Skip to main content

Marius Tucă a dat în judecată Aleph-ul lui Adrian Sârbu. Care este motivul?

 
Marius Tucă a dat în judecată Aleph-ul lui Adrian Sârbu. Care este motivul?

„Divorţul” dintre Marius Tucă şi Adrian Sârbu nu s-a încheiat. Jurnalistul Marius Tucă a dat în judecată societatea Aleph Media, care operează televiziunile Aleph. 

Publicitate

Tucă a deschis acţiunea în instanţă la data de 20 aprilie, potrivit informaţiilor de pe Portalul Instanţelor de Judecată, iar obiectul procesului este „ordonanţă de plată”. Cu alte cuvinte, Marius Tucă are de recuperat bani de la Aleph Media. 

Amintim că ruptura dintre Marius Tucă şi Adrian Sârbu a avut loc la începutul acestui an, după cum Paginademedia.ro a relatat în exclusivitate la momentul respectiv. 

În luna martie, despărţirea a devenit oficială după ce Marius Tucă a început colaborarea cu grupul din care face parte şi site-ul Gandul.ro, deţinut în trecut tot de Adrian Sârbu şi preluat de omul de afaceri Radu Budeanu. 

Jurnalistul a reluat emisiunea sa, Marius Tucă Show, în contextul războiului din Ucraina, pe site-ul Gandul.ro. 

Istoria lui Marius Tucă la Aleph News

Marius Tucă şi Adrian Sârbu au început colaborarea la începutul lui 2019. În luna februarie, acum trei ani, compania Aleph Media, fondată de Adrian Sârbu, intra cu 50% din acţiuni în postul de radio Smart FM. Cealaltă jumătate era a familiei Tucă. Marius Tucă preluase Smart FM după ce fondatorul acestuia, Valentin Nicolau, a încetat din viaţă în 2015.

Pe lângă postul de radio, Marius Tucă şi Adrian Sârbu au intrat ca parteneri într-un proiect de televiziune. În iunie 2019, compania Smart TV Management, cu Marius Tucă şi Aleph acţionari în mod egal, primea licenţa de emisie de la CNA pentru postul generalist Smart TV. Doi ani mai târziu, Smart TV era gata de emisie şi intra online.

Marius Tucă a intrat pe Aleph News chiar în prima zi de emisie. Invitat: chiar Adrian Sârbu. Cum a decurs acea emisiune, pe Paginademedia.ro, aici


Citeşte şi: Adrian Sârbu, partener cu Marius Tucă. A anunţat că intră în acţionariatul Smart FM


Citeşte şi: Adrian Sârbu şi Marius Tucă sunt oficial parteneri. Cât deţine fiecare din Smart FM


Citeşte şi: Adrian Sârbu şi Marius Tucă, într-un nou proiect TV. Televiziunea Smart TV a primit licenţă de la CNA


Citeşte şi: Smart TV, televiziunea lui Sârbu şi Tucă, poate emite. Cum arată noua siglă. Şi Aleph Business e gata de start


Citeşte şi: Adrian Sârbu la interviul lui Tucă: "El e finanţatorul!" E acelaşi care a finanţat Pro TV la începuturi


Citeşte şi: FOTO. Sârbu a lansat posturile Smart TV şi Aleph Business. Unde se văd?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Joaquim Joaquim
    Dă-le, Sârbule, banii oamenilor. Că e Tucă sau Nucă sau vreo nălucă angajată de 3 luni, ai bătut palma și ai semnat cu niște oameni, ei ți-au făcut treaba, iar tu cauți scuze în care crezi doar tu. Om bătrân și te ții numai de țepe. Treaba nu-ți merge pentru simplul fapt că n-ai pornit cu sufletul curat. Apropo! Când dai drumul la business? Nu, nu mă refeream la canal...
  • SobySobea SobySobea
    @Leo, de Prelipceanu ce mai zici?
  • Leo Leo
    Eu cand ziceam anul trecut ca nu va apuca 1 an de emisie si va cade in cap, pt ca a fost extrem de prost gandit totul si nu avea nici o sansa , mai ales pe un domeniu suprasaturat.

    Iar despre imparatul Adrian Sarbu deasemeni am scis ca e un *** si nu a ramas decat o religva media...drept dovada.

    Concluzii:

    -nu-i mai judecati pe cei care au ceva de spus coerent si cu dovezi (fie ele si doar teoretice)

    -nu-i mai blamati pe cei care vad,gandesc (adevarul) altfel decat unii aparuti in domeniu dupa ultima ploaie sau care au niste ani (inutili) in spate, si care au frecat menta la caini si cred ca au ceva de spus ...in media.
    -(s)tuca (sex)show e o alta religva si in plus, mai nou...cu pretentii.

    Oameni ca Sarbu,Tuca,Calinescu, etc..trebuiau sa dispara de mult timp din peisaj! "Insistentele" lor atrag penibilul si/sau falimentul...
  • Gala Gala
    E suficient Smart! Se pleaca de la zero! Nu 7 televizuni si niciuna nu functioneaza! Incerci cu un canal generalist la inceput cu o grila decenta! In timp, daca iti merge, treci la Smart 2!
  • Marius Marius
    Domul Tucă, stați la rând! Sunt zeci de angajați și de foști angajați care încă își așteaptă banii de la Gândalf după ce au fost vrăjiți cu vrăjeli ieftine.
  • Mile Mile
    Livia pila dezastru e la TVR, angajații cheltuie jumate din buget , se lafale , dar nu fac nimica
  • SobySobea SobySobea
    @AlephFaliment, care angajați?
    Din foști prezentatori sau...?
  • SobySobea SobySobea
    @Livia Pila, au plecat toți simboli ai postului Aleph News: Marius Tucă (acum la Gândul.info), Costi Mocanu (acum la Prima Sport și Profit News), Felix Drăghici (acum la Antena 1), Vlad Craioveanu (acum la Digi FM) și posibil Ion Cristoiu.

    La emisiunea Știu, văd că este realizat alternativ de prezentatori care au rămas la Aleph News și nu mai este realizat de Felix Drăghici și Costi Mocanu.

    Aleph News, împreună cu Aleph Business și Smart TV au viitor încert: Aceleași știri repetate la fiecare oră și reluări la greu cu Marius Tucă și Ion Cristoiu. Va avea același soartă ca alte posturi decedate, precum N24 Plus (încă mai există, trăiește doar din reluări și preluări de la Național TV), 10 TV, Vox News, Giga TV și Tele 7 ABC.
  • Livia Pila Livia Pila
    Dacă s-a ajuns la starea de dezastru financiar e de vina și Tuca. Emisiunile lui erau neinteresante, învechite, lesioase, leșinate. Îi paducea tot pe Cristoiu , pe Stan, pacalea actorii, se slujea de Marina Constantinescu, prietena lui de afaceri în pseudo-festivalul teatral de la Caracal, voia sa își promoveze cârciumile, manipula opinia publica. A uitat ca timpul nu se oprește, ca nu mai suntem în vremea în care țineau Milionarii de la miezul nopții sau Marius Tuca SHOW. Este, a fost tovarăș la dezastru. Asa ca, vorba cântecului, Ce bine îmi pare ca ai luat teapa, ce bine îmi pare ca ai pierdut.Apropo, Doamna Constantinescu, pe la TVR când mai aveți de gând sa dati? Ca de multa vreme nu ați mai livrat nimic, însă va aveți pe mai departe o leafa banana.
  • AlephFaliment AlephFaliment
    Sârbu are procese cu zeci de foști angajați. După ce că îi birjărește și înjură, nu e în stare să le plătească nici salariile. Acum văd ca nici măcar pe Tucă nu l-a iertat.

    Dă-ne banii, Sârbule! Dă-ne banii!
  • SobySobea SobySobea
    Postul Smart TV (proiectul lui Marius Tucă) a ajuns plin de reluări și preluări de la Aleph News și Aleph Business.

    Nu doar Smart TV este plin de reluări și preluări. Mai sunt și Realitatea Sportivă (postul ăsta a ajuns să difuzeze doar reluări și imagini de pe YouTube, mai are doar o singură emisiune în direct: Unu la unu, cu Claudiu Giurgea, difuzată de luni până vineri de la 14:00), Realitatea Star (preluări cu Realitatea Plus tot timpul, iar când și când, mai au și conținut propriu), N24 Plus (difuzează doar reluări, preluări de la Național TV, documentare de la vechiul N24 de când a fost un post de știri și clipuri muzicale repetate la infinit) și la noi în Dâmbovița avem un post care are aproape doar reluări: MDI TV (difuzează doar reluări, muzică populară, știri fără prezentator de la orele 14 și 18, reclame vechi cu UPC și teleshopping, ei nu mai au nimic nou din decembrie 2017, de când au fost val de concedieri).

    Eu cred că Smart TV, împreună cu Aleph News și Aleph Business vor avea aceeași soartă ca posturilor 10 TV (un post care a trăit doar câteva luni, după care a trăit doar din reluări și din 1 martie 2012 a devenit Digi 24) și Vox News (la fel ca 10 TV, doar că ei au difuzat doar un carton cu revizie tehnică și imagini webcam din Calea Victoriei tot din septembrie 2010 până când s-a închis postul în mai 2011).
  • jk jk
    Livia,problema e ca a fost si actionar la Aleph
  • Livia Pila Livia Pila
    Pentru cât de proaste emisiuni a făcut acolo, Tuca nu merita sa primească nici un leu. Era chiar foarte bine sa aducă el bani de acasă. Ce făcea el la Aleph era în genul emisiunilor pe care ar fi putut sa le facă la TVR bunicul lui Ionuț Cristache.
  • R R
    Dați topuri cu cele mai urmărite programe din ziua de sâmbăta,a Învierii și prima și a doua zi de Paște.

Trimite un comentariu

sus