Skip to main content

Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca, în competiţia America Express la Antena 1

 
Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca, în competiţia America Express la Antena 1

Copiii Andreei Esca, imaginea-emblemă a Pro TV, au ajuns în competiţia America Express de pe Antena 1. Este vorba despre Alexia şi Aris Eram care vor concura alături de alte opt perechi la competiţia care se va desfăşura pe Drumul Soarelui. 

Publicitate

Aris s-a ăscut pe 24 iulie 2003 şi a absolvit liceul la Şcoala Franceză din Capitală. Şi-a dorit să studieze afacerile aşa că a mers să îşi continue studiile la o Universitate din Spania. 

Alexia Eram s-a născut în 31 august 2001 şi are 22 de ani. Şi ea a ales să îşi termine studiile tot în afara ţării, la Londra, unde a absolvit recent „University for Creative Arts”, unde a aprofundat Marketing, Publicitate şi Relaţii Publice. 

Pe când era copilă a fost pasionată de dansul de societate şi a participat la numeroase competiţii alături de partenerul ei. 

În prezent, este vedetă în online. Are peste 700.000 de fani pe instagram, unde postează imagini şi clipuri despre viaţa ei de zi cu zi. 

Are numeroase apariţii la TV, dar şi în reviste, ca model. 

Alexia Eram:

„Am acceptat invitaţia de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îţi sunt testate limitele într-un fel special.

Pe de altă parte, cred că nici în momentul de faţă nu ştim exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, şi eu şi fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experienţe ale vieţii. Şi dacă nu la 20 de ani, când?!

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învaţăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni şi obiceiuri şi să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar şi faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii <fraţi adulţi>”.

Aris Eram:

„Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, şi America Express sună a «experienţă ce trebuie trăită».

Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările şi abia aştept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiţi, dar cu aceeaşi dorinţă de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putinţă!”

Drumul Soarelui se va desfăşura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenţii pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinaţia finală fiind Buenos Aires, Argentina.
Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reşedinţă a lui Pablo Escobar şi trebuie să ajungă în ţara lui Messi.

Lista concurenţilor America Express 2023:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus