Skip to main content

Se pregăteşte lansarea site-ului de sport din grupul HotNews! Ce nume are proiectul condus de Cătălin Ţepelin

 
Se pregăteşte lansarea site-ului de sport din grupul HotNews! Ce nume are proiectul condus de Cătălin Ţepelin

Site-ul de sport din grupul HotNews, anunţat la venirea echipelor de jurnalişti de la Gazeta Sporturilor şi Libertatea, se pregăteşte de lansare. Proiectul va fi condus din poziţia de redactor-şef de Cătălin Ţepelin, fost redactor şef Gazeta Sporturilo.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Lansarea noului site este plasată în următoarele săptămâni, dar până la startul Euro (la mijlocul lunii iunie). Aproximativ 15-20 de jurnalişti vor lucra la noua publicaţie de sport. Printre ei, şi Cătălin Tolontan actual coordonator editorial al HotNews, care va scrie la site. "Cătălin Ţepelin va fi şeful meu", spunea jurnalistul într-un interviu acordat Paginademedia.ro la venirea în grupul HotNews.

Redacţia împarte sediul cu HotNews, într-un spaţiu din centrul Bucureştiului, în zona Piaţa Victoriei.

Un detaliu important: cum se va numi noul site?

HotSport? Nu, nu acesta este numele site-ului sportiv. Publicaţia va apărea pe piaţa media cu numele Golazo.ro. De ce Golazo? De unde vine? Golazo este un termen de pe stadioane şi din vocabularul comentatorilor sud-americani şi înseamnă un gol senzaţional, memorabil.

Dacă în poziţia de redactor-şef va fi Cătălin Ţepelin, "secundul" lui, ca redactor-şef adjunct, va fi Dan Udrea. Udrea a ocupat aceeaşi funcţie şi la Gazeta Sporturilor, de unde a fost concediat sa scurt timm după plecarea lui Ţepelin şi Tolontan, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Reamintim că, în toamna anului tracut, Cătălin Ţepelin a fost concediat de conducerea Ringier din poziţia de redactor-şef al Gazetei Sporturilor. Decizia a venit în contextul în care membrii din managementul Ringier au cerut redacţiei (cerere respinsă de Cătălin Ţepelin şi de ziarişti) să vadă înainte de publicare articole despre casele de pariuri care erau şi clienţi de publicitate ai publicaţiei.

Concedierea lui Ţepelin a declanşat o reacţie în lanţ, cu proteste publice ale jurnaliştilor şi ale asociaţiilor de presă, urmată de închiderea ediţiei pe hârtie Gazeta Sporturilor şi de îndepărtarea lui Tolontan de la coordonarea Gazetei Sporturilor. A urmat concedierea lui Tolontan şi de la Libertatea, împreună cu doi dintre redactorii-şefi ai ziarului.

Ulterior, mai mulţi jurnalişti de la Libertatea şi de la Gazeta Sporturilor şi-au dat demisia şi au trecut în grupul care deţine HotNews. Parte la HotNews (printre care Cătălin Tolontan şi Dan Duca), parte la proiectul de sport, parte la un viitor site de Investigaţii, care va fi dezvoltat separat de HotNews (Mirela Neag, Răzvan Luţac, Iulia Roşu, Cristian Andrei, Alexandra Nistoroiu, Medeea Stan, Cristina Radu). În proiectul de investigaţii va intra şi Ioana Moldoveanu (fostă Rise Project).

Ce spunea Tolontan când site-ul de sport era în proiect?

Într-un interviul acordat Paginademedia.ro despre proiectele cu Hotnews, la scurt timp de la intrarea în grup, Cătălin Tolontan povestea cum urmează să fie "subalternul lui Cătălin Ţepelin."

VIDEO 1. Cătălin Tolontan - Nu va fi o secţie HotNews, va fi publicaţie separată

VIDEO 2. Cătălin Tolontan - "Voi fi subordonatul lui Ţepelin"

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV. Cătălin Tolontan: De ce Hotnews şi nu un proiect propriu Tolo şi echipa? Toate detaliile. Nu va fi (şi) acţionar. În trecut am refuzat acţiuni şi de la Sârbu, şi de la Ringier

 
 
 
 
 
 
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaita Mihaita
    Si cu astia de la Golazzo cu doi de z ce facem?
    Cu nea Buzarin, nea Cartianu? Ii dam afara? Le inchidem siteul?

    https://golazzo.club/jurnalisti/?
  • Andrei  C. Andrei C.
    Încă un eșec major al acestui ”deontolg” prins a doua oară în ofsaid cu lucruri necurate de către cei de la Ringier. Nu că Ringier ar fi ușă de biserică...
  • Gabriel Balan Gabriel Balan
    Nu e o idee inteligenta. Exista deja asa ceva pe piata cu numele Golazzo.club care au si marca inrgistrata

Trimite un comentariu

sus