Skip to main content

Pro TV pregăteşte un nou sezon de MasterChef. S-au anunţat înscrierile

 
Pro TV pregăteşte un nou sezon de MasterChef. S-au anunţat înscrierile

Pro TV pregăteşte un nou sezon de MasterChef. Postul TV anunţă înscrierile printr-un promo care rulează pe post. 

Publicitate

Show-ul culinar al Pro TV-ului nu s-a mai ţinut din toamna anului 2019. Ultimul sezon, cel din toamna lui 2019, a venit cu un format schimbat şi nici nu s-a mai difuzat de la 20:30, ci de la 22:30.

În 2019, MasterChef era difuzat de patru ori pe săptămână, de luni până joi. Sezonul s-a încheiat în noiembrie şi a fost câştigat de Alina Gologan.

De asemenea, acel sezon a avut şi un juriu schimbat total în comparaţie cu precedentele ediţii. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco, au fost cei trei juraţi.

MasterChef, debut pe Pro TV în 2013

Ultimele două sezoane s-au dat din doi în doi ani. Sezonul şapte a fost difuzat în 2019, iar cel cu numărul şase în primăvara lui 2017, cu Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec şi Răzvan Exarhu în calitate de juraţi.

ISTORIA. Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

În vara lui 2013, postul a difuzat un MasterChef - cu vedete, câştigat de Elena Lasconi.

În 2014 a avut  loc prima modificare în componenţa juriului. Cei trei chefi şi producătorul Mona Segall au plecat la Antena 1 şi au fost înlocuiţi de Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean şi Chef Florin Scripcă (Foa).

În penultimul sezon (difuzat în 2017) s-a schimbat din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei au fost înlocuiţi cu Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

În timp ce Pro TV continua emisiunea MasterChef, Antena 1 creştea emisiunea Chefi la cuţite, cu Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Astfel, în penultimul sezon, difuzat în 2017, cele două cooking show-uri se intersectau luni şi marţi. Din cauza cifrelor de audienţă scăzute, Pro TV a mutat MasterChef de la ora 20:30 la ora 22:15, şi i-a lăsat doar marţi ca zi de difuzare.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE TV. Bătălia Culinarelor. Reţeta Chefilor a fost mai gustată decât a MasterChefilor

CITEŞTE ŞI: Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobişnuit

CITEŞTE ŞI: MasterChef 2019 are juraţi noi. Un fost concurent al show-ului, printre nume

CITEŞTE ŞI: Pro TV încearcă din nou reţeta MasterChef

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. MasterChef cu noul juriu, la prima ediţie pe prima poziţie. Câţi români s-au uitat la show-ul de pe Pro TV

CITEŞTE ŞI: Mona Segall, de la Pro TV la Intact cu toată echipa

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli,ar fi o idee bună chiar astăzi a fost Chef Foa La Măruță. Dar nu m-ar surprinde nici dacă i-ar aduce înapoi pe Dumitrescu, Bontea, Scarlatescu.
  • Sezoanele cu Hadean, Patrizia și Foa făcute de Media Factory au bătut Bucătăria Iadului. Nimeni nu a înțeles de ce Pro tv a renunțat la acel juriu.
  • Pro e in pana de idei si nu invata din greseli
    Master chef e un produs slab in România
  • Poate in acest sezon îi aduce înapoi pe Foa, Patricia și Hadean. Făceau o echipă bună și din câte îmi aduc aminte băteau Hell’S kitchen
  • Cu ce am greșit? De ce trebuie să revină amalgamul MasterChef-Ferma???

    Aici, clar Chefi La Cuțite e net superior MasterChef

Trimite un comentariu

sus