Skip to main content

Andreea Berecleanu, primul jurnal la Prima TV. Anca Serea, la sport. Studio nou pentru Focus HD

 
Andreea Berecleanu, primul jurnal la Prima TV. Anca Serea, la sport. Studio nou pentru Focus HD

Prima TV relansează ştirile. Andreea Berecleanu debutează la pupitrul Focus, luni, 7 decembrie, de la ora 18:00. De asemenea, postul TV anunţă şi nume noi în echipa ştirilor.

Publicitate

Anca Serea şi Florin Căruceru vor prezenta ştirile sportive. De luna aceasta, se va alătura postului şi jurnalistul Sebastian Zachmann, care vine de la Adevărul, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Berecleanu va prezenta ştirile de luni până joi, iar vineri până duminică intră Marius Saizu. Livia Graur va fi la pupitru de luni până vineri, de la ora 15.00, iar ştirile nopţii prezentate de Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23.00.

Prima TV mai anunţă, odată cu trecerea la HD, un nou studio şi o nouă grafică. Studioul va fi unul virtual, creat digital pe Green Screen. Practic, singurul obiect „fizic” va fi un pupitru.

La pachet cu relansarea Focus, vine şi campania editorială „Crede în bine”, în care materialele se vor axa pe poveştile de viaţa ale oamenilor de rând: medici, militari, donatori de plasmă sau oameni cărora nimeni nu le dădea vreo şansă să iasă din boala care a oprit planeta.

Recent, vlogger-ul Selly a lansat o emisiune care se vede şi la Prima TV. Toate aceste mutări vin în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Staţia a trecut, recent, la Clever Media, companie deţinută de Adrian Tomşa.


Citeşte şi: Selly, show nou pe YouTube. Va fi ca un late-night: „Râdem, ne distrăm, dar să rămânem şi cu ceva”


Citeşte şi: Andreea Berecleanu a bătut palma cu Prima TV. După 17 ani la „Observator”, va prezenta „Focus”


Citeşte şi: Mutare surpriză. Noua emisiune a lui Selly se vede şi la Prima TV. Postul anunţă când trece la HD


Citeşte şi: Plecare importantă de la Adevărul. Şeful secţiei politic a demisionat. Merge către o televiziune


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    @Mile crezi tu,nici nu stiu daca se vor intalni pe interval
  • Mile Mile
    Vulpita o sa fie peste ei
  • constantin cozma constantin cozma
    pe site-ul prima tv deja poti urmarii live in varianta HD.
  • zf zf
    Oh, uite, e doamna aia care declara ca revine pe sticla pentru ca o vor fanii, s-au tinut scai de capul ei sa vina inapoi pentru ca nu puteau trai fara ea. Nu a venit pentru ca nu putea trai fara sa se vada pe sticla, ci pentru ca nu a mai scapat de fani...
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Dacă Șelly a avut bani de platou, o să aibă și Prima TV bani de unul, poate chiar de același!
  • Costin Red Costin Red
    A revenit doamna Andreea Berecleanu, la știri. Dar, eu nu mă mai uit la TV de mult timp. Când am chef mă uit la filme pe net. Am net mobil de nu pot duce, ca să scriu așa. N-am nevoie de wifi.
  • Mario Mario
    PE BUNE???O sa folosească green screen?Păi dragă Prima Tv,green screen foloseau cei de la Antena 1 acum vreo 10 ani.Pe bune când credeam ca o sa vad un platou mișto vad asta.Cel mai fain platou la acest moment e cel de la Observator dar și ăla sa cam uzat și maxim un an va fi schimbat
  • Andrei Andrei
    Deci gata cu platourile mișto?A fost așa un fenomen când a venit Observatorul cu platoul ăla SF,Kanal D cu un platou destul de interesant deși nu foarte uimitor și TVR cu un platou decent chiar dacă nu au habar cum să-l folosească.S-a dus trendul.Păcat.Cât despre Berecleanca...deși acum pare că l-au prins pe Dumnezeu de un picior,Prima o să se trezească la realitate când o să-și dea seama că pentru a relansa un brand vechi și uitat care defapt nu a fost valoros niciodată e nevoie de mult mai mult decât un ecran verde și niște influencere care se dau toată ziua cu creme pe Instagram.O redacție de știri nu se naște.Se creează,se consolidează.E mult de muncă după ce au copiat știri de pe la unii și alții ani întregi.Prima n-o să-și găsească un loc consolidat pe piață dupa ani în care a dat filme cu samurai,vechi din 1977.Selly Show e o încercare de a atrage atenția unui public care nici măcar nu are 18 ani și care înghite bine cam orice vedetrușcă "influenkeră" care vine prin emisiuni ca să ne spună nimic sau maxim să ne spună cum mânâncă iaurtul X cu cerealele Y și să mai primească un 50 de euro să-și plătească chiria.Prima Tv ne prezintă în acest moment un carton a ceea ce numește rebranding dar care nu are nimic nou sau palpabil.O Berecleanca la care se uită casnicele de pe Facebook care au evadat,nu știu prin ce metodă,pe Instagram,o Serea care își folosește copiii drept mascote publicitare și un Selly la care se uită un public pierdut între iaurtul Zuzu de care a zis Eremia și iaurtul Napolact de care a zis Serea.
  • Cristy Cristy
    jk 100% va fi HD pe Digi Cablu
  • Radulescu Ana Radulescu Ana
    1.Felicitări Mile si Alex!!!!
  • Allex Allex
    Iarăși îl copiază lumea pe “tata Sârbu”, numai că de această dată îl copiază la prostii!
  • jk jk
    Si pe la ce cablisti va intra Prima HD?

Trimite un comentariu

sus