Skip to main content

Adamescu păstrează echipa de la Academia Caţavencu

 

Se clarifică situaţia în tranzacţia mărcii Academia Caţavencu, cumpărată marţi la licitaţie pentru 882.000 de euro.

Publicitate

Potrivit unor surse din interiorul României libere, noul proprietar Dan Grigore Adamescu va prelua echipa actuală de la Academia Caţavencu, condusă de Doru Buşcu (foto). Decizia a fost luată astăzi.

Tot astăzi, noul proprietar a primit de la conducerea Academia Caţavencu cifrele economice. Potrivit aceloraşi surse, datele arată că fondul de salarii al Academiei Caţavencu (care include aproximativ 30 de oameni) este de 30.000 de euro lunar.

Academia Caţavencu continuă să apară normal, cu aceeşi echipă, care a fost de acord să treacă la noul proprietar. Următorul număr apare săptămâna viitoare, miercuri.

"Nu am nimic de declarat", a spus Doru Buşcu, contactat de paginademedia.ro.

Foto: Mediafax

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaeladragosteamea Mihaeladragosteamea
    Propun celor care se dau loviti in aripa de la Catzavencu, nici sa nu fuga, nici sa nu stea, ci sa se impiedice! Si daca se tem de lipsa de naturalete, sa ceara azil politic la Kamikaze. Nu va mai stresati, de acum veti servi nici PSD nici PDL , ci interesele Adamescului, indiferent de rosu sau orange. Problema voastra nu e Adamescu e Buscu...cel putin asa se vede de la geamul bucatariei mele!
  • Florin Iaru Florin Iaru
    Bre Garcea, nici cind n-ai dreptate nu te poti abtine? Cit de prajit poti fi?
  • ElCucui ElCucui
    @Ceci, am dezmințit. Nu e Iaru. Sunt cel puțin 3 'ticuri' de-ale lui Florin în ultimul comment. Plus o poantă "de interior". Cineva le-a folosit. Scuze.
  • Garcea, petrolul si oltenii Garcea, petrolul si oltenii
    ElCucui : Mare rusine sa-ti fie ca le arati oamenilor cit de slabi sint ! Nu se face ! Rusine ! Chiar daca s-au facut de megagigaultrasemirahat, tu sa taci, nesimtitule !
  • ElCucui ElCucui
    Am vorbit cu Iaru. Nu e el @titus. Mare bandițel ești @titus! Te-ai ascuns după niște ticuri verbale de-ale lui ca să mă păcălești. Ai reușit. De fapt, cred că ești aceeași persoană cu masterat în diversiune care l-ai jignit pe Florin semnând cu numele meu, doar că ți-ai mai rafinat un pic metoda. Bravo, de data asta nu mai am cum să te reclam lui Petrișor.
  • Cecilia Stefănescu Cecilia Stefănescu
    @Razvan Cucui, să te superi pe tine şi să-ţi fie ruşine cu ce spui.
  • ElCucui ElCucui
    Da' ce... @titus, ți-ai dat și tu, în sfârșit, seama cui ai fost loial orbește? Nu pot să cred! Eu când îți spuneam să nu-i faci și să-i dregi lui ăla pe FB, că șeful tău atacă la intimidare, credeai că te învăț de rău? Tu ai crezut că-i pe bune, este? Numai de bine te-am învățat... @titus. Și știi că pe tine nu am cum să mă supăr, orice-ai zice, orice-ai face!
  • ElCucui ElCucui
    @titus, văd că ne cunoaștem. Îți recunosc și teoria cu "certatul de la bani". Recunosc și că "Marinelul" îmi aduce mari satisfacții, că e consecvent la răzbunări, dar să afirmi că i-am pupat eu mâna e josnic. Mie, dl. Vântu nu mi-a dat nici un șut în fund, ci dimpotrivă, a realizat că am fost printre puținii care nu au acceptat mânărelile. Prea târziu, însă. Că pe mine așa m-a educat tata – să nu fur de la nimeni. Chiar dacă unii cunoscuți consideră că nu e păcat să furi de la hoți. Și încercau să mă convingă și pe mine.
    Ambasador în Albania, zici? M-aș duce. Nu pentru USL-ul care va veni la putere în 2012, ci pentru Țara asta m-aș duce! Da' ambasador plin, te rog, nu un pârlit de consul la Dures (se pronunță "Duroț"), acolo!
    P.S. Să înțeleg că nu rămâi la Adamimie?
  • titus titus
    @Cucui
    Si tu si amicii tai Morar, Vulpe, Mihaiu sau Buscu ati pupat la unison mana marnelului incepand cu 2004.
    Nu mai face pe fata mare la maritat ca nu te mai crede nimeni.
    V-ati certat de la malai si in nici un caz pe principii. Sa moara capra vecinului si sa va umflati buzunarele. Acum ca v-a dat un sut in fund SOV pentru manareli faci pe mironosita si nu te mai crede nimeni.
    Apropos nu poftesti la un post de ambasador in Albania din 2012 ?!
  • ElCucui ElCucui
    Petrișor, cum îl lași pe @titus să posteze și pe mine nu? În ce stenograme m-a văzut el pe mine că am prestat prin batistă? Nici nu a citit măcar Kamikaze să vadă cine critică cu adevărat puterea și cine o înjură gratuit. Io înțeleg că trecerea de la PSD la PDL a revistei preferate îl doare.
  • titus titus
    A castigat PDL_ul ! Kamikaze era deja portocalie acum si Catavencu. Ce o sa mai rad vazandu-i inainte de alegere pe Cucui si Buscu cu batistutza in mana la pomana electorala a Elenei Udrea. Rusine sa va fie !
  • ElCucui ElCucui
    Săriiiți! S-au pus băieții "fără prejudecăți", vorba lui SOV, să dea voturi negative! Că argumente nu mai au nici sub nick!
    _____________
    Hai să vedem cum o să mai “critice puterea” de-acum băieții aștia ca să nu-și piardă cititorii pro-PSD câștigați cu atâta trudă în ultimii doi ani. Vă spun eu – o s-o “critice” până la alegeri. Așa, mai subțire. În preajma alegerilor însă o să trebuiască să “servească interesele de business ale patronatului”. Căci nu-i așa, “Academia Cațavencu este o afacere patronală”, vorba mogulului anterior.
  • ElCucui ElCucui
    Ce noroc pe domnul Adamescu! Să aibe toate secretele managementului editorial la Cațavencu pe internet! Un click cu degetul mic trebuie să facă! După ce a tastat în google cuvântul "stenograme". Chiar în prima pagină îi apare toată tehnologia. Și terminologia. Păi, mersi! Așa să tot fii patron de presă!
  • ElCucui ElCucui
    Hai să vedem cum o să mai "critice puterea" de-acum băieții aștia ca să nu-și piardă cititorii pro-PSD câștigați cu atâta trudă în ultimii doi ani. Vă spun eu - o s-o "critice" până la alegeri. Așa, mai subțire. În preajma alegerilor însă o să trebuiască să "servească interesele de business ale patronatului". Căci nu-i așa, "Academia Cațavencu este o afacere patronală", vorba mogulului anterior.
  • Vîntu Vîntu
    La mine cîștiga 40.000 de euro pe lună, plus două milioane la instalare. La prohab.

Trimite un comentariu

sus