Skip to main content

După plecarea de la postul lui Sârbu, Andrei Tomescu a trecut la Antena 3. Cu cine face echipă la matinal?

 
După plecarea de la postul lui Sârbu, Andrei Tomescu a trecut la Antena 3. Cu cine face echipă la matinal?

Andrei Tomescu s-a alăturat staţiei Antena 3, după plecarea de la postul lui Adrian Sârbu. Fostul prezentator Digi24 şi Aleph News a intrat în echipa matinalului de la Antena 3

Publicitate

De la începutul acestei săptămâni, face echipă cu Ana Iorga (care a preluat matinalul din luna mai). 

Remintim că Andrei Tomescu a părăsit postul Digi24 după nouă ani, în august 2020. El a trecut la postul lui Adrian Sârbu, Aleph News. Aventura a durat nouă luni, iar la jumătatea lunii mai prezentatorul a plecat şi de la postul lui Sârbu. 

La începutul lunii iunie s-a înţeles cu Antena 3, iar de câteva zile a intrat pe sticlă la matinalul postului, care este difuzat între 7:00 şi 9:00. 

Tomescu a mai lucrat în locuri precum Europa FM, Antena 1 (unde a fost voice-over la Observator), Naţional TV, Naţional FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM.

De cealaltă parte, partenera sa de prezentare, Ana Iorga, are mai multă vechime în trustul Intact. Din 2012 până în 2014 am fost reporter la Digi24, iar din 2015 s-a alăturat Observatorului de la Antena 1. În acelaşi an a trecut la Antena 3, unde a realizat diverse proiecte. Ultimul, înainte de matinal, a fost Previziuni cu Nadina Câmpean (din primăvara lui 2020).


Citeşte şi: Andrei Tomescu părăseşte Digi24, după nouă ani. A trecut tot la un canal de ştiri


Citeşte şi: Inside Story. Foşti angajaţi Aleph acuză: “Nu am semnat contract ca să fim înjuraţi!” Glumă la postul lui Adrian Sârbu: “S-a Aleph praful!”


Schimbări la Antena 3

Venirea lui Tomescu la Antena 3 se întâmplă într-o perioadă cu multe schimbări pentru Antena 3. Postul Intact şi-a schimbat grafica şi a trecut de la statutul de afiliat al CNN International la cel de partener al reţelei americane de ştiri. A fost lansată şi emisiunea CNN Hour, la începutul lunii mai. 

Postul TV a schimbat lucruri şi în ceea ce priveşte strucuta de conducere, în acest an. Mihai Gâdea, director general, a preluat şi atribuţiile editoriale, iar Adrian Ursu a trecut pe poziţia de director executiv. De asemenea, Sabinei Iosub a devenit Head of Programming. 

De asemenea, în ultima vreme mai mulţi oameni au părăsit postul. Printre ei se numără şi Maria Toader, unul dintre cei mai importanţi reporteri ai staţiei. 


Citeşte şi: Val de plecări de la Antena 3. Cinci oameni se despart de postul TV. Despre cine e vorba


Citeşte şi: Plecare importantă la Antena 3. După 11 ani, Maria Toader părăseşte postul de ştiri


Citeşte şi: Noua formulă de organizare Antena 3. Schimbări majore. Sabina Iosub, Head of Programmig. Cine conduce în noua schemă


Citeşte şi: Antena 3 lansează emisiunea cu CNN. Ana-Maria Roman, unul dintre prezentatori


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un privitor un privitor
    trusa cu scule ii lipseste
  • mile mile
    A stat 9 luni la sarbu si acum are bani sa plece in vacanta in maldive. A luat ... timp de 9 luni ptr banii astia.
  • geo geo
    Tomescu și-a lăsat și mustață și barbă, între timp. Este horror ! Cum să apară în halul ăsta pe post ?! Păcat că nu s-a călugărit !
  • Adi Adi
    Deci a rezistat 9 luni la Sârbu. E ceva. Îl așteaptă acum altă ,,minunăție,, la Antena 3.
  • Soby Soby
    Ai uitat ceva, Ana Iorga a fost reporter la TVR în 2011 până în 2012

Trimite un comentariu

sus