Skip to main content

FOTO. Copiii Andreei Esca, între concurenţii America Express. Cum arată lista concurenţilor

 
Sursa foto: Andreea Esca, Facebook
Sursa foto: Andreea Esca, Facebook

FOTO. Show-ul America Express se pregăteşte pentru un nou sezon, care se va filma în sudul Columbiei, Ecuador şi Argentina.

Publicitate

America Express, show ce vine în continuarea Asia Express, va fi filmat tot în America Latină, iar Irina Fodor va fi din nou în rol de prezentatoare, scrie tvmania.ro.

Printre vedetele care vor participa în noul sezon se află copiii Andreei Esca, Alexia şi Aris Eram. Iubitul Alexiei, cântăreţul Mario Fresh a fost concurent la Asia Express - Drumul Comorilor, sezonul difuzat în 2020, când a făcut echipă cu Alex Velea. 

Emisiunea America Express, de la Antena 1 este produsă de Mona Segall şi Robert Lionte.

Cine sunt cele 9 perechi de vedete care vor fi la America Express:

  1. Romică Ţociu (actor) şi fiul său, Cătălin Ţociu
     
  2. Cleopatra Stratan şi Edward Sanda (cântăreţi)
     
  3. Alexia (influencer) şi Aris Eram (student), copiii Andreei Esca
     
  4. Giulia (cântăreaţă) şi soţul ei Vlad Huidu
     
  5. Sânziana Negru şi Laura Giurcanu (influnceri)
     
  6. Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului dimineţii) şi Sonia Simionov (jurnalist Antena 1)
     
  7. Ada Galeş (actriţă) şi mama sa, Antoneta (scriitoare)
     
  8. Ionuţ Rusu şi George Tănase (comedianţi)
     
  9. Iulia Albu (critic de modă) şi iubitul său Mihai Alexandru 

Ce spun concurenţii care pornesc anul acesta pe Drumul Soarelui în America Express?

Alexia Eram:

"Am acceptat invitaţia de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îţi sunt testate limitele într-un fel special.

Pe de altă parte, cred că nici în momentul de faţă nu ştim exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, şi eu şi fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experienţe ale vieţii (...).

Aris Eram:

"Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, şi America Express sună a experienţă ce trebuie trăită.

Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările şi abia aştept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiţi, dar cu aceeaşi dorinţă de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putinţă."

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda:

“Am ales să plecăm în America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările şi simţim nevoia de a căpăta noi experienţe. Avem aşteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express.

Atât eu, cât şi Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că ştim că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) şi că această cursă ne va întări şi mai mult relaţia! Abia aşteptăm."

Romică Ţociu:

"Până acum nu am găsit curajul necesar, dar de data asta cred că şi traseul a trezit în mine nişte chestii interesante. În plus, fiul meu, Cătălin, a zis că ăsta e visul lui, că-şi doreşte foarte mult să fie acolo. Aşa că, dacă e vorba de adrenalină, de a ne implica, am zis că e locul nostru! Energia şi tinereţea lui, are 28 de ani,  o să îşi spună cuvântul..."

Cătălin Ţociu:

"Am văzut încă din primul sezon cum toate echipele descoperă locuri noi şi interesante şi sunt puşi în situaţii în care niciodată nu s-ar fi putut afla şi atunci am zis că trebuie bifată o experienţă ca aceasta.

Chiar vreau să ies din confortul zilnic şi este şi o ocazie de a întări şi mai mult relaţia pe care o am cu tata. Cred că împreună vom face o echipă de senzaţie."

Sânziana Negru:

"Eu văd America Express ca pe experienţa despre care povesteşti inclusiv la 10 sau 20 de ani după ce ai trăit-o, într-o seară de vară, la masă cu nişte străini pe care tocmai cei-ai cunoscut, în vacanţa ta cu familia.

E experienţa care te pune faţă-n faţă cu tine, cu toate trăirile tale, te vezi clar cu calităţi şi defecte, în cea mai onestă formă a ta (...).

Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipseşte celeilalte şi abia aşteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experienţă a vieţii noastre."

Laura Giurcanu:

"Gândul de a merge la America Express a fost încă de când am văzut primele emisiuni, mi se pare o experienţă completă, complexă şi intensă. Genul de experienţă pe care nu ai avea vreodată cum să o cumperi, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri când a apărut ideea...

Am încredere în echipa şi relaţia noastră, noi suntem prietene de mult şi am trecut prin de toate împreună. Cred că e un om de bază în viaţa mea şi ştiu că mă pot baza pe Sânziana, aşa că dinamica dintre noi o să fie relaxată."

Giulia şi Vlad Huidu:

"Pentru noi America Express este poate aventura vieţii.  Ne aşteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit, care a trecut prin multe încercări, aşa că nu ne speriem prea uşor de obstacolele care vor apărea în calea noastră.

Faptul că avem susţinerea copiilor, a familiei şi a prietenilor ne motivează şi mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show şi ne dorim mult să ne descoperiţi exact aşa cum suntem în viaţa de zi cu zi. Noi suntem the badass couple, aşa că să înceapă America Express."

Ionuţ Rusu:

"Încă de la primul sezon difuzat, această emisiune şi-a pus amprenta în mentalul colectiv şi, implicit, al meu. E o oportunitate unică să scoţi la iveală spiritul de aventurier pe care cu toţii îl înmagazinăm încă din copilărie şi, mai mult decât atât, să nu plăteşti nimic pentru asta (vă daţi seama cât ar costa să te duci pe banii tăi acolo (…).

În principiu, aş vrea să las o parte din timiditate acolo, undeva în Anzi şi să nu mă mai întorc la ea. În ce priveşte dinamica mea cu George, avem o relaţie mult prea armonioasă, iar această emisiune este o ocazie unică de a ne certa şi noi măcar o dată. Strategia noastră imbatabilă este ca el să îşi facă griji pentru misiuni, iar eu să îi ţin pe oameni de vorbă, astfel încât el să se poată îngrijora liniştit..."

George Tănase:

"America Express este de departe cel mai spectaculos show pe care l-am văzut vreodată şi spun asta pentru că nu mi s-a mai întâmplat din copilarie să fiu atât de captivat şi să vorbesc cu televizorul. Aveam momente când strigam la concurenţi  de pe canapea: vezi că e în spatele tau, ai trecut pe lângă ea.

Primul gând al meu când am acceptat această provocare a fost: Va fi aventura vietii mele, voi descoperi o altă latură a mea. Al 2 lea gând a fost: În sfârşit pot fugi justificat de responsabilităţi. Fără grija facturilor, fără telefoanele băncii, fără problemele soţiei sau ale câinelui.

Voi fi doar eu şi Ionut, într-o continuă petrecere a burlacilor în condiţii dubioase. Pentru mine această emisiune sigur va fi o călătorie iniţiatică în care plec băiat şi mă întorc bărbat. Ca Harap Alb. Cred că va fi armata pe care eu n-am prins-o şi pe care tata şi-a dorit mereu s-o fac."

Sonia Simionov:

"Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. Show-ul oferă cadrul, tu te ocupi să îl umpli. Vreau să râdem mult, să ne distrăm, să ne bucurăm de ce vedem şi ce facem, să învăţăm lucruri noi.

Dar competiţia e la fel de importantă pentru mine. Sigur că ţine şi de noroc, în multe situaţii, dar cred că cel mai important este ca eu şi Iuliana să dăm tot ce putem ca să trecem de toate probele şi să nu cedăm... când simţim să cedăm (...).

Iuliana Pepene:

"Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferenţa de formate:  platoul de ştiri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineaţă, şi dinamica unui super reality-show. Sunt un om activ, nonconformist , cu simţul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le ştiu mai puţin despre mine şi mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaştem şi altfel.

Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne ştim de mulţi ani şi sunt convinsă că experienţa tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta şi aici, are skill-uri potrivite pentru această competiţie, este ambiţioasă, inteligentă şi are abilitatea de a interacţiona cu oamenii. Ambiţia nu ne lipseşte niciuneia şi cred cu tărie ca suntem o ameninţare pentru celelalte echipe."

Iulia Albu:

"America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE “DA”! De ce Acum? Pentru că Acum este momentul nostru. Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express.

Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează şi, credeţi-mă, nici voi nu sunteţi! Vom descoperi locuri şi oameni noi, lucruri şi locuri nebănuite, atât pe traseu cât şi în noi înşine."

Mike:

Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoţi în America Express am ştiut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum să o las singură în această aventură. Iulia este curajoasă şi determinate, dar la finalul zilei, este ca un copil mic care are nevoie constantă de atenţie si afecţiune."

Ada Galeş:

"Dincolo de mamă şi fiică, suntem bune prietene, ne admirăm şi ne susţinem reciproc, provocându-ne deseori pentru a descoperi lucruri interesante. Faptul că plecăm împreună în America Express ne face să ne simţim în siguranţă una cu cealaltă, ne dă încredere şi bucurie.

Sunt extrem de entuziasmată şi curioasă să trăiesc experienţa asta cu totul. Să mă bucur de oameni, de locuri, de jocuri şi sunt recunoscătoare că am privilegiul să fac asta alături de mama. Sunt convinsă că va fi provocator, dar şi că o să ne distrăm bine de tot una cu alta."

Antoneta Galeş:

"Vreau să aflu mai multe despre oameni şi despre mine în America de Sud. Sunt foarte curioasă, nu am fost niciodată în ţările pe care urmează să le vedem şi sunt convinsă că va fi o experienţă de neuitat.

Sunt scriitoare şi sunt sigură că voi plasa acţiunea unui viitor roman în America de Sud, aşa că voi fi foarte atentă. Mi-aş dori să reuşesc să ne bucurăm de şansa de a descoperi o lume şi de a cunoaşte oameni, în acelaşi timp în care vom concura."

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus