Skip to main content

Hai cu clickul! „Hopa, au venit şi vampiruţele!” Cele mai bombastice titluri despre „venirea” lui Musk în ţara noastră. "A luat foc cerul la comanda miliardarului"

 
Hai cu clickul! „Hopa, au venit şi vampiruţele!” Cele mai bombastice titluri despre „venirea” lui Musk în ţara noastră. "A luat foc cerul la comanda miliardarului"

Să vină clickurile! Vine, vine Musk, dar ce titluri să punem? Publicaţiile s-au întrecut în titluri despre (falsa) vizită a miliardarului de la Tesla în România. Am selectat câteva dintre cele mai năstruşnice.

Publicitate

Cu referiri la "petreceri faraonice", cu "replica" lui Dani Oţil către Elon Musk şi cu prgramul miliardarului, "minut cu minut". Ies în evidenţă două dintre ele:

"A luat foc cerul la comanda miliardarului!" şi - posibilul "câştigător": Hopa! Au venit şi „vampiruţe” la petrecerea lui Musk de la Bran?

Titlurile au fost selectate dintr-o monitorizarea a companiei MediaTrust făcută pentru Paginademedia.ro. Potrivit monitorizării, au fost peste 1.600 de articole cu menţiuni ale lui Elon Musk în mai puţin de trei zile (două de weekend - sâmbătă şi duminică).

Multe publicaţii au relatat, în weekend, aşa-zisa venire a miliardarului Elon Musk în România, la Castelul Bran, ca fiind adevărată. În căutarea de senzaţional, presa din România a descoperit cerinţele („ordinele”) specifice date de Musk pentru organizarea petrecerii, au „prezentat” agenda „la minut” a miliardarului sau faptul că a mâncat „sărmăluţe” - fapt care nu poate însemna „decât de bine” pentru „noi” „?!”.

De menţionat că o parte din textele articolelor citate aici au fost modificate substanţial ulterior infirmării de către autorităţi, luni, a intrării lui Elon Musk în ţara noastră.

Vezi şi "reconstituirea" făcută PaginadeMedia, cu "cronologia" aşa-zisei vizite:

"RECONSTITUIREA". Unde a fost şi ce a făcut Elon Musk în România? „A fost întâmpinat cu pâine, sare şi ţuică de prune” şi a mers „cu capra”

Titluri cu Elon Musk date de publicaţiile de la noi:

  • Spectacol FARAONIC comandat de Elon Musk! A luat foc cerul la comanda miliardarului! Cancan
  • Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!” - România TV
  • Ce le-a cerut Elon Musk ospătarilor restaurantului din Braşov. Au executat imediat „ordinul”! Gândul
  • Hopa! Au venit şi „vampiruţe” la petrecerea lui Musk de la Bran? - Comisarul
  • Un primar din Iaşi anunţă că Elon Musk îi va vizita comuna pentru after party de Halloween! - BZI
  • Programul lui Elon Musk, minut cu minut. Ce a făcut înainte de petrecerea de la Bran - EVZ
  • (video/foto) Elon Musk a „zguduit” Castelul Bran cu manele şi a devenit viral pe TikTok - ZiareLive, preluare de pe Unimedia
  • Petrecere faraonică la Bran. Pe lângă Angelina Jolie, Elon Musk a chemat şi o actriţă suedeză pusă pe distracţii FOTO - Ziare.com
  • Cât îl costă pe Elon Musk hotelurile din Bucureşti şi elicopterele private pentru invitaţi. Sumele sunt colosale - Playtech
  • Clubul din România care a anunţat că e în ”negocieri avansate” cu Elon Musk! ”Apoi, a sunat alarma şi am realizat” :) - DigiSport
  • Elon Musk, intenţii ascunse la Castelul Bran ?! Ce motiv ar fi putut avea să strângă vedetele şi milionarii planetei în România - WowBiz
  • Cel mai bogat om din lume, petrecere monstru la doi paşi de Argeş! - ŞtiriMuntenia24
  • De ce a venit Elon Musk la Braşov? Guşă ştie! - MyTex
  • Dani Oţil către Elon Musk: ”De ce nu ai cumpărat România?” - DoarRomânia.ro

Citeşte şi: CNA va discuta în şedinţă modul în care presa a spus că Elon Musk va petrece la Castelul Bran


Citeşte şi: Elon Musk în România, a fost sau n-a fost? "Nu e vina surselor, ci doar a noastră" Libertatea, singura publicaţie care a prezentat scuze publice, când informaţia a fost infirmată. Cine nu a dat nimic despre Musk?


Citeşte şi: Cazul Elon Musk, analiză Libertatea. Cum au dat posturile TV? Digi 24 -„unul dintre campionii ştirilor despre Musk". Pro TV - un anonim l-a văzut pe Musk în costum negru

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Și ce dacă venea
  • Oo Oo
    Noroc ca nu a fost o manipulare privind siguranta statului ca nulitatile de la sri trebuiau sa munceasca. Russia today et comp, luati notite, nu cred doar in prostia proverbiala a ziaristului roman cu 12 clase, aici a fost ceva concertat.

Trimite un comentariu

sus