Skip to main content

VIDEO. Campania Guvernului, o nouă reclamă, un nou mesaj. Nu mai e "Poartă mască"

 
VIDEO. Campania Guvernului, o nouă reclamă, un nou mesaj. Nu mai e "Poartă mască"

Schimbare. Guvernul României a lansat, de două zile, un nou spot din campanie pentru combaterea noului coronavirus. Mesajul se schimbă și nu mai merge pe îndemnul central „Poartă mască”.

Publicitate

Cum arată noul spot lansat de Guvernul?

Principalul mesaj al spotului este „Punem virusul în izolare!”. În cadrul clipului apar mai multe secvențe în care suntem îndemnați să respectăm câteva reguli elementare, pentru a opri răspândirea COVID-19.

În reclamă ni se specifică să „ne spălăm pe mâini”, să „evităm îmbrățișările și strângerile de mână”, să folosim „plata cu cardul” și evitarea „contactului cu suprafețe comune”.

De asemenea, ni se recomandă să ne dezinfectăm cât mai des pe mâini și să avem ecranul telefonului cât mai igienizat.

Același mesaj - "Punem virusul în izolare" - a fost adaptat și pentru reclamele radio și online.

Anterior, campania Guvernului a lansat două spoturi publicitare - ambele cu mesajul „Poartă mască, arată că îți pasă”. Într-una ne învăța cum să purtăm eficient masca, iar în a doua erau prezentate categorii sociale diferite de oameni, toți purtând masca pentru a se proteja împotriva virusului.

De notat că spotul nou va rula în paralel cu primele variante - "Poartă mască".

VIDEO. Noul spot al Guvernului

Citește detalii, aici: CLICK-BAIT. Un interviu cu Esca, vechi de patru ani, reînviat de Evz: „Andreea Esca l-a cunoscut bine pe Ceauşescu” - Chiar l-a cunoscut?

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu