Skip to main content

Şi a treia oară! Cristache, înlocuit şi în această seară! De săptămâna viitoare, va fi de la 17.00

 
Şi a treia oară! Cristache, înlocuit şi în această seară! De săptămâna viitoare, va fi de la 17.00

Ultima emisiune România 9 la ora 21.00, care în mod normal era în această seară, nu va mai fi difuzată. Pentru a treia oară, în locul lui Ionuţ Cristache a fost pus în grilă un alt program, după ce şi ieri s-a întâmplat la fel.

Publicitate

La ora 21.00, pe TVR 1 va fi o emisiune Ediţie Specială, moderată de Alina Stancu, având ca subiect demiterea Avocatului Poporului, Renate Weber.

De săptămâna viitoare, Ionuţ Cristache va fi în grila TVR 1 de la ora 17.00, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

Citeşte şi: Din nou! Încă o ediţie România 9 cu Ionuţ Cristache înlocuită. TVR pune în loc o emisiune care să analizeze întâlnirea dintre Putin şi Biden după summit-ul NATO

CITEŞTE ŞI: Cristache: „Azi, Romania9 e suspendată”. În loc, TVR a pus o ediţie specială cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu

CITEŞTE ŞI: Care au fost audienţele emisiunii lui Cristache de pe TVR? Mai bune decât Digi 24, dar sub România TV şi Antena 3

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR

CITEŞTE ŞI: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • George George
  Nu înțeleg ce rol are Instituția Avocatul poporului.
  Ce a făcut Ciorbea, ce a făcut Weber?
  Simple imitări de democrație. ȚARA e Varză.
 • doina gradea doina gradea
  Bă voi aveți contract cu Cristache? A doua oară, a treia oară, who the hell cares? Zici că au loc cutremure în TVR. ***
 • Radu09 Radu09
  Mutați emisiunea la Voluntari tv
 • B.A.M B.A.M
  Ce e special la demiterea sau numirea unei persoane ca Avocat al Poporului?!
  Chiar în halul ăsta de proști ne văd PNL-iști și PSD-iști din TVR?!?!?!?!?
  Chiar mi-ar prinde niște răspunsuri de la "dumnezeii" ce comentează pe acest site, nu de alta dar războiul ăsta PUBLIC din TVR e de-a dreptul penibil pentru o televiziune de stat, mai ales pentru conducerea DEJA NECONSTITUȚIONALĂ...
 • Realia Tescariu Realia Tescariu
  @Tealia Rescriu Nu ai priceput ca mutarea lui Cristache nuba fost o decizie a Ramonei, ci a întreg Comitetului Director? Deci și a lui Tompea, și a lui Dirvariu pina mai ieri mari admiratori ai lui Cristache. Asa ca sărmăluțele se vor vinde în TVR tot între orele 17 și 17, 49.
 • Tealia Rescariu Tealia Rescariu
  Dacă numirea conducerii a fost declarata ilegala de Curtea Constitutionala inseamna ca toate deciziile luate sub mandatul Ramonei Saseanu sunt nule. Deci, noua grila e fara sens. Sus Cristache!
 • jk jk
  Pe de o parte mai bine asa,ca va dati seama cu el moderator in ce sens mergeau discutiile despre subiect
 • Livia Pila Livia Pila
  Ce oameni, domnule, ce oameni! Cita nedreptate! La ce persecuții e supus cel mai mare teleast din România!!! Cred ca întru în greva foamei! Oricum, sunt nițel supraponderala!
 • Nico-tm Nico-tm
  În curând îl dau afara.
  Mie îmi place emisiunea lui...
 • Maximilian Luca Maximilian Luca
  Deja e neplăcut!
  Cred că putea să găzduiască el Ediția specială de astăzi!

  Înțeleg că este nevoie de o emisiune care să dezbată evenimentul menționat, dar îmi pare rău că domnii Dârvariu și Săseanu nu au reușit să fie buni colegi cu domnul Cristache!
 • Iuli Iuli
  Poate îl mută definitiv pe Antena3 sau România tv, ar fi mai bine!

Trimite un comentariu

sus