Skip to main content

Din nou! Încă o ediţie România 9 cu Ionuţ Cristache înlocuită. TVR pune în loc o emisiune care să analizeze întâlnirea dintre Putin şi Biden după summit-ul NATO

 
Din nou! Încă o ediţie România 9 cu Ionuţ Cristache înlocuită. TVR pune în loc o emisiune care să analizeze întâlnirea dintre Putin şi Biden după summit-ul NATO

Din nou! Romania9, emisiunea prezentată de Ionuţ Cristache, nu se va vedea pe TVR 1 în această seară.

Publicitate

Anunţul l-a făcut Cristache pe pagina de Facebook. Motivul suspendării emisiunii? „Din motive editoriale” spune prezentatorul.

„Emisiunea Romania9, din aceasta seara, este suspendata din motive editoriale! Ne revedem maine seara, de la 21.00, daca nu intervin alte modificari!”, a scris Cristache pe Facebook.

Postarea lui Ionuţ Cristache de pe Facebook:

Din informaţiile Paginademedia.ro, TVR a programat în locul emisiunii lui Cristache o ediţie specială de dezbateri. Principală temă de discuţie: întâlnirea dintre Joe Biden (preşedintele Americii) şi Vladimir Putin (preşedintele Rusiei) de azi de la Geneva după summit-ul NATO.

Este pentru a doua oară când producţia prezentată de Cristache este suspendată. Prima dată s-a întâmplat pe 10 iunie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Deciziile vin în contextul în care emisiunea îşi consumă ultimele ediţii la ora 21:00. Va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă, Ionuţ Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate în urmă cu câteva săptămâni.

După vestea mutării emisiunii, Cristache a declarat că „Schimbarea din grila mi-a fost comunicata joi de catre directorul interimar al TVR1, Eduard Darvariu”, după cum a spus pentru Paginademedia.ro. El mai notat că Dârvariu i-ar fi spus că mutarea s-a produs pentru că „aşa a vrut doamna” (n.r - Ramona Săseanu, noua sefă interimară TVR).

Ulterior, oficialii TVR au explicat, tot pentru Paginademedia.ro, că „decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”. 

CITEŞTE ŞI: Cristache: „Azi, Romania9 e suspendată”. În loc, TVR a pus o ediţie specială cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu

CITEŞTE ŞI: Care au fost audienţele emisiunii lui Cristache de pe TVR? Mai bune decât Digi 24, dar sub România TV şi Antena 3

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR

CITEŞTE ŞI: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    geo, asta crezi tu ca lumea nu e interesata de Cristache! Probabil pe nimeni nu intereseaza summit-ul Nato, dar aici miza e Cristache care ii deranjeaza mult pe cei de la PNL si URS! Noua conducere penelisto-userista a TVR nu e interesata de audiente; baietii de la guvernare vor ca toata presa ***
  • Didi Didi
    @geo cel mai bun comentariu. Corect, audientele tvr sunt atat de mici ca ai nevoie de microscop sa le vezi. Lumea se uita la tvr la meciuri si la numaratoarea inversa la revelion, asta e adevarul.
  • DODO DODO
    cind o sa dispara asta ? nu mai am rabdare Nu mai suport sa-l vad cu cristoiu batind cimpii
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    În ultimele zile Cristache s-a bătut cu Andreea Esca, principalul grupaj de știri al PRO-TV s-a mutat de la ora 19:00 la ora 21:00, din cauza meciurilor Campionatului European.
    .
    Același lucru s-ar fi întâmplat și în seara aceasta!
    .
  • Mile Mile
    Oricum nu se uita nimeni la tvr ha
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Nici o paguba. Nu ii simte nimeni lipsa lui Cristache. Nu mai e vremea sărmăluțelor și nici a agenților lui Felix-Voiculescu.
  • geo geo
    Ăștia din Comitetului Director chiar nu au habar că lumea nu este interesată nici de Costache și nici despre cei care vor intra în seara aceasta pe post și își vor da cu părerea despre întâlnirea dintre Joe Biden şi Putin de la summit-ul NATO...

Trimite un comentariu

sus