Skip to main content

Dragoş Pătraru, oficial la Digi 24. Starea Naţiei, la postul de ştiri

 
Dragoş Pătraru, oficial la Digi 24. Starea Naţiei, la postul de ştiri

Este oficial: Dragoş Pătraru se mută cu emisiunea Starea Naţiei la postul de ştiri Digi 24, după cum Paginademedia.ro a anunţat încă de săptămâna trecută, aici.

Publicitate

Pătraru a fost prezentat oficial în urmă cu doar câteva momente, chiar în platoul Digi 24, la emisiunea Jurnalul de seară cu Cosmin Prelipceanu. Noul sezon va începe la 1 august, a anunţat Pătraru. Până atunci, vor fi pe post scurte "pastile".

Pătraru, la Jurnalul de seară, pe Digi 24:

  • "Emisiunea se mută incepând de zilele următoare şi apoi din luna august. Inca din 6 iunie vom face câte un material in fiecare zi, acele filme pe care noi le numim Starea zilei."
  • "Din 1 august vom incepe un nou sezon din Starea Natiei."
  • "Venim cu produsul nostru, cu oamenii cu care am făcut acest format, cele patru sezoane. Emisiunea din această seară de la TVR este despre Televiziunea Romana si despre starea televiziunii publice."
  • "Am gasit in voi singura statie care ne-a făcut o ofertă ok mai ales din punct de vedere editorial, am avut mai multe oferte, am ales aici, sper ca nu am greşit."
  • "Cred că toată paradigma jurnalismului s-a schimbat, nouă ne place să credem că luăm lucrurile importante şi le facem mai atractive, mai interesante. Emisiunea va fi seara la Digi 24."
  • "Vreau să-i liniştesc pe oameni, oamenii sunt foarte ingrijoraţi că nu ne vor mai vedea. Pregătim un proiect şi pentru oamenii din diaspora, vor putea vedea la Digi emisiunea, pe satelit. Facem subiectele interesante pentru public, publicul nu mai vrea să i se livreze informaţia seacă, noi folosim toate elementele umorului, nu doar satira. Folosim foarte multe lucruri, păstrăm această funcţie de gate keeper. Este o emisiune care se realizeaza 80% pe opinia publicului."
  • "Televiziunea Română e un fel de ONG care ia 80 de milioane de euro de la populaţie şi plăteşte 3.000 de angajaţi. Nu puteam să rămânem intr-o instituţie in care toată lumea urăşte pe toată lumea."

În această seară, TVR va difuza ultima ediţie Starea Naţiei, un program special, dedicat "stării TVR." "Starea Naţiei intră de azi în categoria Arhiva TVR", au scris oficialii instituţiei publice pe pagina de Facebook.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Succes.
    Daca n-ai in audiente, o sa ai la banet. Se zice ca RCS da salarii "grase".
  • cr cr
    Felicitari! Cei buni la Digi, tatele (care le fac rating) la vanduti, pe restul posturilor de stiri din Romania!

Trimite un comentariu

sus