Skip to main content

VIDEO Exclusiv. Chef Cezar Munteanu, în podcastul realizat de Ioana Cosma şi Paginademedia.ro: „Echipei Naţionalei i-a lipsit un nutriţionist”

 
Episodul 2 al podcastului realizat de Ioana Cosma în studioul Paginademedia.ro, SPORT Toc & Talk, îl are invitat pe Chef Cezar Munteanu / foto: Paginademedia.ro
Episodul 2 al podcastului realizat de Ioana Cosma în studioul Paginademedia.ro, SPORT Toc & Talk, îl are invitat pe Chef Cezar Munteanu / foto: Paginademedia.ro

Proiectul special realizat de jurnalista Ioana Cosma şi Paginademedia.ro, podcastul SPORT Toc & Talk, a ajuns la episodul cu numărul 2. Încă un invitat special: chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România, care a gătit şi pentru preşedinţi, dar şi penrtru fotbaliştii Naţionalei. Declaraţii în premieră:Echipei Naţionalei i-a lipsit un nutriţionist”, „Am făcut voluntariat în Africa de Sud şi acela a fost un moment care mi-a schimbat viaţa”.  

Publicitate

Cezar Munteanu a mărturisit pentru podcastul SPORT Toc & Talk că a vrut să facă fotbal, dar nu a trecut testele, aşa că a fost îndrumat spre handbal. Şi a mai făcut un sport: judo.

Am fost un rebel întotdeauna”, a spus chef Cezar Munteanu.

În 2016, chef Cezar Munteanu a însoţit echipa naţională în Franţa şi a povestit amănunte din culisele acelor momente.

Am lucrat în diplomaţie timp de 14 ani. Eram cel care coordona, eram om de legătură între staff-ul nostru şi francezi”, a spus chef Cezar Munteanu, care a explicat că acea experienţă l-a ajutat atunci când a fost bucătarul Naţionalei de fotbal a României.

Echipei Naţionale i-a lipsit un nutriţionist. Făceau patru mese: masa staff-ului, a provincialilor, a bucureştenilor şi a stranierilor. Unde crezi că eram cel mai bine primit?! La cea a stranierilor, pentru că ei ştiau cât de important este un nutriţionist, au văzut asta la alte echipe de afară.

Le dădeam mereu suc de sfeclă dimineaţa. Este foarte bun pentru oricine, dar mai ales pentru sportivi.

Masa bucureştenilor era cea mai grea masă. Acolo erau cele mai mari discuţii. Dar le-a plăcut foarte mult cum am gătit”, a mai spus chef Cezar Munteanu.

Ioana Cosma, podcast SPORT Toc & Talk, episodul 2, cu Chef Cezar Munteanu 

Chef Cezar Munteanu, bucătarul diplomaţilor

  • Cezar Munteanu este preşedintele Asociaţiei de Bucătari şi Cofetari Profesionişti, are propriul restaurant, împreună cu soţia sa, fosta jurnalistă de la Antena 1 Mona Nicolici.
  • A devenit unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari români după ce a coordonat organizarea meselor oficiale, timp de 14 ani, ca bucătar-şef la Ambasadele României din Italia, Statele Unite ale Americii, misiunea României la OSCE şi ONU.

În fiecare episod, Ioana Cosma prezintă un căţel adoptabil

Câţelul oferit spre adopţie în podcastul SPORT Toc & Talk se numeşte Adelina.

Angelina are 2 luni şi jumătate şi se găseşte în adăpostul public Brăneşti. Detalii despre ea, pe ilfovadopta.ro

Ioana Cosma: „Vom avea un podcast altfel, va fi un podcast friendly, pentru că e şi un parteneriat cu Protecţia Animalelor Consiliului Judeţean Ilfov şi Fundaţia Speranţa şi vom avea două vedete invitate, de fiecare dată - o vedetă necuvântătoare şi o vedetă cu care vorbim.

Chiar dacă nu puteţi adopta căţeii promovaţi în acest podcast, puteţi trimite un SMS cu textul SPER la 8845. Ajută foarte mult”.

CITEŞTE ŞI:

Revenire-surpriză, după 30 de ani de Pro TV. Proiectul secret al jurnalistei Ioana Cosma, exclusiv cu Paginademedia.ro

Premieră! Podcastul realizat de Ioana Cosma şi PaginadeMedia, SPORT Toc & Talk, e online! Primul invitat: Florin Niţă. „Îmi doresc să găsesc o echipă cât mai repede”

Norocul lui „Norocel”. Ioana Cosma a spart gheaţa în primul episod din podcast-ul SPORT Toc & Talk şi a adoptat primul căţel. Are doar 3 picioruşe...

INTERVIUL LUNII. Ioana Cosma: "Da, domne', am fost dată afară de la Pro TV! Dar acum pot din nou, în sfârşit, să Gândesc liber!"

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • duros duros
    s-o ia pe frantuzoaica lui halep

Trimite un comentariu

sus