Skip to main content

Cine sunt Iulia Albu şi Mike de la America Express. Iulia Albu a fost invitat special şi la Asia Express 2021

 
Cine sunt Iulia Albu şi Mike de la America Express. Iulia Albu a fost invitat special şi la Asia Express 2021

Iulia Albu şi iubitul ei Mihai Alexandru („Mike”) sunt un alt cuplu care a intrat în competiţia America Express, producţie Antena 1 filmată în mai multe ţări din America de Sud. Ea este fost model şi fosta soţie a creatorului de încălţăminte Mihai Albu. El este fost violonist şi om de publicitate. 

Publicitate

Pe larg despre cei doi, în continuare:

Iulia Albu este născută la Piteţti, pe data de 28 iulie 1981. 

Fost fotomodel, Iulia Albu şi-a făcut simţită prezenţa în show-biz prin apariţiile sale excentrice. În urmă cu mai mulţi ani ajunsese în atenţia presei mondene pentru că avea ca animal de companie o găină pe care o plimba la toate evenimentele. 

După ce s-a remarcat ca o excentrică a lumii mondene, Iulia Albu a început să fie invitată şi la emisiuni de televiziune în calitate de critic de modă. 

Apoi a început să îşi facă apariţia şi în emisiunile de divertisment. Din 2016 şi până în 2018 a fost jurat în emisiunea Bravo, ai stil de pe Kanal D, unde analiza vestimentaţia concurentelor.

Cu Antena 1 a avut o colaborarare îndelungată. A fost jurat în emisiunea Splash! Vedete la apă, în care vedetele se întreceau în sărituri în bazin. A avut însă apariţii şi în emisiunile iUmor, Nea Marin şi chiar ca invitat special în Asia Express, ediţia din 2021.    

Iulia Albu, despre apariţia la America Express:

„America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE “DA”! De ce Acum? Pentru că Acum este momentul nostru.

Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express. Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează şi, credeţi-mă, nici voi nu sunteţi! Vom descoperi locuri şi oameni noi, lucruri şi locuri nebănuite, atât pe traseu cât şi în noi înşine. Suntem aici pentru EXPERIENŢA COMPLETĂ!”

Mike, pe numele său real Mihai Alexandru, este un om care s-a ţinut departe de lumea mondenă. Prima sa apariţie publică a fost în emisiunea iUmor, unde Iulia Albu a apărut în calitate de invitat special. 

Mika a trăit mai mulţi ani la Londra, unde s-a mutat pe când avea 13 ani, pentru a studia vioara, după cum a dezvăluit Iulia Albu. Ulterior, din cauza unei probleme la umăr, Mihai Alexandru a renunţat la vioară şi s-aîndreptat către zona de publicitate şi marketing. 

S-a întors în ţară după ce a cunoscut-o pe Iulia Albu. 

Mike, despre participarea la America Express:

„Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoţi în America Express am ştiut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum să o las singură în această aventură.

Iulia este curajoasă şi determinate, DAR, la finalul zilei, este ca un copil mic care are nevoie constantă de atenţie si afecţiune. Aşadar, America Express începe ACUM! Si cu mine, aparent!”

Drumul Soarelui se va desfăşura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenţii pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinaţia finală fiind Buenos Aires, Argentina.
Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reşedinţă a lui Pablo Escobar şi trebuie să ajungă în ţara lui Messi.

Lista concurenţilor America Express 2023:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus