Skip to main content

Puterea Dragostei, sancționată din nou. Membru CNA: „Este foarte multă agresivitate verbală”. Ce amendă a primit?

 
Puterea Dragostei, sancționată din nou. Membru CNA: „Este foarte multă agresivitate verbală”. Ce amendă a primit?
Captură Kanal D

CNA. Emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D a fost sancționată din nou de Consiliul Național al Audiovizualului.

Ce amendă a primit? Din ce motiv?

Publicitate

În ședința de astăzi, 8 septembrie, au fost analizate mai multe emisiuni din perioada 6 august-19 august. Limbajul trivial folosit de concurenți a dus la o nouă sacțiune pentru Kanal D. Postul Dogan a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D în ședință, a încercat să explice comportamentul și limbajul concurenților. Ce a spus el, pe scurt:

„Eu nu am auzit nicio înjurătură, niciun cuvânt licențios. În majoritatea timpului nu au fost motive de a se sancționa ceva. În această emisiune au fost niște momente mai tensionate, dar în acest caz cuvintele licențioase au fost acoperite.

Toată lumea știe ce conține această emisiune. Sunt tineri de 20 de ani care au asemenea comportament, nu avem ce să facem. Este o emisiune de divertisment, care sunt filmați sute de ore.

Noi cenzuăm momentele care sunt nepotrivite de difuzat, acoperim toate cuvintele licențioase. Moderatoarea le atrage atenția concurenților și încearcă să modereze discuția. Sesizările sunt total în neconcordanță cu ce s-a văzut pe post.”

Membru CNA, despre emisiunea Puterea Dragostei: „Este foarte multă agresivitate verbală”

Alexandru Kocșiș-Cristea a fost cel care a luat poziție în acest caz. Tot el a propus și amenda, care a fost votată în unanimitate.

„Este foarte multă agresivitate verbală. Ce se întâmplă în acea emisiune emană foarte multă agresivitate verbală. Chiar dacă sunt niște tineri de 20 ani, dar totuși nu sunt un model reprezentativ. Ei nu reprezintă un etalon.

Când îi punem la televizor într-o emisiune și stau acolo sute de ore și îi prezentăm publicului într-un serial atât de lung, precum această emisiune, ei ar trebui să aibă un comportament adecvat, să fie un etalon pentru generația lor.Încercați să bagați și un tânăr care a fost olimpic. Mi se pare că acești concurenți sunt aleși pe sprânceană”, a spus Kocșiș.

Amenda vine după ce în luna august, mai exact pe data de 5, CNA a oferit o somație publică postului Kanal D, deoarece concurenții au avut discuții aprinse pe teme legate de relațiile intime, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Puterea Dragostei, amenzi record pentru Kanal D

Emisiunea prezentată în primele două sezoane de Andreea Mantea a adus o ploaie de amenzi pentru Kanal D. Ultima a fost pe 11 iunie, atunci când postul Dogan a trebuit să plătească 25.000 de lei, după cum Paginademedia a scris AICI.

Totodată, Kanal D a mai primit o amendă și în martie, chiar mai mare - de 50.000 de lei.

Emisiunea „Puterea Dragostei” este difuzată de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, și sâmbăta și duminica, în intervalele 16:00-18:00 si 19:00-20:00.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Din cate am inteles, sunt probleme mari de productie. Certuri si amenintari in culise, batai si distrugeri pe la hoteluri, fete care sar fereastra si pleaca sa-si intalneasca alesii etc. Castingul a fost prost si de aceasta data, majoritatea celor prezenti in emisiune au carente educationale si comportamentale. Si unde mai pui ca pe post de ”concurenti” au fost adusi unii care au prestat pe la unele ”reality-show-uri”. Cu alte cuvinte, unii care stiu sa isi joace ”rolurile” scandaloase atribuite de producatori !
  • Sincer 5.000 ii scot din primele doua reclame din primul calup de publicitate . CNA e ridicol cu amenzile astea decorative.

Trimite un comentariu