Skip to main content

SURPRIZA sfârşitului de an. Discovery reintră pe reţeaua RCS

 
SURPRIZA sfârşitului de an. Discovery reintră pe reţeaua RCS

UPDATE. Canalele care intră în grila RCS vor fi Discovery, TLC, E! Entertainment, Cinemax 2, Discovery HD şi HBO 2 HD.

Publicitate

După patru ani de absenţă, posturile Discovery revin în reţeaua RCS, dar şi pe platforma DTH Digi. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, e o chestiune de zile până când posturile vor fi din nou în reţeaua RCS, atât pe cablu, cât şi pe DTH.

Contactaţi de paginademedia.ro reprezentanţii Discovery nu au comentat informaţia, iar cei ai RCS&RDS nu au putut fi contactaţi până la ora publicării acestei informaţii.

ISTORIA CONFLICTULUI. RCS&RDS a scos Discovery Channel din grila DTH Digi în ultima săptămână din noiembrie 2012 după ce a expirat contractul de retransmisie. RCS&RDS a refuzat să-l mai prelungească, precizând că Disocvery este de trei ori mai scump decât alte canale similare, „în condiţiile în care postul are o audienţă de 1%”. Pe 1 decembrie posturile Discovery au ieşit şi din reţeaua de cablu. Principalele posturi ale Discovery, Discovery Channel şi Animal Planet, au fost înlocuite la momentul respectiv cu BBC Entertainment şi Digi Animal World. Ulterior, în locul Discovery Channel, RCS a introdus History, care a avut o creştere importantă de audienţă graţe acestei mutări.

Decizia celor de la RCS&RDS a atras un val de proteste în mediul online. A fost lansată şi o petiţie online care a atras, la momentul respectiv, peste 30.000 de semnături. Discovery a trimis la sediul central al RCS&RDS cutiile cu petiţii însă compania a refuzat să primească coletul, după cum paginademedia.ro a scris la momentul respectiv, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Nu se specifica daca vor fi cu bani, in pachet separat, sau la liber. La ce prostii fac astia de la Digi, parca vad ca mai fac una.
  • marian marian
    Mai mile ce rost are sa te mint , am si pe telekom si pe akta , crezi ce vrei , in rest numai de bine iti doresc un an mai bun si sanatate , .in 2017
  • mile mile
    mareane , atunci ce te uiti la pro tv , pt reclame , nu cred cai ai hbo , si eu am studii superioare , dar ma uit la filme fara reclame , nu asa e normal, pt maruta sunt suficiente 4 clase , nu cred ca e nevoie de alte studii
  • Thor Thor
    @borda: era chiar pe port.ro un anunț, chiar deasupra aceluia despre cookie-uri și era chiar în același stil (se putea închide cu un click pe X), însă a dispărut după ce am postat aici.
  • marian marian
    Mile , cei de la pro se distreaza nu se uita la televizor, sunt oameni cu studii superioare , si mai intrebat daca am HBO , am toate trei ,
  • mile mile
    geo , nu m-am uitat , mile hd , normal ca ma uit , daca la alte tv e tristete , ce crezi tu ca daca te uiti la pro tv esti destept , daca spuneai de arte tv te felicitam , nu avem ce sa vedem la pro tv de revelion
  • borda borda
    @Thor: o sursă pentru această informație?
  • geo geo
    Mile, înțeleg că cei de la A 1 sunt cei mai buni...poate ne explici cum fu cu sunetul de ”Nea Mărin...”, că s-a auzit foarte prost, în anumite momente...și pe SD și pe HDul vostru.
  • cd cd
    Nu sunt de acolo, dar au venit inaintea paginademedia.ro :))
  • Thor Thor
    Adevărata surpriză e faptul că se închide port.ro din ianuarie - furnizor pentru EPG-ul tuturor marilor operatori TV, pentru programul TV Mania și al celorlalte ghiduri TV tipărite care mai apar.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @Adi, Informatiile noastre nu sunt de pe forumul Softpedia.
  • Mile HD Mile HD
    Informatiile sunt de pe Reddit .
    Mile : daca te uiti la Antena1 e clar ca esti si abonat Romtelefon .
    Doua prostii identice.
    Pariez ca lucrezi la stat .
  • claudiuu claudiuu
    Nu cred ca intra si inca ceva posturile Discovery au iesit din grila Rcs-Rds in Noimebrie 2012 nu in noimbrie 2014 va rog sa recorectati
  • Adi Adi
    Din clipa asta orice voi cita pe forumul Softpedia de pe acest site o sa fie fara sa citez sursa.

    Ce va mai place sa faceti pe lupul moralist cand tocmai voi nu respectati meseria de jurnalist.

    Rusine sa va fie ca nu citati sursa.
  • mile mile
    multumim , dar exista telekom si in plus rcs sunt cei mai slabi

Trimite un comentariu

sus