Skip to main content

Kanal D anunţă premiera emisiunii cu Teo şi Ilinca Vandici. Va fi difuzată de patru ori pe săptămână

 
Kanal D anunţă premiera emisiunii cu Teo şi Ilinca Vandici. Va fi difuzată de patru ori pe săptămână

Se apropie premiera emisiunii cu Teo Trandafir la Kanal D2. Televiziunea turcească a anunţat premiera noii emisiuni, care va fi prezentată de Teo şi Ilinca Vandici la Kanal D2.

Publicitate

Noua emisiune se numeşte Follow us şi va conţine subiectele zilei, dezbateri, dezvăluiri din culisele emisiunilor de la Kanal D şi Kanal D2 şi noutăţi din showbiz.

Emisiunea magazin Follow us va avea premiera la Kanal D2, luni, 11 martie, de la ora 15.00. Postul turcesc mai transmite că noua producţie se va difuza de patru ori pe săptămână, de luni până joi. De asemenea, emisiunea se difuzează live.

Teo a găzduit timp de mai mulţi ani emisiunea Teo Show la Kanal D şi o vreme o prezentat emisiunea Bară la Bară cu Mihai Hînda la Radio Impuls. De asemenea, Teo şi-a lansat de curând podcastul Gând la gând cu Teo, care poate fi urmărit pe canalul de YouTube al prezentatoarei.

De-a lungul timpului, Ilinca Vandici a găzduit numeroase emisiuni la Kanal D cum ar fi O iubire de-o vară, D-Paparazzi, iar de mai multă vreme este prezentatoarea show-ului Bravo, ai stil!.

Citeşte şi: Teo revine cu o emisiune la Kanal D2. Prezintă cu Ilinca Vandici

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus