Skip to main content

Mircea Radu, reacţie despre plecarea chefilor de la Antena 1: „Loviturile sub centură dor cel mai tare”

 
Mircea Radu Foto: arhiva persoanală
Mircea Radu Foto: arhiva persoanală

Mircea Radu, prezentatorul formatului „Noi, românii” de la Metropola şi fost realizator de emisiuni la Antena 1, a reacţionat despre plecarea celor trei juraţi de la Chefi la cuţite. La câteva zile după ce Antena 1 a anunţat că se pregăteşte un nou juriu, Mircea Radu a publicat un comentariu pe Facebook.

Publicitate
„Plecarea celor trei chefi e încă ştire; s-a intrat în faza de presupuneri. Da, e o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca şi pentru Pro, acum câţiva ani”, îşi începe mesajul Mircea Radu.

Acest sezon, cu numărul 12, a fost ultimul cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Show-ul s-a încheiat după doar o lună şi jumătate de la debut, după ce Antena 1 a programat emisiunea patru zile din şapte. 

Amintim că Antena 1 a anunţat printr-un comunicat (joi, 12 octombrie) că pregăteşte un juriu nou pentru emisiunea Chefi la Cuţite după ce actualii Chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, au refuzat să mai apară în emisiune cu o lună înainte să înceapă filmările pentru un nou sezon, care ar fi fost difuzat în primăvară.  

Prezentatorul mai spune că pentru cei trei chefi „nimic nu va mai fi din ce a fost” şi că au „călcat pedala până la fund”.
 
„Loviturile sub centură dor cel mai tare”
 
„Îi pârjoleşte grila de programe şi, mai presus, o rupe la orgoliu pentru că televiziunile trăiesc şi din asta, ştiu emisii făcute din ambâţ nu că erau necesare.
 
Nici Mona Segall nu se simte bine, loviturile sub centură dor cel mai tare. Îi va fi şi mai rău pentru că “Nimeni nu e de neînlocuit” e o vorbă falsă, toxică şi tristă ca moartea, care nu se aplică la prezentatori TV; cei trei erau sarea şi piperul show-ului iar producătoarea cunoaşte asta mai bine ca oricine.
 
Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieţi mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanţe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată.
 
Dar noi, telespectatorii, unde suntem in povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în faţa televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 - e posibil să tresărim la întrebarea “pe câţi bani s-or fi uşchit de-acolo?” dar numai un pic.
 
Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice şi staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă ştim că e ketchup”, a scris prezentatorul pe Facebook.

Singurul chef care a reacţionat pe Facebook este Florin Dumitrescu. Mesajul acestuia a fost foarte scurt, mai exact, a publicat un citat din Nicolae Iorga: „Cea dintâi condiţie a fericirii e liniştea sufletului”.

Despre Mircea Radu:

  • S-a născut la 15 noiembrie 1968, în Bucureşti 
  • S-a angajat, în 1990, ca reporter şi prezentator, şi a continuat studiile în Jurnalism.
  • În 1996, a absolvit Missouri School of Journalism din SUA, iar în 1998 BBC School of Journalism.
  • A debutat în televiziune ca şi prezentator de ştiri, însă succesul absolut l-a obţinut prezentând formatul Din dragoste (Antena 1), show TV urmărit de milioane de români din ţară, dar şi din străinătate.
  • În 2016 a publicat volumul de proze scurte, „Poveşti cu gust”.
  • Cele mai recente proiecte TV ale sale a fost Down the Road – Aventura, un reality-show la TVR 1 - difuzat în toamna lui 2019, şi Masked Singer România de la Pro TV - unde a concurat costumat în Panda, în octombrie 2020.

Citeşte şi: VIDEO UPDATE. Mircea Radu revine pe micile ecrane: „M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV”. Ce emisiune va prezenta?

Citeşte şi: Anunţ-şoc la Antena 1. Toţi trei Chefii la Cuţite, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea ies din show

 
 
 
 
 
 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus