Skip to main content

GATA! La revedere, Vulpița și Viorel! Antena 1 pune punct telenovelei. Vaida: „Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, dar și dumneavoastră v-a plăcut”

 
GATA! La revedere, Vulpița și Viorel! Antena 1 pune punct telenovelei. Vaida: „Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, dar și dumneavoastră v-a plăcut”

La revedere, Vulpița și Viorel! Acces Direct încheie „serialul” început acum opt luni. Anunțul a fost făcut chiar de Mirela Vaida, cea care „întreținut” subiectul în ultimele luni, în pofida numeroaselor amenzi primite de la CNA. 

Publicitate

Concret, Veronica și Viorel Stegaru au plecat acolo de unde au venit, la Blăgești. 

„Astăzi, după aproape opt luni, pot spune oficial că s-a încheiat serialul Vulpița și Viorel. Se bucură și cameramanii, dar să mă întrebați pe mine de ce mă bucur... Mă bucur dintr-un mare punct de vedere: Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, asta îmi e meseria, dar și dumneavoastră v-a plăcut.

A venit doamna Ileana (n.r. - mama Veronicăi Stegaru) și i-a luat pe amândoi. A spus că copilul lor plânge de dorul părinților.

Mă bucur că s-au întors acolo unde-i așteaptă copilul”, a spus Mirela Vaida, ieri. 

VIDEO. Telenovela Vulpița și Viorel s-a încheiat, după opt luni de difuzare

Opt luni cu „de toate”: Amenzi, dar și infectări cu Covid

Au fost opt luni cu „de toate” pentru Vulpița și Viorel, la Acces Direct. Emisiunea a adunat, doar pentru Vulpița și Viorel, patru amenzi de la CNA - în valoare de aproximativ 30.000 de euro.  

Nu au fost doar amenzile, ci și infectările cu Coronavirus, de la finalul lunii iulie. Chiar cei doi s-au infectat, alături de alți oameni din staff. 

Serialul a început pe 13 ianuarie și a fost „întreținut" de moderatoarea Mirela Vaida, dar și de reporterii Acces Direct. S-au „stors”, zilnic, povești de la cei doi protagoniști.

Povești din care nu lipseau detalii (cu întrebările de rigoare ale moderatoarei) din viața personală intimă a celor doi soți (relații extraconjugale ale Vupliței, relațiile dintre Vulpiță și socră și multe altele).

Serialul de la Acces Direct, de pe Antena 1, cu Mirela Vaida gazdă, a fost catalogat drept „Un spectacol al degradării umane" (Dorina Rusu, membru CNA).

Amenzi de 30.000 de euro

Acces Direct a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie și până acum. În opt luni, a luat patru amenzi de la Consiliul Național al Audiovizualului:  100.000, 10.000, 15.000 și 10.000 de lei, dar și o somație.

În tot acest timp, Acces Direct a mai avut o amendă de 5.000 de lei (pe 16 iunie), dar nu din cauza Vulpiței. Mai multe detalii, pe larg:

 • Februarie. Serialul Vulpița ajunge pe masa CNA la aproape o lună de la debut. Amenda: 100.000 de lei, adică peste 20.000 de euro. Votată în unanimitate. "Nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut", snă un articol invocat. Detalii, aici.
 • Aprilie. Amendă de 10.000 de lei. Printre lucrurile amendate au fost și cele legate de „reperele morale pe care le primesc tinerii”. Detalii, aici
 • Tot în aprilie a fost și somația.
 • 4 iunie. Momentele cu Vulpița și Viorel (cu certuri, țipete, crize de gelozie și plânsete) duc la o amendă de 15.000 de lei. Ce au reclamat oamenii la CNA, de această dată? – Degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care „o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru".  Detalii, aici
 • 16 iunie.  Acces Direct și-a mai trecut o amendă în palmares: 5.000 de lei. Nu Vulpița a fost subiectul de această dată (așa cum s-a întâmplat în cazul ultimelor amenzi). Edițiile respective, de la jumătatea lunii mai, au avut în centru povestea unei femei care și-a acuzat vecinii, cu nume și prenume pe post, că i-au otrăvit fântâna cu pesticide. Detalii, aici.
 • 6 august. Antena 1 a primit o amendă de 10.000 de lei, iar pentru cuantumul amenzii s-a ținut cont de momente de la Acces Direct cu Vulpița, dar și de la Mireasa. 

Citește și: Vulpița și Mireasa vulgară îi fac Antenei viața amară: încă o amendă pentru postul TV. Ce sumă va trebui să plătească postul Intact?


Citește și: O nouă amendă pentru Acces Direct. Spoiler: Nu e Vulpița de vină. O invitată și-a acuzat vecinii că i-au otrăvit fântâna. Herjeu: „E halucinant”


Citește și: CNA. Vulpița: Șase luni pe post și trei amenzi. Astăzi a luat-o pe cea mai nouă. Cât? S-a discutat și despre „ieșirea” Mirelei Vaida la adresa forului


Citește și: Cât i-a „costat” Vulpița pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiței


Vulpița cea scumpă. Încă o amendă pentru Acces Direct. "Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale"


Câți bani a făcut Antena 1 cu serialul Vulpița? Mulți, pentru că unele "episoade" au fost cât Las Fierbinți în audiențe


AUDIENȚE DIVERTISMENT. Vulpița, găina cu ouă de aur a Antenei 1! Acces direct, imediat după Românii au talent în top


Citește și: Vulpița „mângâiată” de CNA. Somație pentru Acces Direct, după două amenzi succesive


Citește și: Au fost oprite filmările pentru Acces Direct. Un nou caz de Covid-19 în echipă, la o săptămână după ce Vulpița și Viorel s-au infectat


Citește și: Ce nu a reușit CNA a făcut COVID: a întrerupt serialul Vulpița. Povestea coronavirus la Acces Direct


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • @Geo poate nu o sa mai ii vedem pe Antena 1,ci pe Romania TV unde au fost foarte prezenti si prezentati ca modele negative,in special in izolare/vacanta,dar si in afara pauzei fortate.Ma rog,si publicitatea negativa poate ajuta.Poate.In fine,ciudat ca fix ei sunt lupi moralisti,s-a vazut anul trecut cu cazul Caracal sau mai recent cu Selly
 • Au plecat pentru ca nu mai faceau audienta, doamna Vaida. Ne lasi cu „ce e mult e mult”??? Nimeni nu e ***
 • Anonimule 2020 , pro era varza pe la inceputul serialului Vulpita si Stegarel
  Cand au revenit dupa Covidut , audienta a fost varza
  A vazut Antenuta ca astia doi nu mai faca audienta , asa ca papa
 • Ceva s-a intamplat in spatele camerelor, vineri vazusem pe undeva ca Viorel lansase o melodie si nu era nimic anuntat de sfarsitul lor. Acum luni incepe direct cu acest anunt, e clar ca nu era prevazuta aceasta plecare a lor dar au facut ei ceva de s-a renuntat dintr-o data la ei. Acum speram ca se vor tine de cuvant si chiar au incheiat, nu sa vedem peste vreo saptamana ca au cameraman pe acolo si ii filmeaza in tot ceea ce fac. Dar e clar ca nici audienta nu mai faceau, orice e prea mult. Un serial bun tot se mai termina dar circul asta fara nimic important inca a rezistat dar se pare ca si publicul lor a cedat si a mai schimbat programul.
 • Anonim ai fost anonim 20 20 prietenul lui veorica ,asa vei ramane , poate sa plece si dansa deoarece asa se zice la moldovenii duca-sa .
 • Dacă tot ați spus de amenzi, de audiențe nu ziceți nimic?

  @geo, audiențele au cam căzut în vară, nu mai erau interesanți și nu mai aveau subiecte fierbinți, doar dacă inventau.
 • @Gabriel ,pe national ,doar atat scrie în articol ,intra pe site-ul monitormedia.ro si vezi audiente detaliate , Antena 1 aseara în prime time pe comercial 23,7 share ,Pro tv 27,4
 • Vulpita iesise din emisiune destul de brusc, inainte de cu o luna de imbolnavirea cu Covid 19. Dupa vindecare a reaparut, alaturi de Viorel, desi madam Vaida lasase de inteles ca nu o mai vedem. Acum pe nepusa masa au plecat, cica definitiv, ma cam indoiesc. Vor cheltui repede banutii - destul de putini - castigati in emisiune si parca vad ca ii vor ruga pe producatorii A 1 sa ii reprimeasca in emisiune ori sa fie cuprinsi in alte productii de televiziune. Nu m-ar mira ca, pe viitor, sa ii vedem la Chefi la cutite ori pe Insula iubirii. Sau, de ce nu, la Nea Mărin in emisiune.
 • Pai de ce ? Au cerut Stegaru si Vulpita mai multi banuti sa apara la TV, dar producatorii de la Antenuta nu au vrut sa plateasca ? Zgarcitii...

Trimite un comentariu