Skip to main content

Cine sunt Ionuţ Rusu şi George Tănase de la America Express. Ionuţ Rusu, devenit celebru după o apariţie la iUmor

 
Cine sunt Ionuţ Rusu şi George Tănase de la America Express. Ionuţ Rusu, devenit celebru după o apariţie la iUmor

Doi oameni de comedie, Ionuţ Rusu şi George Tănase, au intrat în cursa America Express Drumul Soarelui, de pe Antena 1, show care se filmează în mai multe ţări din America de Sud. 

Publicitate

Ce îi leagă pe cei doi? Râsul. Ambii sunt oameni de comedie, deveniţi vedete TV sau de radio. 

Ionuţ Rusu este născut pe 15 mai 1992 şi a devenit celebru tot graţie Antenei 1, după o apariţie în emisiunea iUmor (sezonul 2), care a dat unul dintre cele mai virale momente de pe online ale show-ului de televiziune. 

A prezentat apoi timp de mulţi ani matinalul de la Kiss FM, dar înainte de asta a făcut stand up comedy. Iar înainte de asta a fost... şofer de tir. 

Cum a trecut de la meseria de şofer de tir la cea de realizator radio? Totul a început cu un casting pentru Cronica Cârcotaşilor, iar schetch-urile din respectiva emisiune au fost punctul de start, după cum a povestit el într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

 

Ionuţ Rusu:

„Încă de la primul sezon difuzat, această emisiune şi-a pus amprenta în mentalul colectiv şi, implicit, al meu.

E o oportunitate unică să scoţi la iveală spiritul de aventurier pe care cu toţii îl înmagazinăm încă din copilărie şi, mai mult decât atât, să nu plăteşti nimic pentru asta (vă daţi seama cât ar costa să te duci pe banii tăi acolo…).

Iau parte la această experienţă cu gândul că îmi va schimba perspectiva asupra modului de trai în general şi sper că voi aprecia mai mult doza de confort pe care o avem acasă.

Am o duzină de aşteptări de la călătoria noastră, însă dacă mă întorc de acolo cu abilitatea de a îndrăzni să cer atunci când am nevoie de ceva, mă consider cel mai câştigat om.

În principiu, aş vrea să las o parte din timiditate acolo, undeva în Anzi şi să nu mă mai întorc la ea.

În ce priveşte dinamica mea cu George, avem o relaţie mult prea armonioasă, iar această emisiune este o ocazie unică de a ne certa şi noi măcar o dată. Strategia noastră imbatabilă este ca el să îşi facă griji pentru misiuni, iar eu să îi ţin pe oameni de vorbă, astfel încât el să se poată îngrijora liniştit.

Sperăm ca fiecare să preia câte puţin din caracteristicile celuilalt: eu să învăţ de la el să mă stresez, iar el de la mine să fie inert.

Astfel, echilibrăm balanţa. Suntem convinşi că, indiferent de parcursul nostru, vom evolua enorm pe toate planurile şi că vom învăţa într-o lună şi ceva cât nu am învăţat în ani de zile. Motivaţia noastră pentru a rămâne cât mai mult în concurs este: FĂRĂ MERS LA NUNŢI ÎN VARA ASTA!”

George Tănase are 30 de ani, este din Tulcea, şi el tot comediant. Este creator de conţinut pe reţelele sociale, dar a avut şi apariţii în emisiuni TV. 

El are o lungă relaţie cu trustul Intact. În 2014 a absolvit şcoala de televiziune Intact Media Academy. Apoi a debutat în acelaşi an în televiziune la Zu TV, cu emisiunea Tânăr şi Nedumerit. Tot atunci a jucat în scetch-uri în emisiunea Observator Special la Antena 1. 

A avut apariţii în emisiunea iUmor, şi în calitate de concurent, dar şi ca invitat special, a făcut parte şi din emisiunea În Puii Mei, realizată de Mihai Bendeac. 

În prezent face show-uri de stand-u şi filmează sketchuri pe canalul său de YouTube, care a adunat aproape 800.000 de fani. 

George Tănase:

„America Express este de departe cel mai spectaculos show pe care l-am văzut vreodată şi spun asta pentru că nu mi s-a mai întâmplat din copilarie să fiu atât de captivat şi să vorbesc cu televizorul.

Aveam momente când strigam la concurenţi  de pe canapea: vezi că e în spatele tau, ai trecut pe lângă ea.

Primul gând al meu când am acceptat această provocare a fost: <Va fi aventura vietii mele, voi descoperi o altă latură a mea>.

Al 2 lea gând a fost: <În sfârşit pot fugi justificat de responsabilităţi. Fără grija facturilor, fără telefoanele băncii, fără problemele soţiei sau ale câinelui. Voi fi doar eu şi Ionut, într-o continuă petrecere a burlacilor în condiţii dubioase>. Pentru mine această emisiune sigur va fi o călătorie iniţiatică în care plec băiat şi mă întorc bărbat. Ca Harap Alb. Cred că va fi armata pe care eu n-am prins-o şi pe care tata şi-a dorit mereu s-o fac.

Deşi simt că toată viaţa m-am pregătit cumva pentru America Express în sensul că nu până de mult am făcut autostopul şi-am mâncat ce-am găsit, parcă in ultimii ani am pus aşa pe mine o mantie de prinţesică răsfăţată care caută mereu o nouă treaptă a confortului.

Sunt sigur că-n emisiune va trebui s-o dau jos cu riscul de a-i face zile fripte lui Ionut. Eu şi Ionut ne ştim de când foamea şi sărăcia ne aşteptau mereu cu masa întinsă. Cred ca experienţa asta ne va reaminti de începuturile prieteniei noastre. Sunt sigur că ne vom completa unul pe celălalt, el e mai raţional şi mai calm, eu sunt mai emoţional şi mai efervescent. Vom fi exact ca într-o căsnicie în care ambii membri aduc aceiaşi bani în casă, 1 euro pe zi.”

Drumul Soarelui se va desfăşura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenţii pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinaţia finală fiind Buenos Aires, Argentina.
Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reşedinţă a lui Pablo Escobar şi trebuie să ajungă în ţara lui Messi.

Lista concurenţilor America Express 2023:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus