Skip to main content

Giulia şi Vlad Huidu, concurenţi în noul sezon America Express

 
Giulia şi Vlad Huidu, concurenţi în noul sezon America Express

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023. Cei doi formează unul dintre cele ma longevive cupluri din show-biz. 

Publicitate

Ea este cântăreaţă, influencer, dar şi om de radio, el este om de televiziune (din spatele camerelor) şi fratele lui Şerban Huidu de la Cronica Cârcotaşilor. 

Giulia Anghelescu este născută pe 7 noiembrie 1984 şi este din Galaţi. Giulia a păşit prima oară pe scenă la 6 ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop.

A devenit cunoscută după ce a făcut parte din trupa Candy, al începutul anilor 2000. Patru ani mai târziu alegea o carieră solo. A prezentat şi o emisiune la TVR 2, Cool-Mea Distracţiei, Kiss Adventure la Prima TV, dar a avut şi emisiuni la radio, Kiss my Way. Ea a revenit recent în radio, la matinalul Virgin Radio, după cum a anunţat Paginademedia.ro

Vlad Huidu are 42 de ani este om de „tehnic”. A fost cameraman, iar în prezent este director de imagine.

Giulia Anghelescu şi soţul ei s-au căsătorit în 2012 şi au doi copii.

Giulia şi Vlad Huidu:

„Pentru noi America Express este poate aventura vieţii. Ne aşteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit, care a trecut prin multe încercări, aşa că nu ne speriem prea uşor de obstacolele care vor apărea în calea noastră.

Faptul că avem susţinerea copiilor, a familiei şi a prietenilor ne motivează şi mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs.

E prima dată când participăm la un reality show şi ne dorim mult să ne descoperiţi exact aşa cum suntem în viaţa de zi cu zi. Noi suntem the badass couple, aşa că să înceapă America Express.”

Drumul Soarelui se va desfăşura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenţii pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinaţia finală fiind Buenos Aires, Argentina.

Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reşedinţă a lui Pablo Escobar şi trebuie să ajungă în ţara lui Messi.

Lista concurenţilor America Express 2023:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus