Skip to main content

Site-ul Ortodoxinfo.ro, închis pentru Fake-news. "Se pregăteşte omorârea pensionarilor în lagăre"

 
Sursa foto: HEPTA
Sursa foto: HEPTA

Ortodoxinfo.ro a fost blocat pentru răspândirea de informaţii false. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat Autorităţii de reglementare în comunicaţii (ANCOM) blocarea imediată a accesului utilizatorilor la site-ul ortodoxinfo.ro, deoarece ”site-ul (...) prezintă informaţii vădit false şi care au potenţialul de a crea comportament social nejustificat şi panică în rândul cetăţenilor”, iar sâmbătă dimineaţă site-ul era deja închis, scrie Hotnews.

Publicitate

Un articol de pe site avea titlul ”Se pregăteşte omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare şi exterminare”.

Alte articole care, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, sunt menite să alarmeze şi să creeze confuzie printre cititori, sugerează că apariţia pandemiei a fost creată pentru a putea fi implantate cipuri populaţiei şi pentru a fi vaccinată, mai notează Hotnews.

”Stocarea de informaţii sub piele, ca un tatuaj interior, prin nanocristale introduse împreună cu un vaccin se poate face chiar acum", scria un articol de pe Ortodoxinfo.ro.

Decizia vine după ce, în urmă cu o zi, alte două site-uri au fost blocate din aceleaşi motive: romania-veche.ro şi justiţiarul.ro.

Citeşte şi: Două site-uri blocate pentru fake news. Unul prezenta pandemia ca pe „o conspiraţie prin care se încearcă introducerea de cip-uri în organismul uman”


Citeşte şi: Site-uri sancţionate pentru ştiri false. Unul dintre ele, blocat pentru că „a publicat constant informaţii false, cu scopul de a dezinforma şi a induce panica”


Citeşte şi: Care este primul site blocat pentru fake news, în contextul Coronavirus. Ar fi folosit titluri „false”, „alarmiste” prin care „generează panica”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Lugoj Ana Lugoj
    Hristos a inviat! Va rog sa ma iertati, dar din cate stiu, Comstitutia Romaniei garanteaza dreptul la libera exprimare, libertatea credintei si alte libertati... Cine garanteaza ca detine adevarul absolut? Unde scrie ca ceea ce ni se prezinta la tv, sunt stiri adevarate, cand au fost atatea dezvaluiri care au pus la indoiala seriozitatea unor jurnalisti si care aratau vum fabricau stiri... Cui nu-i place un anumit canal, sau site, este liber sa nu se uite... Ca si in cazul vaccinarii obligatorii... Cine vrea sa se vaccineze, este liber...de ce sa nu fie liber si cel ce nu vrea sa se vaccineze? Sfanta Scriptura spune clar: " Cel ce nu mananca, sa nu judece pe cel ce nu mananca..." si invers...Deci, fratilor, ori este democratie, unde oamenii pot sa se exprime liber, ori este dictatura? Sa stim si noi! Unii dintre noi, am trait si sub dictatura si stim cum este... Cei ce se exprima mai sus, alaudand interdictiile, nu cred ca stiu pe deplin ce fac... Dar daca printre cei care se exprima pe un site interzis ar fi fratele, mama sau chiar fiul lor, cum ar fi? V-ar placea dragii mei, sa averi un copil caruia i se pune pumnul in gura? Sau sa fie cercetat de procurori pt opinia sa? Va intreb si eu, un cetatean obisnuit...Somnul ratiunii naste monstri, domnilor, in caz ca nu stiati...
  • Afi Afi
    M-am bucurat degeaba. Site-ul merge, chiar și cu IP de România.
  • Ion Ion
    Azi noapte la Rtv breaking news . Kim jong un e mort.Fara pareri ar fi sau poate fi.
  • Amira Amira
    Foarte bine faceti ordine ,pe cand antene,b1,romanua tv, sputnik.Ar fi de averizat pe cei ce folosesc cuvantul nazist, pusi un pic la punct.
  • teodor teodor
    Alexandru am văzut și eu comentariile depe fițuica respectivă.
  • Alexandru Gurgu Alexandru Gurgu
    Am auzit de site-ul ala de la un prieten. Mi se pare obscura, extremista de neincredere. Mie mi-e mila de unii cititori, ca sunt manipulati de aceste "povesti"
    "...Totul pārea in simplu exercitiu, o SIMULARE, un exercitiu tactic de supraveghere a populatie, o uriasa manipulare Covid. Mergeti in parcuri fratilor, la aer curat, rupeti lanturile, gripā Covid NU e mortalā. Este o gripā sezoniera si in parc si pe strazi NU ploua cu virusi de nici un fel. Mergeti la padure cu masinile. Duceti-va copiii la aer! Toti cei care mor in spitale not de alte boli colaterale, NU de covid. Doamne ajutā!...", cititor al site-ului.
  • teodor teodor
    Din uk merge am verificat numai ură la adresa ancom pe site-ul lor.
  • 121 121
    @Iuli poate la 18.40 inca mergea
  • Ion Vasile Ion Vasile
    Dar nu e suficient. Cei care au facut site-ul vor cintinua nestingheriti pe unul noi. Trebuiesc pedepsiti penal, deoarece actiunile lor au daunat grav celor care au citit.
  • Iuli Iuli
    @Mihai, nu stiu ce iti merge ti-e, dar nu merge.

    |"Acces neautorizat
    Accesul dumneavoastră către acest site a fost restricționat în baza Deciziei Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr.508/24.04.2020 pentru implementarea prevederilor Decretului nr.195/16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei"|
  • jk jk
    Primul site extremist închis
  • Iuli Iuli
    Aceasta pagina aparține tot de ortodoxinfo.ro care raspandeste falsuri!
    https://www.facebook.com/Arsenie-Boca-Omul-Lui-Dumnezeu-440022839375170/
  • Mihai Mihai
    Unde e inchis? Merge fara probleme

Trimite un comentariu

sus