Skip to main content

Click-bait! Este Gina Pistol grav bolnavă? Nu, dar asta sugerează EVZ şi Cancan

 
Click-bait! Este Gina Pistol grav bolnavă? Nu, dar asta sugerează EVZ şi Cancan

Aici sunt banii dumneavoastră! Un click-bait cu Gina Pistol în prim plan pe site-urile Cancan.ro şi Evz.ro. Ambele publicaţii online pun un titlu care sugerează că vedeta Antenei 1 ar fi grav bolnavă. Ce puţin asta se înţelege.

Publicitate

Gina Pistol, apel sfâşietor la puţin timp după ce s-a aflat că este însărcinată: „O boală extrem de rară...”, este titlul Cancan.

A păţit ceva Gina Pistol?

Am dat click şi am aflat care a fost, de fapt, informaţia publicată de cancan.ro. Este vorba despre povestea nefericită a unei fete, Izabela Iordache, diagonistică cu o tumoră canceroasă.

„Însărcinată în primul trimestru, Gina Pistol a aflat de curând povestea tristă a unei tinere din Piteşti care se luptă pentru propria viaţă. Izabela Iordache a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară: cordom de clivus – o tumoră canceroasă ce apare la baza craniului”, se scrie în articol.

Tot în articol se specifică că Gina face un apel pentru a o ajuta pe Izabela să treacă peste acet moment dificil în viaţă.

„Pentru tratamentele care urmează, tânăra de 19 ani are nevoie de 15.000 de euro, bani de care nu dispune pentru că, înainte să plece să fie tratată în străinătate, ea a fost internată şi operată la Spitalul Monza din Bucureşti, unde a cheltuit 7.500 de euro. Gina Pistol a fost impresionată de povestea Izabelei Iordache şi a lansat un apel către oameni, pe care i-a rugat să facă donaţii pentru salvarea fetei”, au continuat cei de la cancan.ro.

Evenimentul Zilei, acelaşi subiect, abordare apropiată

EVZ acoperă subiectul notând: „Gina Pistol, mesaj disperat de ajutor. O tumoră canceroasă la baza craniului....”.

Dăm click pe ştire şi afăm încă din primul paragraf că vedeta lansează un apel de ajutor pentru o fată bolnavă.

Gina Pistol a lansat un apel de ajutor, după ce a aflat povestea unei tinere diagnosticate cu o boală foarte rară”, scriu cei de la evz.ro.

Apoi, se continuă cu detalii despre acest caz: „La scurt timp după ce a aflat că este însărcinată, vedeta a aflat de problemele unei fete din Piteşti, care se luptă pentru propria sa viaţă.

Este vorba despre tânăra Izabela Iordache, diagnosticată cu o boală extrem de rară: cordom de clivus – o tumoră canceroasă ce apare la baza craniului”, mai scriu jurnaliştii de la evz.ro.
Cele două click-bait-uri au venit în ziua în care s-ar fi aflat că Gina Pistol ar deveni mămică, o sursă apropiată vedetei susţinând că Gina va avea un copil cu Smiley.

EVZ şi Cancan, pe lista publicaţiilor din campania Guvernului

Ambele publicaţii online se află pe lista celor care primesc bani pentru campania Guvernului de prevenire a răspândirii COVID.

EVZ e parte a companiei Editura Evenimentul şi Capital, care au aprobat pentru campanie un buget maxim de aproape 300.000 de euro, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cancan e parte a unui grup online (Gândul, Ciao, Cancan, Prosport etc) care a obţinut aprobare pentru cel mai mare buget din campanie (jumătate de milion de euro).

Citeşte şi:

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Evz e un site de 2 bani! Azi, un individ numit Arvinte, a publicat un articol despre tentativa de asasinat impotriva lui Trump.
    Acest "ziarist" a ales, drept ilustratie, o poza cu picioarele unui mort si pe placuta de identificare au scris Trunp!!!
    Bai, nene, cum dracu ii angajeaza in presa???
    Am trimis 2comentarii. Normal ca nu le-au publicat.
    Asta e "presa" din Romania.

Trimite un comentariu

sus