Skip to main content

SURSE. Vlad Enăchescu, negocieri avansate cu Pro TV

 
SURSE. Vlad Enăchescu, negocieri avansate cu Pro TV

SURSE. Fostul director al postului Telekom Sport, Vlad Enăchescu, este în negocieri avansate cu Pro TV, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Conform aceloraşi surse, Vlad Enăchescu ar urma să preia conducerea Departamentului Sport din Pro TV.

Enăchescu, care în ultimii 11 ani a condus postul TV Telekom Sport (iniţial Dolce Sport), a condus, în trecut, şi Departamentul Sport al Televiziunii Publice.

Contactat de Paginademedia.ro, Vlad Enăchescu nu a comentat în niciun fel informaţiile Paginademedia.ro.

Reamintim că Vlad Enăchescu a decis să plece de la Telekom Sport, după ce a condus postul TV timp de 11 ani, încă de la înfiinţarea staţiei (când se numea Dolce Sport). În ultimul an, operarea Telekom Sport a trecut la Clever Media (care deţine, printre altele, Look şi Prima TV).

Citeşte şi: PLECARE. Vlad Enăchescu părăseşte Telekom Sport după 11 ani! A fost director de la lansarea statiei

Vlad Enăchescu, Carte de vizită:

Iulie 2010-2021: Director General Telekom Sport (iniţial, staţia se numea Dolce Sport)

2008-2010: Director General Telesport (parte a grupului Realitatea)

1995-2008: Departamentul Sport TVR, pe care l-a şi condus

Citeşte şi: Dolce Sport se lansează diseară cu Vlad Enăchescu şi cu un meci din Portugalia

Citeşte şi: Dolce Sport, lansat oficial. În echipă: Costin Ştucan, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu

Citeşte şi: FOTO. Brandul Dolce dispare. Telekom Sport îi ia locul. Primele imagini cu grafica postului

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cu siguranță primul lucru pe care Pro TV îl gândește când sau dus pe varianta asta a fost recrutarea de oameni și reconstruirea unui departament de sport ceva mai solid dar nu este un manager atât de spectaculos încât să ne așteptăm la ceva uau uau
  • Stirile din sport de la PRO TV sunt sub orice critica...numai stiri de sport nu sunt alea...tabloidizare, la greu, chestii care numai de sport nu sunt - ci, mai degraba, hobby-uri sportive ale unora - pana si Prima, cu sursa Look, ori TVR stau mai bine la acest capitol.
  • @Expertul are dreptate. In plus are deja un om de baza si de incredere la ProTV. Pe Alex Radulescu, extrem de apreciat de Enachescu la Telekom, un baiat plecat de jos si ajuns extrem de bine pe munca, nu pe linguseala. Pleacarea lui Radulescu de la telekom s-a datorat omului negru, alexandru sabau.
  • Acest om a falimentat *** TelePom acum va falimenta si ProStiiTv. Ce mai cauta omul asta in 'industrie'?
  • Sper sa convinga managementul sa schimbe numele canalului ProX in Sport.ro! Noul management CME doreste sa faca numeroase achizitii de drepturi sportive, iar canalul ProX nu este recunoscut de telespectatori ca un brand de canale sportive. Noua strategie CME se acseaza in viitor, pe continut local si competitii sportive.
  • Doamne ferește! Acest om nu are pic de viziune. Dar acum, Pro tv nu mai este despre viziune. Așa că, bine ai venit Vlădele!
  • Deci altul care pleacă de la Clever la mai bine? Asa de ,,bine,, e la Look, Prima?
  • Ar fi bine sa vina si sa schimbe stirile sportive. Acum stirile sportive la PROTV sunt de fapt un bulion din care nu intelegi nimic si nici la ce stire sportiva te uiti. Doar rad prezentatoarele fara motiv si imi arata un caine pe placa sau mai stiu eu ce ,ca o stire sportiva. Si binenteles ca FCSB este stirea no 1

Trimite un comentariu

sus