Skip to main content

CONCURS MESERII MURDARE 2: Care e cea mai utilă meserie murdară

 

ACTUALIZARE:

Publicitate

Concursul 2 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat.

Paginademedia.ro şi Discovery Channel vă invită din nou la un concurs de Meserii murdare.

Întrebarea concursului: "Care ţi se pare cea mai utilă meserie murdară şi de ce?"

Postează răspunsul tău în comentariie la acest articol şi poţi câştiga:

1 Ipod
1 rucsac Discovery
1 memory stick de 14 gb

Câştigătorii vor fi aleşi săptămâna viitoare de echipa Discovery Channel.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuliana Iuliana
    cea mai murdara meserie-autopsier la medicina legala!este persoana care face efectiv autopsia..
  • George George
    Cred ca cea mai murdara meserie este cea a unui angajat / voluntar care are sarcina de a curata depunerile de petrol de pe tarmurile afectate de deversarile de petrol.
    Foarte murdara, te si marcheaza cand vezi animalele neputincioase prinse in stratul gros de petrol.

    Murdara?
    Da!

    Utila?
    Foarte!

    Daca nu se iau masuri imediate de curatare, poluarea afecteaza timp de multi ani flora si fauna de pe tarmul dar si din apa in care a avut loc deversarea de petrol.

    Prin curatare nu numai ca ajutam animalele, dar si oamenii care se bazau pe fauna din apa (pesti, scoici) pe care le vindeau pentru a-si putea intretine familiile.

    Asa ca jos palaria pentru cei care au ajutat la curatarea depunerilor de petrol dupa deversarea masiva din Golful Mexic.
  • Florin Florin
    Parerea mea ca cea mai utila meserie murdara este cea de Doctor Examinator la o morga ..
  • cenuse ion cenuse ion
    dupa parerea mea,cea de pompier este o meserie pe cat de utila ,pe atat de murdara.si nu zic asta doar pentru ca eu practic aceasta meserie,ci si pentru ca este purul adevar.pompierii sunt tot timpul la datorie si gata sa intervina,chiar daca nu este vorba despre un incendiu.de exemplu,nu de putine ori a trebuit sa mergem sa salvam diferite animale care au cazut ori in fantani,ori in haznale,ori s-au catarat prin vreun copac.tot pompierii sunt cei care sting si vegetatia uscata care ia foc din neglijenta oamenilor,cu niste tole facute din material cauciucat(eee,sa vedeti atunci cum ajung acei pompieri in unitate de nu iese mirosul de fum din tinuta nici dupa 5 spalari).deci,in concluzie,parerea mea este ca meseria de pompier este una utila,dar murdara!!!
  • Catana Sebastian Catana Sebastian
    Cred ca cea mai murdara meserie si totodata cea mai utila si rasplatita in ceruri este ingrijitor de batrani departe de casa si de familie(in strainatate),batrani care nu mai au simturi si fac nevoile pe ei dupa care trebuie spalati,curatati si ingrijiti(cunosc cazuri). Este cea mai utila meserie pentru ca sunt oameni si ei si trebuie cineva sa ii ingrijeasca.
  • Anamaria Anamaria
    VIDANJOR... cine locuieste la casa sau la bloc la parter stie de ce :D
  • nicoleta andrei nicoleta andrei
    Lucrator pe conducte si in canale
    Soareci, mizerie, intuneric, uneori si cadavre, cu asta se confrunta cei care trebuie sa intre in canale si sa repare conductele din subsolul oraselor. Activitatea lor se desfasoara, aproape 99% in tunelele de sub pamant, cautand si reparand conductele care colecteaza apa folosita dintre-un oras intreg.
    Pe langa mirosul insuportabil, gandaci si sobolani, au existat cazuri in care muncitorii au gasit si cadavre de animale sau chiar de oameni.
  • scumpetea scumpetea
    Cea mai utila si mudara in acelasi timp meserie mi se pare cea de gunoier...Faci mereu curat dupa altii si suporti mirosurile degajate de gunoaie..Cred ca nici dupa ce ajungi acasa nu mai iese mirosul din hainele , parul, pielea ta...
  • hanganu andrei hanganu andrei
    Dupa parerea mea , ce-a mai murdara meserie este sa lucrezi intr-un crematoriu , trebuie sa ai si o inima de piatra. este o meserie pe care nu oricine ar putea sa o duca pana la capat .
  • Cosmin Cosmin
    Parerea mea este ca cea mai murdara si folositoare meserie este aceea de inseminare artificiala a vacilor
  • Miruna Miruna
    Cea mai utila meserie murdara mi se pare cea de chirurg. Oricat mi-ati spune ca nu este una murdara, nu ma convingeti. Ati vazut vreodata manusile sau halatele chirurgilor cand ies din operatie? Ati simtit vreodata mirosul de carne arsa? E o meserie in care, intr-adevar, scopul scuza mijloacele
  • Gherman Vasile Gherman Vasile
    Cea mai murdara meserie e sa lucrezi cu persoanele fara adapost si sa intri dimineatza in camera unde dorm sa vezi ce mirosuri poti sa experimentezi!!!!!
  • Adda Adda
    In opinia mea cea mai utila meserie murdara este cea de reciclare a deseurilor. Aruncand o privire in istoria deseurilor in tara noastra,nu stam prea bine la capitolul acesta. Dar daca am avea o buna strategie cred ca prin reciclare am face lucruri marete. Este o meserie murdara dar nu trece de limita si merita sa-i acordam mai multa atentie .
  • Ralux Ralux
    Hm....ingrijitor de oameni imobilizati la pat. Think: ai de-a face cu tot ce e scarbos in om. Urrina, fecale si daca Doamne fere' ii e rau, poate chiar si voma. Trebuie sa cureti toate asta, dar ... e util...
  • Grigore Andrei Grigore Andrei
    Meseria de gunoier e foarte rusinoasa , oamenii care muncersc acolo cand muncesc pe strazi lasa de multe ori capul in jos , deci sunt plini de rusine..

Trimite un comentariu

sus