Skip to main content

Cine sunt Sonia Simionov şi Iuliana Pepene de la America Express. Două jurnaliste Antena 1, în competiţia din America de Sud

 
Cine sunt Sonia Simionov şi Iuliana Pepene de la America Express. Două jurnaliste Antena 1, în competiţia din America de Sud

Pe lângă artişti, oameni de comedie sau vedete din online, America Express aduce în „ring” şi două jurnaliste. Este vorba despre Sonia Simionov şi Iuliana Pepene, două jurnaliste de la Observatorul Antenei 1. 

Publicitate

Cine sunt, în continuare:

Sonia Simionov (36 de ani) este reporter, prezentatoare de emisiuni dar şi sportiv

În 2014, Sonia a câştigat titlul de campion naţional la biliard. Nu este singurul sport pe care l-a practicat la nivel de performanţă.

Jurnalista a fost campioană naţională la înot, la juniori, în 1997, şi medaliată cu aur şi argint la competiţii internaţionale, în 1998 şi 1999.

În plus, Sonia a fost căpitan al echipei de baschet a liceului, alături de care a câştigat două cupe judeţene, şi a jucat, timp de trei ani, tenis de câmp.

Timp de doi ani, Cupa Presei la Tir, disciplina Pistol-mitralieră, a făcut salturi cu paraşuta şi are diploma de amator în scufundări la adâncimi de maximum 20 de metri.

În ceea ce priveşte studiile, Sonia Simionov a urmat cursurile Facultăţii de Administraţie Publică, din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administraţie Bucureşti. A urmat apoi masterul în comunicare, după care s-a înscris la şcoala de televiziune Intact Media Academy.

Debutul în televiziune l-a făcut la Constanţa. Ulterior, a lucrat ca reporter şi prezentatoare în cadrul trustului Intact, unde încă activează. Sonia Simionov are 36 de ani.

Sonia Simionov:

„Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. Show-ul oferă cadrul, tu te ocupi să îl umpli. Vreau să râdem mult, să ne distrăm, să ne bucurăm de ce vedem şi ce facem, să învăţăm lucruri noi. Dar competiţia e la fel de importantă pentru mine.

Sigur că ţine şi de noroc, în multe situaţii, dar cred că cel mai important este ca eu şi Iuliana să dăm tot ce putem ca să trecem de toate probele şi să nu cedăm... când simţim să cedăm. Să ne sprijinim şi să ne încurajăm. Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin. Şi apoi să râdem din nou.

Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. Noi facem parte din redacţia Observator şi job-ul nostru este să facem ştiri. Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist.

America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare. În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi”.

Iuliana Pepene este una dintre „feţele” Observatorului de pe Antena 1. S-a născut la Braşov pe 26 aprilie 1991. Pasionată de televiziune, ea s-a înscris la şcoala de televiziune Intact Media Academy şi până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antenei 1. 

Prima apariţie pe sticlă a fost ca prezentatoare a ştirilor din meteo, după care a primit rolul de la Observatoruld e dimineaţă. 

În timpul liber, Iuliana Pepene e văzută des pe motocicleta sa. Pasionată de adrenalină şi motoare, Iuliana e inclusiv copilot la raliuri.

Iuliana Pepene:

„Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferenţa de formate: platoul de ştiri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineaţă, şi dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist , cu simţul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le ştiu mai puţin despre mine şi mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaştem şi altfel.

Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne ştim de mulţi ani şi sunt convinsă că experienţa tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta şi aici, are skill-uri potrivite pentru această competiţie, este ambiţioasă, inteligentă şi are abilitatea de a interacţiona cu oamenii. Ambiţia nu ne lipseşte niciuneia şi cred cu tărie ca suntem o ameninţare pentru celelalte echipe”

Drumul Soarelui se va desfăşura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenţii pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinaţia finală fiind Buenos Aires, Argentina.
Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reşedinţă a lui Pablo Escobar şi trebuie să ajungă în ţara lui Messi.

Lista concurenţilor America Express 2023:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus