Skip to main content

Concurenţii America Express. Cine sunt Ada Galeş şi Antoneta Galeş. Ada Galeş, concurentă şi la Imperiul Leilor, pe Pro TV

 
Concurenţii America Express. Cine sunt Ada Galeş şi Antoneta Galeş. Ada Galeş, concurentă şi la Imperiul Leilor, pe Pro TV

Actriţă, fostă concurentă la Imperiul Leilor, Ada Galeş intră în competiţia America Express 2023 alături de mama ei, scriitoarea Antoneta Galeş

Publicitate

Ada Galeş (32 de ani) s-a născut în Braşov şi este actriţă la Teatrul Naţional, dar joacă şi în numeroase proiecte independente, teatre naţionale, dar şi în filme. 

Câteva dintr eproducţiile în care a jucat sunt „Complet necunoscuţi” (unde a jucat alături de Smiley), „Un om la locul lui”, „Dragoste pe muchie de cuţit”, „Odată pentru totdeauna”. 

În timpul pandemiei a pornit o afacere cu lumânări, proiect cu care a şi apărut în emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV. În emisiune, jurata Cristina Bâtlan a fost cea care a ales să investească în afacerea ei, însă Ada galeş spune că nu a primit finanţarea promisă. 

„La „Imperiul Leilor“, din păcate, nu am obţinut finanţarea promisă în emisiune. Am fost destul de debusolate şi dezamăgite, dar na, ştii cum se zice, poate că e tot răul spre bine. Avem mare încredere în produsele noastre, în calitatea lor şi în sufletul pe care îl punem la facerea lor”, a spus ea într-un interviu pentru paginadepsihologie

Antoneta Galeş, mama Adei, este şi ea o artistă şi scriitoare, însă a lucrat şi în zona corporate, mai mulţi ani pentru lanţul de magazine Selgros. Ea scrie romane poliţiste. 

FOTO. Ada Galeş şi Antoneta Galeş, mamă şi fiică, în cursa America Express

Ada Galeş:

„Dincolo de mamă şi fiică, suntem bune prietene, ne admirăm şi ne susţinem reciproc, provocându-ne deseori pentru a descoperi lucruri interesante.

Faptul că plecăm împreună în America Express ne face să ne simţim în siguranţă una cu cealaltă, ne dă încredere şi bucurie. Sunt extrem de entuziasmată şi curioasă să trăiesc experienţa asta cu totul. Să mă bucur de oameni, de locuri, de jocuri şi sunt recunoscătoare că am privilegiul să fac asta alături de mama. Sunt convinsă că va fi provocator, dar şi că o să ne distrăm bine de tot una cu alta.”

Antoneta Galeş: 

„Vreau să aflu mai multe despre oameni şi despre mine în America de Sud. Sunt foarte curioasă, nu am fost niciodată în ţările pe care urmează să le vedem şi sunt convinsă că va fi o experienţă de neuitat.

Sunt scriitoare şi sunt sigură că voi plasa acţiunea unui viitor roman în America de Sud, aşa că voi fi foarte atentă. Mi-aş dori să reuşesc să ne bucurăm de şansa de a descoperi o lume şi de a cunoaşte oameni, în acelaşi timp în care vom concura.”

Despre America Express 2023

Drumul Soarelui se va desfăşura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenţii pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinaţia finală fiind Buenos Aires, Argentina.
Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reşedinţă a lui Pablo Escobar şi trebuie să ajungă în ţara lui Messi.

Lista concurenţilor America Express 2023:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus