Skip to main content

Laura Giurcanu şi Sânziana Negru, în competiţia America Express. Giurcanu a fost şi la Survivor pe Pro TV

 
Laura Giurcanu şi Sânziana Negru, în competiţia America Express. Giurcanu a fost şi la Survivor pe Pro TV

Echipa influenceriţelor de la America Express. Laura Giurcanu şi Sânzian Negru, două influenceriţe din online au acceptat provocarea de a intra în competiţia America Express Drumul Soarelui, de pe Antena 1. 

Publicitate

Ambele sunt vedete din online, cu sute d emii de urmăritori pe reţeaua socială Instagram. Popularitatea din online le-a transformat şi în vedete la TV sau în presa scrisă. 

Prima apariţie televizată a Laurei Giurcanu a fost tot la Antena 1, pe când avea 14 ani, în emisiunea Next Top Model, unde a şi câştigat. A devenit apoi influencer, cu sute d emii de fani pe YouTube şi Instagram. Iar apoi a apărut şi în emisiuni precum Survivor 2022, dar şi ca vlogger oficial în emisiunea Vocea României. 

În vârstă de 25 de ani, Giurcanu a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle şi Cosmopolitan.

În 2013, şi-a creat un cont pe Youtube, iar în prezent a ajuns la 390.000 de abonaţi. Giurcanu are şi o pagină de Instagram cu peste 883.000 de urmăritori. 

Laura Giurcanu:

„Gândul de a merge la America Express a fost încă de când am văzut primele emisiuni, mi se pare o experienţă completă, complexă şi intensă.

Genul de experienţă pe care nu ai avea vreodată cum să o cumperi, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri când a apărut ideea. Cred că o să ne înveţe multe şi ne va transforma în bine.

Ce-i drept, cred că trăieşti acolo în câteva săptămâni cât pentru o viaţă. Am încredere în echipa şi relaţia noastră, noi suntem prietene de mult şi am trecut prin de toate împreună. Cred că e un om de bază în viaţa mea şi ştiu că mă pot baza pe Sânziana, aşa că dinamica dintre noi o să fie relaxată (aproape mereu :)))) şi fun.”

Pe TV, de la 14 ani

Laura Giurcanu a apărut pentru prima dată la emisiunea Antenei 1, Next Top Model, prezentată de Cătălin Botezatu. Tânăra, pe atunci de 14 ani, a şi ieşit câştigătoare a show-ului.

Cum arăta Laura Giurcanu la 14 ani în emisiunea Next Top Model

 

Sânziana Negru este un alt nume cunosc în lumea online-ului. Are peste 350.000 de urmăritori pe Instagram. S-a născut în Republica Moldova pe 11 februarie 1987. La vârsta de 7 ani s-a mutat în România, la Târgu Mureş. 

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea Comunicare. 

A încercat şi o carieră în zona de muzicală, sub numele de scenă Siella, şi a avut câteva apariţii la Neatza cu Răzvan şi Dani, dar şi în alte emisiuni.  

Sânziana Negru:

„Eu văd America Express ca pe experienţa despre care povesteşti inclusiv la 10 sau 20 de ani după ce ai trăit-o, într-o seară de vară, la masă cu nişte străini pe care tocmai ce i-ai cunoscut, în vacanţa ta cu familia.

E experienţa care te pune faţă-n faţă cu tine, cu toate trăirile tale, te vezi clar cu calităţi şi defecte, în cea mai onestă formă a ta. Îmi place aventura, îmi place să ies din zona de confort, îmi place să explorez locuri şi lucruri noi, de asta consider că mi se potriveşte mănuşă această emisiune.

Cred că aşteptările legate de emisiune nu ţin de ce vine din exterior, sunt mai mult legate de mine, să fac faţă tuturor provocărilor, să mă adaptez situaţiilor şi să mă bucur la maximum de ce tot ce vine spre mine.

Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipseşte celeilalte şi abia aşteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experienţă a vieţii noastre.”

Sânziana Negru, pe când era „Siella”, la Neatza cu Răzvan şi Dani, în 2012

Drumul Soarelui se va desfăşura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenţii pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinaţia finală fiind Buenos Aires, Argentina.
Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reşedinţă a lui Pablo Escobar şi trebuie să ajungă în ţara lui Messi.

Lista concurenţilor America Express 2023:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus