Skip to main content

VIDEO. Un brad pe zi: Azi, un brad "ca la munte", cu nuanţe albastre: Mountain Holiday

 
VIDEO. Un brad pe zi: Azi, un brad "ca la munte", cu nuanţe albastre: Mountain Holiday

VIDEO. Proiect Special. Cum împodobim bradul cu nuanţe de albastru? Este tema bradului "Mountain Holiday", adică Sărbători la munte.

Publicitate

Un brad cu multe decoraţiuni care trimit la pădure, la o vacanţă la munte, în natură.

Care este ideea temei Mountain Holiday? Povestea bradului tematic din Auchan, acolo unde sunt mai multe idei pentru pomul de Crăciun, pe culori:

Culori: Pentru bază, un ecru şi un alb. Cupru va fi culoarea sclipiciului. Două nuanţe de albastru: un albastru închis şi unul mai deschis. O naturaleţe care se referă la pădurile care ne înconjoară.

Imaginati-va o vacanta la munte cu prietenii, la o cabana langa partia de schi, petrecand clipe extraordinare pe schiuri, sănii sau snowborduri. Seara, stăm lângă foc, la o ciocolată caldă.

Personajele emblematice ale acestei teme sunt animalele pădurii: vulpea, veveriţa, ariciul, bufniţa brună, renul. Un troll în culori naturale şi albastru, o fetiţă cu ochelari de schi şi facem multe referinţe la sporturile de iarnă.

Modele şi efecte. Aspecte brute: lemn închis la culoare, destul de rustica. Flanele groase în carouri inspirate de papucii bunicului nostru. Tricoturi groase în tonuri naturale şi altele în tonuri de albastru. Ca simboluri, bineînţeles, elemente ale pădurii: conuri de pin..., dar şi referiri la sporturi de iarnă: schiori oarecum hipster, peisaje oarecum vintage de staţiuni de schi.

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan.

Citeşte şi: Jucării, jucării, şi iar jucării! De Moş! Reportaj Video. Care sunt trendurile? Ce găsiţi la Târgul de Crăciun Auchan în acest an?

Citeşte şiCum împodobim pomul? Un brad pe zi. Azi, Bradul Atelierul lui Moş Crăciun - Santa's Workshop

Citeşte şiBradul A day in winter şi tema lui

Citeşte şiUn brad pe zi. Azi, un altfel de brad, mai... boem: Christmas Cocoon. De ce e altfel?

VIDEO. Bradul Mountain Holiday - Sărbătoare la munte

GALERIE FOTO. Bradul Mountain Holiday - Sărbătoare la munte

Citeşte şi: Ce brazi! Ce globuleţe! Un reportaj VIDEO special cu idei de brazi şi decoraţiuni de la Târgul de Crăciun

Citeşte şi: GALERIE FOTO ...dulce. (P) Bomboane şi ciocolată. Şi iar bomboane şi ciocolată. Plus cozonaci. Tărgul de Crăciun, în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus