Skip to main content

CONCURS MESERII MURDARE 2: Care e cea mai utilă meserie murdară

 

ACTUALIZARE:

Publicitate

Concursul 2 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat.

Paginademedia.ro şi Discovery Channel vă invită din nou la un concurs de Meserii murdare.

Întrebarea concursului: "Care ţi se pare cea mai utilă meserie murdară şi de ce?"

Postează răspunsul tău în comentariie la acest articol şi poţi câştiga:

1 Ipod
1 rucsac Discovery
1 memory stick de 14 gb

Câştigătorii vor fi aleşi săptămâna viitoare de echipa Discovery Channel.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Musat Bogdan Musat
    Ca tot suntem in preajma sarbatorile. Poate ca unii dintre noi au facut-o deja : taierea necuvantatoarei "PORCUL"(cel din curtea taranului). Nu toti stiu cum sa-l sacrifice, transeze, sa spele matele, etc. O munca elaborioasa pe care o stie, o face un singur OM- Nenea. Acela are meseria murdara.
  • Stefanita-Octavian Mitrea Stefanita-Octavian Mitrea
    Meseria de medic veterinar...si ma refer aici la partile murdare...Inseminarile artificiale,examenele transrectale...si mai sunt multe murdare dar aici cele ce sunt importante pt oameni....perpetuarea speciei animale...si totodata mancare sanatoasa pt noi toti...deci meseria de MEDIC VETERINAR
  • Marius Marius
    Cea mai utila meserie murdara este de vidanjor ..am fost martor la o defectiune tehnica in care teava de extractie s-a spart ... continuarea nu mai are rost de nici o descriere :D
  • stan cristina stan cristina
    Eu cred ca cea mai uitila meserie mrdara este mesria de brutar.Trebuie sa suporti toate caldurile emise de cuptoare.te murdaresti din cap pana in picioare cu faina si aluaturi doar ca sa aibe lumea ce manca.Paina este un aliment esential in viata oamenilor.Mike ar trebui sa vina in locul meu la munca pentru o noapte si o sa vada ca asta e cea mai utila mesrie murdara.
  • andrei andrei
    Cea mai murdara meserie si de departe cea mai utila este cea de GUNOIER asta pentru ca trebuie sa curatam planeta de mizeriile pe CAre le facem noi si asta fratii mei nu e o slujba curata dar utila PLANETEI
  • dorisandra dumbrava dorisandra dumbrava
    Imbalsamatul mortilor...cred ca nu mai are nevoie de alte argumente!
  • Cretu Constantin Cretu Constantin
    Meseria de politician . Face ceva util pentru el si mizerabil pentru tara .
  • petrea petrea
    Eu cred ca cea mai utila meserie incercata de Mike este cea de muncitor intr-un centru de reciclare a materialelor. Este foarte important sa se recicleze materialele, deoarece doar asa putem proteja natura. Recicland hartia, spre exemplu, ar salva sute poate chiar mii de copaci de la taiere. Think about it, think GREEN!
  • filip razvan filip razvan
    raspunsul cel mai corect ar fi acela de curatator al GRATARULUI ,CUPTOR CEL IN CARE SE REALIZEAZA cele mai bune mancaruri pentru populatie, daca nu ar fi curatat periodic lumea nu ar mai iesi din case PENTRU A MERGE LA BBQ si sa socializeze cu semenii lor.CE atata vorba de Gunoier , gunoiul arputea fi strans compactat si depozitat chir de fiecare cetatean.
  • Groasnicu Claudia Alexandra Groasnicu Claudia Alexandra
    imi amintesc o vizita la un camain de copii orfani din generala,cand dirigintele meu intreba pe sarite ce vor sa se faca cand vor fi mare...the old story,cu eu politist,eu avocat,un amestec de vis de craciun si emotia bradului pe care si l-ar fi dorit cu siguranta...unul insa a zis ca gunoier pt ca astfel ar putea sa nu moara de foame indiferent de vreme.stiu ca suna banal si multa lume a trecut prin asta dar credeti-ma ca a fost unul din putinele momente din viata mea cand m am simtit sub un om...sub nivelul unui anumit om,din fire fiind foarte orgolioasa si crezand ca da,pot face asta si asta si asta...din punctul meu de vedere e cea mai muradara meserie,niciodata nu stii ce intampini si indiferent de vreme trebuie sa fi acolo,ajutatnd sa avem o Romanica mai curata(ipotetic vorbind si fara o implicare anume a termenului''societate'').insa am invatat ca niic o meserie nu e usoara si in viata acest joc de cuvinte murdar-util sau util-murdar devine doar o problema de perspectiva sau mentalitate.sa nu uitam cati bani se fac din gunoaie...daca nu ma credeti,sunati-l pe Prigoana;)
  • Gabriel Gabriel
    Cu siguranta cea mai utila meserie dar si cea mai murdara este cea de gunoier.
  • Andreea Andreea
    Cea mai murdara meserie, dar si utila in acelasi timp mi se pare cea de spalator de vase, deoarece trebuie sa cureti dupa fel si fel de persoane, de unde poti lua diversi microbi, sa nu mai zicem ca poate mai vomita unul, altul in farfurie...si totusi ce ne-am face fara spalatori de vase?!
  • Coita Ioan Coita Ioan
    Sa fii om de serviciu la Zoo. Oare de ce ? Pentru ca miroase a animale si excremente ( o combinatie mortala ) si pentru ca trebuie sa faci curat dupa ele ( probabil cu o lopata si o roaba; oldschool ). Nu-i tocmai cea mai frumoasa meserie.
  • Liviu Fedur Liviu Fedur
    Dirty jobs: unul dintre cele mai frumoase programe difuzate de posturile de televiziune. Mike: o persoană fascinantă ce te face să îl urmărești cu drag. Cât despre întrebarea concursului, părerea mea, e că îi putem afla răspunsul încă din primul episod al acestui program. Da, cea de gunoier. De ce? Să încercăm să aflăm răspunsul împreună. Imaginați-vă că doar pentru o zi, într-un oraș mare cum e N.Y. nu s-ar strânge gunoiul. Ohh da, ar fi începutul unui dezastru. Dar dacă ar continua așa pentru o săptămână? Sau o lună? Poate un an? Vom fi înconjurați de nenumărate focare de infecții. Virușii, bacteriile ne vor domina. Zeci de boli își vor face apariția. Doar gânditi-vă un pic la China. Ce ar fi acolo? Său să fim un pic mai negativiști și să ne punem în situația unui dezastru natural: cutremur sau nu de mult tsunami. Ce ar fi fost dacă nu ar fi existat cei care să ridice ce ar rămâne în urmă(să nu mai amintesc ce a fost în 2004 ). Nici nu vreau sa îmi imaginez. În concluzie, meseria de gunoier nu că e doar cea mai utilă, dar nu cred că am putea supraviețui fără ea.
  • dirzu ana dirzu ana
    Dupa parerea mea, cea mai murdara meserie mi se pare cea de tehnician de salubritate, dar in acelasi timp e si o meserie foarte importanta deoarece fara ea am inota in gunoaie... pacat ca acestor muncitori nu li se ofera un salar mai mare si o atentie mai mare

Trimite un comentariu

sus