Skip to main content

Dragoş Pătraru, oficial la Digi 24. Starea Naţiei, la postul de ştiri

 
Dragoş Pătraru, oficial la Digi 24. Starea Naţiei, la postul de ştiri

Este oficial: Dragoş Pătraru se mută cu emisiunea Starea Naţiei la postul de ştiri Digi 24, după cum Paginademedia.ro a anunţat încă de săptămâna trecută, aici.

Publicitate

Pătraru a fost prezentat oficial în urmă cu doar câteva momente, chiar în platoul Digi 24, la emisiunea Jurnalul de seară cu Cosmin Prelipceanu. Noul sezon va începe la 1 august, a anunţat Pătraru. Până atunci, vor fi pe post scurte "pastile".

Pătraru, la Jurnalul de seară, pe Digi 24:

  • "Emisiunea se mută incepând de zilele următoare şi apoi din luna august. Inca din 6 iunie vom face câte un material in fiecare zi, acele filme pe care noi le numim Starea zilei."
  • "Din 1 august vom incepe un nou sezon din Starea Natiei."
  • "Venim cu produsul nostru, cu oamenii cu care am făcut acest format, cele patru sezoane. Emisiunea din această seară de la TVR este despre Televiziunea Romana si despre starea televiziunii publice."
  • "Am gasit in voi singura statie care ne-a făcut o ofertă ok mai ales din punct de vedere editorial, am avut mai multe oferte, am ales aici, sper ca nu am greşit."
  • "Cred că toată paradigma jurnalismului s-a schimbat, nouă ne place să credem că luăm lucrurile importante şi le facem mai atractive, mai interesante. Emisiunea va fi seara la Digi 24."
  • "Vreau să-i liniştesc pe oameni, oamenii sunt foarte ingrijoraţi că nu ne vor mai vedea. Pregătim un proiect şi pentru oamenii din diaspora, vor putea vedea la Digi emisiunea, pe satelit. Facem subiectele interesante pentru public, publicul nu mai vrea să i se livreze informaţia seacă, noi folosim toate elementele umorului, nu doar satira. Folosim foarte multe lucruri, păstrăm această funcţie de gate keeper. Este o emisiune care se realizeaza 80% pe opinia publicului."
  • "Televiziunea Română e un fel de ONG care ia 80 de milioane de euro de la populaţie şi plăteşte 3.000 de angajaţi. Nu puteam să rămânem intr-o instituţie in care toată lumea urăşte pe toată lumea."

În această seară, TVR va difuza ultima ediţie Starea Naţiei, un program special, dedicat "stării TVR." "Starea Naţiei intră de azi în categoria Arhiva TVR", au scris oficialii instituţiei publice pe pagina de Facebook.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihail Ştefano Mihail Ştefano
    1. Dragoș Pătraru a zis perfect ce a zis de TVR. Audiențe 0, bani cu căruța. Așa că să se ducă la groapa de gunoi a istoriei. Se răsucesc în mormânt Tudor Vornicu, Titus Munteanu, și chiar Valeriu Lazarov.
    2. Cică ar fi avut ofertă mai bună de la TVR, dar a ales DIGI. Și eu cred că sunt motive tehnice în primul rând.
    3. Emisiunea este de văzut, dar clar trebuie îmbunătățită. Vedem ce va iesi.

    Cât despre TVR, numai de bine, dar fără.
  • Un fost fidel al emisiunii tale Un fost fidel al emisiunii tale
    Pacat Patrarule, aveam alta impresie despre tine. In schimba ai aratat ca esti manipulabil la fel de usor ca toti ceilalti ce ii tot canti tu la emisiunea ta. Spun asta deoarece la omul in care te-ai erijat la TVR nu ma asteptam sa te vinzi pe banii celor de la Digi al carui patron si afacerile lui murdare au fost scoase de curand in toata presa... Apropo despre el de ce nu ai scos nici un cuvintel ? Iti spun eu omule, pentru ca esti si tu o marfa la vanzare ca toti ceilalti care se vand pe bani sau care pentru bani fac orice. O mare dezamagire de om esti, o mare rusine, de ce? Acum ai dat cu batul in balta ... De ce ? Pentru ca te-ai vandut pe banii aluia de la Digi facandu-i marsavul joc de a-i priva de emisiunea ta pe ceilalti abonati de la UPC, Telecom, etc... *** Teszarii cu ceva ani in urma a mai facut asa ceva cand a pus monopol pe liga 1 cu o aparatura *** si o calitate a imaginii *** facandu-i pe ceilalti abonati ai altor retele de cablu sa vina catre Digi. A vazut singur cat a tinut minunea, aproape un an, dupa care lumea cand a vazut ce servicii de rahat sunt la Digi au plecat de unde au venit. NU asta e important ci faptul ca ai dovedit ca esti si tu ca si ceilalti un om de nimic care pentru bani te vinzi.
  • hrib hrib
    E bine si acolo. Va doresc mult succes si putere de munca. Fii tu, cel pe care-l stim si lumea.... las-o sa vorbeasca.
  • Tudor Tudor
    Felicitari! Dragos mie si tatal meu ne place de tine deoarece tu transformi prostia din tara asta in foarte multe glume foarte amuzante.Si sincer cred ca ai ales bine canalul chiar daca uni n-au digi . A si cei de pe upc il puteti vedea pe canalul 809. Cred ca o sa faci un mare inceput cu un mare salariu . Succes!!!!!!!!!!:)
  • Gabriela Gabriela
    PAI DIGI 24 A MAI RAMAS CA SI POST DE TRANSMISIE .........SERIOS.
    LA TVR 1 DOAR EMISIUNILE LUI MOISE SI PATRARU MA FACEAU SA MA UIT, ACUM ADIOS POST PUBLIC. BINE CA NU CONTRIBUI FINANCIAR DEOARECE AM RENUNTAT LA ABONAMENT, (AM SCOS TELEVIZORUL DIN PRIZA).

    PT CEI CARE NU STIU VA RECOMANT SA INTRATI DE PE NET DIRECT PE DIGI 24, NU AVETI DE CE SA VA FACETI GRIJI. MAI RAU E DE CEI CARE NU AU NET...........CA TARA E SARACA DAR CU TABLETE CUM ZICEA UN CLASIC IN VIATA. BRAVO DIGI 24, SUNTETI DESTEPTI, VA INCONJURATI DE OAMENI FOARTE PREGATITI SI DARUITI MESERIEI DE JURNALIST
  • Mishu Mishu
    DIGI24 e in lista "must carry" (exceptand serviciile prin satelit). Deci, toti cei care nu sunteti abonati DIGI , ar trebui sa aveti si acest post. Daca nu, reclamatie la CNA.
    "Pacat ca la UPC e pe 849 sau ceva" - poate rugati pe cineva sa va sorteze canalele la tv....
  • Iulian Iulian
    la digi vor urmarii emisiunea doar cei abonatii la digi.
    din cate stiu programele digi sunt receptionate doar de abonatii digi, deci o parte din consumatorii acestei emisiununi , care sunt abonati la altii furnizori de servicii de televiziune nu vor mai putea urmarii emisiunea.
    strategie de marketing? toti cei ce indragesc aceasta emisiune va trebuie sa rezilieze contractele cu actuali furnizori, de servicii de televiziune si conectarea lor la acest furnizor! daca la tvr emisiunea putea fi urmarita la oricare furnizor, acum , acest lux, devine o corvada. ori platim taxa de reziliere, ori ne mai facem un nou abonament?????? traiasca smecheria!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lucia Lucia
    Felicitari! Si uite asa, usor , usor, Digi 24 devine o televiziune completa si echilibrata ca varietate a programelor. Asa ca de ce sa te mai uiti pe alte posturi? Mult succes!
  • Aura Aura
    Ce facem noi cei care nu suntem abonați la digi? E atita lume care e abonata la upc sau dolce sau... oricum , nu la digi, noi ce facem? păcat ,
    eram o mare admiratoare...dar sunt mai importanți banii decit audiența...
  • Aura Aura
    Ce facem noi cei care nu suntem abonați la digi? E atita lume care e abonata la upc sau dolce sau... oricum , nu la digi, noi ce facem? păcat ,
    eram o mare admiratoare...dar sunt mai importanți banii decit audiența...
  • livia pila livia pila
    Bine ca a plecat acest clovn de doi bani de la TVR. Si a plecat scuipind de unde a mincat. Relevant pentru caracteul numitul Patraru. Irina Radu ar trebui sa demisioneze numai pentru ca l-a mentionat in grila pe acest individ. Care i-a facut-o si ei aratind care au fost motivele pentru care a adus-o pe Puscalau Madalina. La ordinele presedintelui Iohannis. Asta e Irina Radu. O inivida care traieste LA ORDIN:
  • Ovidiu Ovidiu
    Daca te uiti la bani,nu prea o vad buna ,daca vrei dreptate si o tii tot asa eu personal cred ca vei avea propria ta televiziune in 2-3 ani.Asa ca ,,PE EI SI PE MAMA LOR,, succes si ne vedem la Digi 24.
  • Luca George pavel Luca George pavel
    Pastile......cit de mari???
  • Utilizator Utilizator
    Pacat ca la UPC e pe 849 sau ceva. De ce n-*** fi ramas tu la TVR? Macar nu e vreo Realitate, B1 sau Antena3.
  • Cyberblue Cyberblue
    De abia aștept glumele despre serviciile DIGI și afacerile lui Teszari :))))

Trimite un comentariu

sus