Skip to main content

Mircea Dinescu, preşedinte la Caţavencii lui Buşcu

 

ACTUALIZARE: Revista “Caţavencii” va avea 16 pagini de baza şi va costa 2,5 lei, anunţă Adevărul Holding într-un comunicat de presă.

Publicitate

Fosta echipă de la Academia Caţavencu, condusă de Doru Buşcu, l-a readus în echipă pe poetul Mircea Dinescu.

Revista, sub noul nume Caţavencii, apare de săptămâna viitoare în grupul lui Dinu Patriciu, după cum paginademedia.ro a scris în premieră, AICI.

Mircea Dinescu, pentru paginademedia.ro:

Doru Buşcu a venit la mine şi mi-a spus că toată echipa vrea să mă întorc la locul crimei.”

“Am scris timp de şapte ani la Academia Caţavencu, pe prima pagină. Voi scrie şi de acum un articol, un pamflet.”

Poziţia pe care va veni?

“Probabil că preşedinte. Din nou preşedinte”.

ISTORIE: Mircea Dinescu, "racolat" de sub maşină

Mircea Dinescu a intrat în echipa de la Academia Caţavencu în 1991. Doru Buşcu şi Liviu Mihaiu l-au găsit în curtea Uniunii Scriitorilor sub maşină. Îşi repara un Mercedes vechi, cumpărat din banii de pe un premiu literar. Întrebarea a fost simplă: "Doriţi să fiţi preşedintele Academiei Caţavencu?"

Poetul Mircea Dinescu a deţinut acţiuni la Academia Caţavencu până în anul 1997. Atunci, şi-a vândut partea sa (30%) lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Săptămâna trecută, paginademedia.ro a scris în premieră despre trecerea caţavencilor conduşi de Doru Buşcu în trustul deţinut de Dinu Patriciu şi despre editarea unui nou titlu, “Caţavencii”. La momentul respectiv, Dinu Patriciu a ocolit un răspuns clar.

Foto: Mediafax

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petre petre
    draga @ El Cucui ,

    am citit cu totii in ultima vreme o cantitate imensa de inpetii debitate de tine pe aceste site-uri. certuri, scandaluri, contraziceri absurde etc. ca te faci de ras cu aceasta noua pasiune a ta de a tot insista umpland coloanele acestor site-uri cu tampenii, ei bine asta te priveste. dar as vrea sa te intreb "public" de cand sa parazitezi, sa furi un brand, este "o miscare buna"?
    vezi? asta e diferenta dintre noi si o tara ca germania sau elvetia. la noi asa ceva e permis, chiar laudat de "profesionisti" ca tine. este inca o rusine ce se inscrie intr-un sir nesfarsit de asemenea miscari aplaudate de tot felul de martzafoi si incurajate de patroni a caror singura preocupare este sa si-o traga unul altuia folosindu-se de nise bieti angajati nestiutori si infometati.
    doru buscu a jucat la 3 capete de la bun inceput, chiar inainte de licitatie. asta stiu toti inclusiv tu. intalnirile cu Patriciu (mintea ulterior cu nerusinare spunand ca habar nu are nimic despre acest subiect) -Alexander Adamescu (Petrisor, tu cand inveti cine se ocupa cu adevarat de business-ul asta la RL?) si Sarbu prin Orlando Nicoara au prefatzat licitatia semiaranjata (prost) de Doruletz baiatul mamii. mizeria, tzeapa, inselaciunea era pregatita inainte de licitatie. de ce nu l-a ales Doru pe Adamescu (cel junior, Petrisor)? uite un subiect interesant de care aceste site-uri se pot ocupa. cei care cred ca aceasta alegere s-a facut din motive legate de libertatea de exprimare o sa fie crunt dezamagiti. mai degraba rasp[unsurile se afla in conturile si contractele lui Buscu si Dinescu (Mircea, spotul ala este de un prost gust total cultivand un spirit, o idee, un cult al personalitatii care nu te ajuta cu nimic asta avand in vedere si anturajul tau, prostiile facute dealungul timpului si admiratia ta pentru poetul vantu).
    repet, o mizerie draga El Cucui fara a-i tine partea in vreun fel lui Adamescu(da Petrisor, cel junior, Alexander) care mai dovedeste inca o data calitatea oamenilor de opresa din romania, a multor jurnalisti si papagali care spala din interior lcd-urile si plasmele noastre. circul sa continue, veti sfarsi cu toii in tiraje mizerabile!
  • Laura Laura
    Ii plangem cu totii de mila lui Adamescu, mai ales de cand Dinu Patriciu ii "paraziteaza" marca si-i foloseste calculatoarele. Suntem foarte mahniti din aceasta pricina. Saracii de ei .... amandoi, pana la urma .... sa nu mai stie ei care-i jucaria cui. Va dati seama, ce nenorocire?
  • Dino Dino
    Dinu Patriciu isi face ziar parazitind marca pe care Adamescu a dat 800000 de mii de euro. Il face in spatiul si pe calculatoarele falimentarei Catavencu SA. Pe siteul www.catavencu.ro, care nu ii apartine, Dinu Patriciu isi face si reclama noului ziar scos in conditiile descrise mai sus. Felicitari, Dinu Patriciu!
  • Dino Dino
    Dinu Patriciu s-a reprofilat pe furtul de marci?
  • Anina Anina
    Buscu a fost tot timpul" omul din spate ",care a tinut aceasta poveste frumoasa numita "Catavencii". Trist e ca de ceva vreme incoace iti injuri prietenul, tu stiind foarte bine care sint calitatile reale ale lui Doru Buscu. Iar acum "Echipa lui Buscu", impreuna cu Dinescu sint sigura ca va sparge piatza de satira politica.
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    "Mircea, fa-te ca lucrezi!" ar merge ca motto pentru noua publicatie.
  • ciprikus ciprikus
    e ca si cum becali si-ar face o echipa de fotbal dupa ce ar pierde palmaresul si sigla STELISTII , fac pe mine de ras , penali rau .Asa e cand nu poti fara batista :D
  • ElCucui ElCucui
    Eu zic că e o mutare bună a domnului Patriciu. Academia Cațavencu a fost mare pe vremea când eram "Băieții lui Dinescu". După aceea, "Echipa lui Bușcu" nu a mai avut aceeași greutate și, economic, ziarul a fost mereu pe un trend descendent. Dacă domnul Patriciu ar fi sfătuit corect, din noua formulă reîntregită nu ar trebui să lipsească Florin Călinescu – un adevărat liant între personalitățile din redacție.
  • goe goe
    Ca membru CNSAS, pe domnul Dinescu nu-l deranjează să lucreze cu un fost turnător, declarat de CNSAS ca a făcut poliție politică. Ne referim la Cornel Ivanciuc, nu la altcineva din echipa ăstora. Ca să nu fie confuzii.

Trimite un comentariu

sus