Skip to main content

Adamescu păstrează echipa de la Academia Caţavencu

 

Se clarifică situaţia în tranzacţia mărcii Academia Caţavencu, cumpărată marţi la licitaţie pentru 882.000 de euro.

Publicitate

Potrivit unor surse din interiorul României libere, noul proprietar Dan Grigore Adamescu va prelua echipa actuală de la Academia Caţavencu, condusă de Doru Buşcu (foto). Decizia a fost luată astăzi.

Tot astăzi, noul proprietar a primit de la conducerea Academia Caţavencu cifrele economice. Potrivit aceloraşi surse, datele arată că fondul de salarii al Academiei Caţavencu (care include aproximativ 30 de oameni) este de 30.000 de euro lunar.

Academia Caţavencu continuă să apară normal, cu aceeşi echipă, care a fost de acord să treacă la noul proprietar. Următorul număr apare săptămâna viitoare, miercuri.

"Nu am nimic de declarat", a spus Doru Buşcu, contactat de paginademedia.ro.

Foto: Mediafax

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vîntu Vîntu
    Doruleț Bușcu sper că-și va recupera de la Sandu Adamescu cei 45.000 de euro pe care i-a pierdut la prima licitație de cacialma, dați ca garanție. Sau ăsta e prețul pt care acceptă să ia prin batistă de la Adamescu? hai că n-are un preț mare.
  • ElCucui ElCucui
    Povestea îmi aduce aminte de bancul cu Ștefan, când turcii s-au gandit sa strige si ei "'ueee!" ca moldovenii, de le-a zis Ștefan: "Vineee!"
  • ElCucui ElCucui
    Dacă știrea se confirmă, înseamnă că încă o dată am avut dreptate. De-abia aștept remixul după vechiul șlagăr: "Domnul Adamescu ne-a asigurat că nu se va amesteca în conținutul editorial al revistei"
  • sile sile
    acum două săptămîni Doruleț batistă zicea asta: "Mi-am imaginat-o atunci în brațele lui Dan Adamescu. Ce-ar putea să-i spună un fost șef al depozitelor speciale din timpul lui Ceaușescu, un om de afaceri născut din aluatul Securității și îmbogățit la marea împărțeală de după ‘90? Ar face-o măcar un pic să rîdă, să chicotească puțin, înainte să-i arate portofelul, burta păroasă și dormitorul politic amenajat pentru viol? Dan Adamescu tremură și tot ce-și dorește e să-i înceteze tremuratul. De o bucată bună de timp problemele se țin scai de capul lui. Noaptea îl vizitează în somn executările silite și DNA-ul. Așa că, ziua, face el vizite. Una dintre ele a fost la Cotroceni. Aici lucrurile devin tulburi. Nu spune nimeni că a fost un tîrg. Nu, fiindcă la tîrg e multă lume, iar aici a fost doar un tête-à-tête."
    Frumoasă întoarcere în două săptămîni.:-)
  • sile sile
    În România Liberă, la top, s-a aflat că Bușcu l-a sunat pe Hrebenciuc să-i pună pile la Adamescu. Așa s-a făcut tîrgul. Apropo de independența lu' Bușcu...
    În rest, o zi scuipă, la șantaj, a doua zi linge în fund, ca să închidă frumos șantajul. Iar băieții de la Cațavencu sînt la fel ca șeful Doruleț. Au lătrat nițel că nu le place Adamescu, iar acum le place la toți. Verticalitatea lor are o limită: banii. Așa i-a învățat Doruleț. Se vede și din stenograme.
    Sloganul lor ar trebui modificat în :"Și cititorii noștri pe care îi prostim cum vrem noi."
  • Garcea, petrolul si oltenii Garcea, petrolul si oltenii
    Nu cred ca Doru Buscu, care la plecarea celor de la Kamikaze acuza ca e manevra pe banii PDL-ului, trece cu redactia la PDL ! Asa ceva nu poti face decit daca esti lipsit de orice urma de demnitate. Sa fie Buscu lipsit de coloana ? Asa ceva e imposibil !! El e o un om vertical asa cum il stim si din stenograme.
  • sile sile
    Șantajul lui Bușcu a funcționat! Poate acum vor înțelege și cititorii cine este acest Doruleț, care a trecut de la batista lu Vîntu la cea a lui Adamescu, pentru că nu știe să fie independent. Un sugar prin batiste cu aere de independent.
  • Red Baron Red Baron
    Ante-comentatorii mei au zis bine....
  • Surse Surse
    "Adamescu pastreaza echipa de la Catavencu" e mai bine decat "Toata echipa de la Academia Catavencu trece la Adamescu", dar tot nu e corect. Hai sa incercam un "Adamescu vrea sa pastreze echipa de la Catavencu, dar nu se stie daca si echipa e de acord". Ce zici, Petrisor?:)
  • Mirela Mirela
    Sint sigura ca domnul Iaru nu o sa accepte sa lucreze pt. un om vindut lui Basescu si pedeleului.
  • Surse Surse
    Iar surse din interiorul Academiei Catavencu spun ca nu a fost luata deloc decizia pe care o anunta sursele de la Romania libera, Petrisor. Deci schimba naibii titlul ala, ca e fals.

Trimite un comentariu

sus