Skip to main content

Radio Pro FM înghite reţeaua Info Pro

 

Pro FM preia reţeaua de licenţe a staţiei InfoPro, care devine de săptămâna viitoare doar un brand de ştiri radio, scrie Adplayers. Practic, pe licenţele reţelei naţionale InfoPro se va auzi postul Pro FM. Brandul InfoPro va fi folosit pentru ştirile Pro FM.

Publicitate

Mutarea va mări considerabil acoperirea în teritoriu a postului Pro FM, care numără în present 28 de staţii. Reţeaua Info Pro contribuie cu 38 de frecvenţe în toată ţara.

Costi Mocanu, director general Pro TV SA, pentru Adplayers:

„Aşa este, vor fi schimbări în ceea ce priveşte InfoPro. Este un brand care rămâne în radio, dedicat însă exclusiv segmentului de ştiri radio. Vedeta toamnei este Pro FM, care va fi retransmis pe frecvenţa ocupată acum de semnalul InfoPro. În felul acesta Pro FM devine radioul comercial al cărui semnal va avea cea mai mare acoperire din România”.

Cu licenţele preluate, Pro FM va număra 66 de staţii la nivel naţional, faţă de 28 cât are în prezent.

Decizia nu va afecta echipa InfoPro (aproximativ 15 oameni), care va continua să lucreze la Pro FM.

Costi Mocanu:

„Practic, pe o piaţă în scădere cum e piaţa de radio din România, Pro FM se va putea lăuda cu creştere mai mult decât dublă. Creşte ca număr de emiţători (de la 28 la 66), creşte ca acoperire la nivel urban (de la 58,9% la 96,7%), creşte ca acoperire naţională (de la 31,54% la 74,8%). Din punct de vedere tehnic, Pro FM va deveni radioul cu cea mai mare acoperire” explică Mocanu.

Potrivit oficialilor Media Pro, postul de radio InfoPro a apărut în decembrie 2004, iar în momentul de faţă reţeaua acoperă 74,8 % din populaţia naţionala şi 96,7 % din populaţia urbană.

Foto: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Dar CNA ul ce zice ca licenta InfoPro a fost data ca licenta nationala pe baza unei anume grile de programe presupun cu program national pt un anumit public generalist . Cand statul iti da ceva moka si tu zici ca vei face una ,dar apoi alta ar fi corect ca statu sa ia inapoi licenta . e valabil si in cazul vanzarilor de licente etc. mi se pare o risipa din partea statului sa dea licente gratuit ca apoi altii sa le vanda sau sa emita altceva:-) Daca maine cumpara radio Vocea Evangheliei reteaua InfoPro de exemplu sau Zu cumpara Trinitas :-)))
  • bobyta bobyta
    Salut!
    A-si dori sa stiu daca :
    1.Programele si mai ales muzica va fi aceeasi sau va fi cea comerciala gen Kiss,Zu,21?
    2.Ce se intampla cu 102.8 Fm cea initiala a ProFm, daca trece pe unda 97.9 a InfoPro?
    3.Si nu in ultimul rand dar mai important din cele 3 ale trustului sa inteleg ca va fi doar 2 si anume dance si pro?
    Multumesc astept lamuriri suplimentare.
  • Andrei Tudor Andrei Tudor
    info pro era un post rezonabil cu muzica de bun simt pe care il puteai asculta in masina cind aveai distante mari de strabatut prin tara. inteleg acum ca in locul lui va emite Pro fm a carui muzica este imposibil de ascultat daca nu ai intre 15 si 22 de ani si maxim 4 neuroni. e greu de inteles decizia managerilor din radio care se inghesuie pe aceeasi nisa cu muzica ultra comerciala, tehno, house etc.
    atata lipsa de viziune ii va face fericiti pe cei de la radio actualitati

Trimite un comentariu

sus