live la Știrile Pro TV
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar fi bine de precizat daca amenzile alea au fost platite. Ca unele sunt contestate si se anuleaza. Ne-am bucura sa stim ca le-au si platit :D Face bine la psihic.
  • CNA oricum se face ca ploua cand este vorba de Antene si Romania tv. Le mai aplica din cand in cand cate o amenda de 5000 ron de ochii lumii, si cainii latra ursul merge. Tare m-as bucura intr-o zi sa vad dubele de la DNA in fata sediului lor. Mi-ar placea sa raspunda penal intr-o buna zi, membrii CNA care au salarii de ministrii si ***
  • din pacate site-ul paginademedia se incarca destul de greu, deşi conexiunea de internet este foarte buna
    (loading slowly)

Trimite un comentariu