Skip to main content

Emisiunea Follow us cu Teo şi Ilinca Vandici are premiera astăzi la Kanal D2: „Mi-era dor să fiu în direct, în faţa oamenilor”

 
Emisiunea Follow us cu Teo şi Ilinca Vandici are premiera astăzi la Kanal D2: „Mi-era dor să fiu în direct, în faţa oamenilor”

Noua emisiune cu Teo şi Ilinca Vandici va avea premiera astăzi la Kanal D2, post lansat în aprilie anul trecut. Follow us, emisiunea magazin care intră în grila postului Kanal D2, va putea fi urmărită în direct patru zile pe săptămână, de luni până joi, de la ora 15.00.

Publicitate

Follow us va conţine subiectele zilei, dezbateri, dezvăluiri din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D2 şi noutăţi din showbiz. 

Ce spun gazdele despre emisiune?

Teo: 
 
„Mă bucură faptul că emisiunea Follow us este live. Directul înseamnă emoţie, înseamnă actualitate imediată, mi-era dor să fiu în direct, în faţa oamenilor.
 
Vă invităm să ne urmăriţi şi să dezbatem împreună informaţii dintre cele mai diverse, cu relaxare, cu onestitate, cu umor”, a povestit Teo pentru Paginademedia.ro.
 
De asemenea, Teo poate fi urmărită şi în online. Ea şi-a lansat de curând podcastul Gând la gând cu Teo, care este disponibil pe canalul de YouTube al prezentatoarei.
 
Ilinca Vandici: 
 
„Avem emoţii frumoase, constructive, mă bucură faptul că vom fi în direct în faţa publicului de la Kanal D2. Vom avea şi suprize la fiecare ediţie, una are astăzi legatură cu show-ul Insula de 1 milion.
 
La Follow us vom veni cu dezbateri pe diverse teme actuale, dar şi cu informaţii de culise, cu exclusivităţi ale celor mai iubite show-uri de la Kanal D şi Kanal D2, aşa că nu le rataţi pe cele de astăzi.”

Citeşte şi: Teo revine cu o emisiune la Kanal D2. Prezintă cu Ilinca Vandici

Citeşte şi: Kanal D anunţă premiera emisiunii cu Teo şi Ilinca Vandici. Va fi difuzată de patru ori pe săptămână

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus