Skip to main content

Ştirea serii. Dana Chera, fostă Dana Grecu se întoarce pe TV! Din nou. Unde, când şi ...de ce?

 
Ştirea serii. Dana Chera, fostă Dana Grecu se întoarce pe TV! Din nou. Unde, când şi ...de ce?

"Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis - stai jos, că vreau să-ţi spun ceva", spune Dana Chera (fostă Dana Grecu) despre revenirea ei în televiziune. "Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic." Cel care o suna era Marius Huc, iar propunerea era pentru Etno TV, acolo unde Huc este, mai nou director de programe. "Apoi mi-a explicat despre ce este vorba şi am înţeles", a continuat Dana Chera.

Publicitate

Dana Chera revine pe TV şi va avea emisiuni la Etno TV, post de muzică populară care acum se transformă într-un canal generalist şi va avea şi o componentă informativă.

Ce va face Dana Chera la Etno TV, în continuare.

Dana Grecu, pentru Paginademedia.ro:

"Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este "alergat" de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie infomrat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor.

Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă."

"Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă.

Ce emisiuni va face la Etno? Un talk-show de seară şi un program de weekend.

Talk-showul va fi unul social, politic, de prime-time. Va fi difuzat între orele 20.00 şi 22.00, de două ori pe săptămână, spune Dana Chera.

Celălalt program este "un proiect de suflet". "O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%", a explicat Dana Chera pentru Paginademedia.ro.

Dana Chera - fostă Dana Grecu, a realizat emisiuni la Antena 3 până în urmă cu patru ani, când a intrat în concediu de maternitate. Nu s-a mai întor la Antena 3 şi a explicat pe larg motivele într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

În vara lui 2020, a revenit pe TV, la postul de nişă Medika TV, unde a realizat emisiuni timp de aproape un an.

Reamintim că Etno TV a anunţat că se transformă dintr-un post de muzică populară într-un canal generalist. Marius Huc (fost Antena 3, Prima TV, Realitatea) a venit ca director de programe şi are în proiect un tronson de seară cu specific informativ, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi: Plecare surpriză: De la vârful Realitatea, la conducerea Etno TV. De ce la postul de muzică populară?

Citeşte şi: SCHIMBARE după 20 de ani. Etno TV se transformă. Nu va mai fi post de muzică populară

Citeşte şi: CNA. Felix Rache, fost jurnalist, acum în Consiliul Judeţean Buzău, intră acţionar la Etno şi la Taraf

Citeşte şiINTERVIU. Dana Chera Grecu: De ce nu se mai întoarce la Antena 3? „Pauza de doi ani m-a făcut să văd lucrurile altfel”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @Cristi Digi 24 va fi noul Medika TV, de asta crește audiența, dă în direct cu no name-uri (cu excepția lui Prelipceanu, Pândaru și Negruțiu).

  Tot ce vezi la Digi 24 este Medika TV reloaded, adică știri cu medicamente, COVID-19, vaccin, sănătate, medicină, doctori, spitale, medici și alte chestii legate de sănătate.

  Adevăratul Digi 24 ce a fost dinainte să fie Medika TV este B1 TV. Vezi știri adevărate, cu credibilitate și fără fake news-uri.
 • @Soby: Eu n-am mai văzut emisiune în direct din octombrie, de la preluarea de către Clever, tot ce apare pe post e cu REDIFUZARE. Le aveau pe Andrada Popovici, Elena Oceanu, Cătălina Jingoiu, dr. Laura Ene în direct, iar content-ul era ok. O fi și pe-acolo vreun nou "rebranding" marca Clever sau poate n-au putut să concureze cu Digi Medika 24.
 • @Calinescu Mai vedem noi. Poate la Realitatea o să rămână doar surorile Păcuraru, Alexandrescu și Botin ca mari șanse.
 • @Cristi De unde știi tu că Medika TV difuzează doar reluări și documentare? Ai verificat programul cumva?

  Poate Etno TV va fi un fel de TVR 1 când a fost de infotainment din 2017 până în 2019, când a renunțat la ideea de a fi infotainment și a devenit din nou generalist. Etno TV este un post generalist cu tip infotainment ca părerea mea.
 • Wow, a tăcut când a auzit de Etno, dar un post cu numele Medika TV a convins-o pe loc. :)))

  1. Mi se pare mie sau Etno încearcă să calce pe urmele Prima TV în ceea ce doar ei cred că e un rebranding? Un Călinescu la măsuță care să facă talk-show despre dureri musculare mai lipsește. În materie de folclor, eu am rămas plăcut surprins de Tradițional TV HD care cred că ia fața ETNO.

  2. Că veni vorba de Medika TV, de când l-a preluat Clever difuzează doar reluări și documentare.
 • Ăștia de la Etno TV ar face bine sa isi schimbe si numele postului !
 • O sa faca iar *** cand vorbeste de basescu si o sa tipe la invitatii care nu ii sustin elucubratiile?
 • Sony are ceva dreptate. Se aude ca lumea de la realitatea plus( regizori emisie,șefi tura, sunet, grafica etc.) Vor sa vina la etno... Suna ai ii lasă cu *** *** pe cei de la realitatea...
 • Dana Chera nu a disparut din peisajul media... A prezentat pana de curand pe Medika tv o emisiune destul de quality...la un moment dat postul a inceput sa treaca la grupul Look-Prima si nu a mai avut continut nou, numai reluari...
 • Băieți, să vă zic ceva..., este un proiect sortit eșecului din start. O puteți aduce chiar și pe Esca, brandul Etno nu se va schimba după 20 de ani de intrat în casele oamenilor sub o anumită formă. Vom trăi și vom vedea...
 • Asta e aia care tzipa ca o posedată prin emisiuni? Care executa ordinele de la partid? Crede că lumea uită ușor?
 • @ABC+ Slabe șanse să plece oamenii de la Digi 24 la Etno TV.

  Cred că majoritatea oamenilor care vor fi la Etno TV vor fi aduși de la Realitatea Plus (pentru că e Marius Huc și Ramona Solomon la Etno TV), în rest de la alte televiziuni (de exemplu, Dana Chera-Grecu).

  Când s-a relansat B1 TV ca post de știri, majoritatea oamenilor au fost aduși de la Antene și în rest, de la Realitatea și în alte părți. Când a fost lansat Digi 24, majoritatea oamenilor au fost aduși de la Antene și de la TVR, în rest de la Realitatea și B1 TV. Când s-a lansat România TV ca RTV, majoritatea oamenilor au fost aduși de la Realitatea (deodată cu ruptura pe 23 octombrie 2011), în rest de la Antene și din alte părți. Când s-a lansat Aleph News, majoritatea oamenilor au fost aduși de la PRO TV și în rest, din alte părți.
 • Hai Sobycă, spune-ne cum pleacă oamenii de la Digi la Etno!:)))))) Penibilule

Trimite un comentariu

sus