Skip to main content

Adelin Petrişor, la PaginademediaTV

 

Întors de câteva zile din Japonia, Adelin Petrişor vine, azi, 5 martie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă, de la ora 16.00, din studioul LTV.

Publicitate

Jurnalistul a fost invitat în urmă cu două săptămâni dar, la acel moment, în care ninsorile afectaseră puternic România, a avut o zi întreagă de transmisii în direct.

Puteţi pune întrebări invitatului sub forma unui comentariu la acest articol.

Cariera lui Adelin Petrişor include posturi ca Antena 1, Realitatea TV şi TVR. A transmis din Irak, Afganistan, Liban, Israel şi Algeria, dar şi din alte zone de conflict. A fost singurul reporter din România când americanii au intrat în Irak, în 2003, într-un moment extrem de riscant pentru ziariştii care activau în Irakul lui Saddam.

Din emisiunile trecute:

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu şi Răzvan Mitroi (redactor-şef al noului post Digi 24).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Carmen
    Domnule Obae,avand un jurnalist invitat,poate aduceti in discutie si drepturile celor care lucreaza in presa.Ma refer in general la drepturile lor si in mod special la un caz aparte care se intampla chiar in aceste zile in televiziunea B1(stiu ca va cunosteti cu domnul Oancea dar stiu ca puteti fi un diplomat si un om drept)Cum spuneam,in aceasta televiziune exista emisiunea Doctor B1 unde pana ultima editie a fost prezentatoare doamna Carla Giaca.Am aflat de pe facebook pagina emisiunii,ca ea ar fi fost data afara pur si simplu fara un motiv.A fost pur si simplu inlocuita fara a se i se respecta dreptul din constitutie.A fost DATA AFARA din B1,nicidecum pusa la dispozitia altei emisiuni.Puteti comenta? O zi excelenta sa aveti si dumneavoastra si domnului Petrisor pe care il stimez.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Horea,

    Parte din întrebările puse de tine s-au regăsit în discuția cu invitatul. Tu ai întrebat de trei jurnaliști pe care îi respectă, eu am întrebat de o "Echipă de aur". A ocolit, cu diplomație, un răspuns.

    De asemenea, am abordat și subiectul presă scrisă vs. televiziune.

    Întrebările sunt selectate în funcție de relevanța lor pentru subiectul emisiunii.
  • Horea Horea
    Nu mai pun nici o intrebare pentru invitatul la "PaginademediaTV"!

    Am pus 5 asemenea intrebari cand invitat a fost Cristoiu. Niciuna nu i-a fost pusa insa. Nu-mi dau seama dupa ce criteriu le alege dl. Obae.

    Asa ca la acest "eveniment" voi fi, ca si USL-istii, in greva (neparlamentara)!

Trimite un comentariu

sus