Skip to main content

Adelin Petrişor, la PaginademediaTV

 

Întors de câteva zile din Japonia, Adelin Petrişor vine, azi, 5 martie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă, de la ora 16.00, din studioul LTV.

Publicitate

Jurnalistul a fost invitat în urmă cu două săptămâni dar, la acel moment, în care ninsorile afectaseră puternic România, a avut o zi întreagă de transmisii în direct.

Puteţi pune întrebări invitatului sub forma unui comentariu la acest articol.

Cariera lui Adelin Petrişor include posturi ca Antena 1, Realitatea TV şi TVR. A transmis din Irak, Afganistan, Liban, Israel şi Algeria, dar şi din alte zone de conflict. A fost singurul reporter din România când americanii au intrat în Irak, în 2003, într-un moment extrem de riscant pentru ziariştii care activau în Irakul lui Saddam.

Din emisiunile trecute:

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu şi Răzvan Mitroi (redactor-şef al noului post Digi 24).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ceapra ceapra
    Unde sunt jurnalistii adevarati, mai precis, absolventii eminenti ale facultatilor prestigioase de jurnalism? Nu cred ca se regasesc in cohorta analfabetilor isterici si ridicoli care ne invadeaza ecranele si „traduc” articole prin ziare.
    Reportajul de investigatie se mai poate face in Romania?
    Daca am fost prea agresiv, mai indulceste tonul, te rog.
  • Horea Horea
    De fapt Adelin e un fel da "cal troian" introdus in TVR.
    Sotia lui lucreaza la Antena3. Si cum altfel se pot scurge mai bine informatii ale TVR-ului spre ... Felix?
  • Catalin Catalin
    De ce a plecat din Antena 1, are vreo legatura pozitia trustului Intact fata de putere aceasta "parasire" :))
  • Horea Horea
    @udi

    As fi fost dispus sa-ti explic cate ceva, dar se pare ca nu doresti:"... dar nu i nevoie sa mi explici..."

    Asa ca singurul sfat - valabil de fapt pentru toata lumea (deci si pentru mine) - e sa nu mai urmaresti ceea ce nu-ti convine. In cazul de fata pe Petrisor Obae si invitatii sai.

    Salutare!
  • udi alan udi alan
    @horea,
    nu inteleg ce mi reprosezi ca nu pricep, dar nu i nevoie sa mi explici, pot face mai multe supozitii...marturisesc ca sunt un pic dezamagit de felul simplist in care vezi unele lucruri si pe unii oameni...apoi reflexul asta la moda de a imparti oamenii in functie de un post de stiri sau altul (extrapolat, in fct de un post tv sau altul) mi se pare cel putin facil, si e doar un eufemism...nu e in intentia mea sa jignesc pe cineva, pe de alta parte mi e scarba de mine daca as ajunge la politeturi gratuite si batai pe burta indiferent cu cine...e adevarat, existenta mea mi ar fi mult mai usoara daca mi as putea o ocupa si macina cu d alde adelin petrisor! dar nu pot, fizic, organic...ma rog,hai spor!
  • luhyj luhyj
    adeline, tot respectul pentru felul in care iti faci meseria. totusi, zic gurile rele - in care am mare incredere - ca in afganistan ii puneai pe soldatii romani sa mimeze un atac iar matale transmiteai din spatele lor ceva de genul: asistam acum la un atac in direct etc... asta legata de un episod din irak relatat in cartea ta "razboaiele mele" - stii tu la ce ma refer :)))) - si care nu corespunde deloc realitatii, ma fac sa cred ca o parte din succesul tau se datoreaza manupularii...
  • Mos Zapada Mos Zapada
    intrebari:
    a avut vreodata fantezia de a fi rapit ??
    ce la facut sa renunte la celebra lui vesta ??
    cum de nu a ajuns si prin coreea de nord ? alti jurnalisti straini au putut.
  • Ion Ungureanu Ion Ungureanu
    Am o intrebare de bun simt pt domnul Petrisor: cum isi justifica domnul Petrisor salariu nesimtit pe care il are la TVR in comparatie cu randamentul pe care il da pentru televiziunea publica?
  • Horea Horea
    @udi,
    te stiam cu mai multa comprehesiune!
    Ce-ai patit? Schimbarea guvernului sa fie de vina?
    Treci repede pe Antena 3.Nirvana iti va fi oferita gratis.
  • Horea Horea
    @ Sebi

    Intrebarea ta e interesanta!
    Binenteles ca are in ea si dramul de ironie necesar.

    Ambele sunt importante intr-un dialog sau dicutie civilizta.
    Daca sarim peste "politeturi" atunci, normal, raspunsul este "mai important".

    Aceleasi salutari!
  • Sebi Raducu Sebi Raducu
    Salut, Horea. Ce e mai important? Ca un anonim să își audă numele sau anonimul să afle răspunsul pe care îl caută?
  • udi alan udi alan
    adelin petrisor si piatra filosofala!...obae, mai gandeste te! care e finalitatea acestor interviuri?! asa, de amorul artei, de can can, sa te afli in treaba?!...repet: ce asteptari ai TU de la cristoiu, adelin si restul care se incalzesc pe tusa?! sa nu spui ca vrei sa informezi PUBLICUL cu nu stiu ce revelatii a la cristoiu, adelin etc!!! ok, din cate vad @horea este teribil de incantat, dar si frustrat de aceste interviuri...pe langa horea, cui te mai adresezi?! ...CINE E adelin petrisor?!!!!!! ...cui crezi ca vei schimba viata cu "marile decriptari" ale lui adelin?!!!!...pacat.
  • Ciprian Ciprian
    Ce parere ai de numarul (prea multe/prea putine) si calitatea (profesionala, etica) canalelor de stiri din Romania? Este vreun post tv de stiri care are doar functia de informare si nu si pe cea de manipulare? Daca da! Care? Multumesc.
  • zoro zoro
    Daca doriti sa ajutati colegii de breasla

    Angajatii de la Saptamana Financiara si Financiarul nu si-au primit salariile pe noiembrie si sunt dusi cu zaharelul. Spun angajatii, intucat nu au semnat nicio incetare de contract de cand s-a renuntat la print. . Majoritatea sunt pe drepturi de autor, dar mai sunt si cu carte de munca.
  • Horea Horea
    Mulţumesc pentru ... lămurire!

    Totuşi, "greva" mi-o menţin.

    P.S. Sugerez, ca pe viitor, sa pronuntati si numele sau pseudonimul celui care pune intrebari.

Trimite un comentariu

sus